Vopseaua henna

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Mara76 spune:

Eventual spuneti ce henna ati folosit, macar sa o evite alte fete, ce ziceti? Chit ca suna a contrareclama...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mira_m spune:

Super idee, sa spuna fiecare cu ce a reusit sa se vopseasca si cu ce si-a stricat culoarea parului. Dar sa nu fie reclama gratuita!

Don't talk unless you can improve the silence!

Mami & minunea mea ( mai 2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gyna spune:

Eu m-am vopsit cu Henna asta toamna prin octombrie, din motive de caderea parului. Inainte am fost vopsita blonda, henna a prins foarte bine, am iesit un roscat ruginiu. Am rabdat toata iarna rugina asta in cap, insa acum vreau cu orice pret sa scap de ea, pt ca si parul si-a revenit foarte bine intre timp, adica nu mai cade si chiar sa regenerat.
Ce vreau eu sa va intreb pe voi, exista vreo vopsea care sa prinda dupa Henna?????
Sa mai vopsit cineva cu vopsea normala dupa henna????

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristia spune:

Buna!

Toate vopselele de tip Henna (produse diverse firme) sunt 100% nauturale? Am auzit ca unele au si niste componente chimice.Voi ce stiti?
Eu am folosit o vreme Henna care se gaseste la Plafar - nu-mi aduc aminte firma producatoare - erau numai doua culori: rosu si negru.

Cristiana mama lu' Andrei (29 Sept 2004) poze cu noi

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Gyna

Eu m-am vopsit cu Henna asta toamna prin octombrie, din motive de caderea parului. Inainte am fost vopsita blonda, henna a prins foarte bine, am iesit un roscat ruginiu. Am rabdat toata iarna rugina asta in cap, insa acum vreau cu orice pret sa scap de ea, pt ca si parul si-a revenit foarte bine intre timp, adica nu mai cade si chiar sa regenerat.
Ce vreau eu sa va intreb pe voi, exista vreo vopsea care sa prinda dupa Henna?????
Sa mai vopsit cineva cu vopsea normala dupa henna????

Nu-ti placea nuanta sau vrei sa-ti schimbi culoarea?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela amalia spune:

Fetelor, am si eu o intrebare, daca s-a pus deja si eu nu am vazut-o merit. Dupa vopsirea cu henna, trebuie obligatoriu spalat parul numai cu sampon henna, si asta tot timpul(adica si dupa o luna de la vopsire)?????

www.tickercentral.com/view/4ufc/3" target="_blank">Mihaela si bbwww.tickercentral.com/view/4ufc/4" target="_blank"> Amalia

"La douazeci de ani, domina vointa; la treizeci, mintea; la patruzeci, ratiunea." (Benjamin Franklin)

Mergi la inceput

mihaela amalia, eu n-am sampon cu henna si parul meu arata foarte bine, culoarea e stralucitoare... asa ca nu cred sa fie vreo problema.

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Mara76

mihaela amalia, eu n-am sampon cu henna si parul meu arata foarte bine, culoarea e stralucitoare... asa ca nu cred sa fie vreo problema.

Ce bine era daca iti vedeam intr-o poza culoarea parului. Eu sunt disperata ca nu stiu ce mi-ar putea iesi in cap. Si vine vara......

Mergi la inceput

Cred ca am pe acasa niste poze... da-mi o adresa de mail, eventual pe PM, si-ti trimit.

Edit: am gasit una si daca treci peste mutra mea chinuita (imi batea soarele in ochi si era un vant zdravan), cred ca te poti lamuri cum e cu parul.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela amalia spune:

quote:
Originally posted by Mara76

Cred ca am pe acasa niste poze... da-mi o adresa de mail, eventual pe PM, si-ti trimit.

Edit: am gasit una si daca treci peste mutra mea chinuita (imi batea soarele in ochi si era un vant zdravan), cred ca te poti lamuri cum e cu parul.

Pune te rog poza aici, sau trimite-mi-o si mie, ca sunt tare curioasa.Doar o singura persoana o stiu vopsita cu astfel de vopsea si as vrea sa vad daca e la fel sau o alta nuanta...
Multumesc

Edit: mai am o mica intrebare: sunt mai mult nuante???

www.tickercentral.com/view/4ufc/3" target="_blank">Mihaela si bbwww.tickercentral.com/view/4ufc/4" target="_blank"> Amalia

"La douazeci de ani, domina vointa; la treizeci, mintea; la patruzeci, ratiunea." (Benjamin Franklin)

Mergi la inceput