Vopseaua henna
Raspunsuri - Pagina 2
nuschu spune:
quote:
Originally posted by ana-oana
cea mai mare descoperire a mea de la cum se face snitelu' incoace: henna de la lush. de mult timp n-am mai avut parul atat de "greu", de stralucitor, de pieptanabil.a iesit si o culoare super (mult spus culoare, mai mult are niste nuante roscate, dar eu n-am vrut sa-mi schimb radical culoarea la par, mai mult sa-l nuantez, ceea ce mi-a iesit de minune)
eu v-o recomand.
O.
Om intr-adevar bun e numai acela care ar fi putut fi rau si n-a fost.
Nicolae IORGA
ana-oana, tu ce nuanta ai folosit, de la lush ? Eu am parul saten (hm, sa zicem o idee mai spre inchis) si n-as prea sti la ce sa ma opresc, marron sau rouge ? Nici eu nu-mi doresc schimbari bruste,
ostentative etc etc.Tx
martha78 spune:
Natasa, sa stii ca ai avut dreptate, m-am facut si eu..am incercat cu negru ca m-am gandit ca negru prinde mai bine peste orice culoare si nu-s deloc multumita...e adevarat ca nu am stat mult timp cu ea in cap, dar nu o puteam suporta mai ales ca mai si curgea.
Acum arata ingrozitor, nicidecum negru nu e, nu are volum, nici stralucire si nici vopsit nu e
si ma ustura si pielea fata de vopseaua chimica ![]()
daniella4 spune:
Apropos de henna: azi am vazut in Carrefour sampon cu Henna produs de o firmulitza din Bucuresti, costa cca 100.000 lei si scria ca dupa 2-3 spalari parul incepe sa se coloreze.
A folosit cineva?
Daniella, mama lu'Alexis
mira_m spune:
Mi-am luat si eu Henna si nu stiu ce sa fac. Daca nu-mi prinde ma mai pot face cu vopsea chimica? Eu sunt vopsita cu Wellaton!
Ar fi culmea sa-mi stric nuanta acum, cand vine Pastele!
Don't talk unless you can improve the silence!
Mami
& minunea mea
( mai 2004) 
Mara76 spune:
Martha, poti sa povestesti procedura? Ca eu n-am mai auzit pana acum sa nu prinda cuiva, daca a respectat indicatiile.
Mira, ce henna ti-ai luat?
mira_m spune:
quote:
Originally posted by Mara76
Martha, poti sa povestesti procedura? Ca eu n-am mai auzit pana acum sa nu prinda cuiva, daca a respectat indicatiile.
Mira, ce henna ti-ai luat?
Am luat-o de la un magazin naturist! E produsa de SC Star International Med Impex, vad ca au si site...
Am cautat in mai multe nuante dar nu am gasit!
Mami
& minunea mea
( mai 2004)
Mara76 spune:
N-am auzit pe nimeni sa se faca cu ea, imi pare rau. Eu doar Sipa am folosit si am fost tare incantata. Daca pot sa te ajut cu ceva, intreaba-ma cu incredere. ![]()
mira_m spune:
Nu sunt din Bucuresti, asa ca pe la noi oferta e destul de limitata. Nici nu stiu cum sa procedez, sa ma fac, sa nu ma fac.....uf!
Multumesc, oricum!
Mami
& minunea mea
( mai 2004) 
Happiness_4_us spune:
Si eu am incercat acum vreo 2 ani Henna si m-am lovit de aceeasu problema. Nu a prins mai deloc iar acolo unde a prins era o culoare tare ciudata.
Nana Motoc
Fotografii cu noi

a iesit si o culoare super (mult spus culoare, mai mult are niste nuante roscate, dar eu n-am vrut sa-mi schimb radical culoarea la par, mai mult sa-l nuantez, ceea ce mi-a iesit de minune)