antibiotice
Buna!
Am anexita si fac un tratament cu Zanocin si Flamexin din prima zi a ciclului timp de 7 zile. E sigur sa incerc sa raman insarcinata luna asta sau sa astept sa treaca un ciclu? Ma refer daca am antibiotic in organism si ar fi probleme pentru sarcina. Am inteles ca antibioticul dispare din sange la 10 zile de la ultima pastila luata. Tratamentul il fac doar in timpul ciclului.
Raspunsuri
BraveGirl spune:
Eu zic mai bine sa consulti un medic.Faza cu antibioticul care dispare in 10 zile, eu stiu ca fiecare antibiotic are o perioada de remanenta in organism, nu e o regula generala...apoi eu cred ca ar trebui sa astepti sa vezi daca nu cunmva este nevoie sa mai iei antibiotice daca nu cedeaza anexita.
==========
Corina
Albumul meu
NicoGeo spune:
nu stiu daca are relevanta pt tine, dar eu am luat zanocin pt o mycoplasma. am ramas insarcinata chiar in acesata perioada. as fi vrut sa pastrez sarcina dar medicii nu prea dau sanse sarcinii mele. e foarte mare riscul sa aiba copilul malformatii. preferabil ar fi sa te las de zanocin daca vrei bebe.
annajanette spune:
ESTE BUN ZINNAT-UL PTR ANEXITA?CINE STIE?MAI AM O TREABA NASOALA EU FAC TRATAMENT SI PTR GLANDA TIROIDA CU EUTHYROX, OR AVEA INTERACTIUNE NEGATIVA ASUPRjavascript:insertsmilie('
')
zid
A ORGANISMULUI ASTEA 2 IMPREUNA?

TOMALAVINIA spune:
quote:Eu am luat tratament cu Zinat, in vara ptr o anexita.Acum ma simt mai bine, chiar daca uneori am dureri insuportabile de burta.
Originally posted by annajanette
ESTE BUN ZINNAT-UL PTR ANEXITA?CINE STIE?MAI AM O TREABA NASOALA EU FAC TRATAMENT SI PTR GLANDA TIROIDA CU EUTHYROX, OR AVEA INTERACTIUNE NEGATIVA ASUPRjavascript:insertsmilie('')
zidA ORGANISMULUI ASTEA 2 IMPREUNA?
S-ar putea sa interactioneze cu medicamnetul pe care il iei, citeste prospectul sau intreaba medicul.
Multa sanatate!
annajanette spune:
Vai fetelor ce am patit dupa ce am luat supozitoare cu carpicon...am citit pe forum ca ar fi ff bun am facut o baie fierbinte am luat un supozitor si mi s-a facut rau instant era sa chem salvarea habar n-am de ce mi s-a facut rau.O fi vasodilatant asta si cum eram eu incalzita nu stiu sa va zic ...cert este ca ma sufocam mi s-a ridicat tensiunea brusc am crezut ca mor.
annajanette spune:
Am innebunit efe\ectiv cu anexita asta n-o mai suport...mai vroiam sa multumesc ptr raspuns mamicii mariei si cristinei:)