Mamici de iulie - august 2006 (34)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns madacristina spune:

Salutare fetelor.........

Ce faceti?Eu sunt cam chiauna de somn....bebe aseara nu a vrut sa faca nani deloc....cam pe la 1:30 s-a potoli si dim la 6:30 mi-a dat desteptarea....asta e...el e seful.

Momentan sunt bine,pana acum nu am avut contractii....imi iau pastilele cumintica si stau in pat,adica acum ma voi baga in pat....

Va pup si ne auzim mai tarziu.

Bebelusul meu la 12 saptamani

Mada si bb 26 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cristina_Ioana spune:

neata la burtici!
Assa, ai fost mortala , dar stai foarte bine cu memoria, suntem in plin santier, dar refuz sa ma las afectata, ma bucur de vremea asta frumu si ii multumesc lui Dzeu ca sunt sanatoasa, pot iesi sa ma plimb, o trece si santierul si vom avea casuta frumu
Miti, ziceai tu de herpesi, chiar ma uitam de dimi in oglinda si ma bucuram ca mi-au trecut 2 herpesi mari, dar tocmai ce mi-au mai aparut doi deci cineva acolo sus ma vrea neaparat Angelina Jolie or fi iesit si de la praful care e la mine prin casa sau nu mi-o fi priit ceva in alimentatie...
Sabana, cum esti azi? Sper ca ok psihic, da? Profita de zilele libere si citeste, papa bun si uite-te la tv...ca dupa, chiar ca nu cred sa mai apucam sa facem prea multe pt noi, macar la inceput o vreme
MadaCristina, multa sanatate si la fel: lucreaza la psihic, ca e tare important, de restul se ocupa dr cu tratament
Mamanati, nu cersesc bre complimente, am si io oglinzi in casa , dar asa cum zicea si Letitzia, dr astia ne-au innebunit cu kg, desi peste tot citim altceva, cum ca ne aflam in grafic si uite si tu la ei, vorba cuiva, parca am papa din frigiderul lor
Ce m-a iritat pe mine ieri si i-am zis si dr a fost ca mi-a zis ca teoretic am pus multicel 7kg in 25 de sapt, dupa care zice ca asa arat super ok, ca nu se vede mai nimic bla bla...pai si atunci de ce ma mai certi domn'le, daca io nu arat hidos, nu sunt umflata si inca intru in haine, poate ca cele 7 kg sunt puse pe burta, sani, bb si ce-o mai fi pe acolo...
In fine, am mai spus si repet, sa fie ei bebeii sanatosi, ca medicii in mod clar au luat-o razna cu kg astea
Pumpkin, deci sa inteleg ca la 26 de sapt incepe luna 7 pana la urma?? URaaaaaaaa, ce mistoc ar fiiiii

Cristina 25+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sabana spune:

Cristina sunt ok. O sa am ceva de lucru acasa. am un client nou cu traduceri, deci produc. Asta e bine. Macar daca stau acasa imi fac eu programul cum vreau. Ma mai pun in pat, ma mai plimb, saptamana asta spargem si noi in sfarsit ferestrele, azi mergem sa semnam contractul cu termopanele. Sper sa se termine si la noi cat mai repede, sa vad si eu camera lui bebe facuta ca de restul nu ma mai intereseaza. Dar daca e camera lui gata pot incepe sa cumpar pat si alte chestii. Pupici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bulinuta27 spune:

Buna ziua la burticute!!!
pumpkin multumesc mult ptr raspuns deci mai am un pic si sunt in 6 luni: Uraaaaa!!!
map am plecat acasaica ieri pe la 4 ca nu mai puteam...pur si simplu nu am mai rezistat..pup fata
anasia multumesc...imi place ca suntem colege de DPN si de dr. T
map ce ma distreaza ca toate numaram saptamanile parca suntem in armata AMR atatea zile curiozitatea ce sa-i faci?!
Alexiamie mi-a dat ptr IR crescute magneziu forte si Pregnyl...depinde totusi eu am si cu tensiunea probleme..stii povestea...
ioana deci sa inteleg ca starile de lesin...cu care ma confrunt mai nou...sunt normale???
cristina-ioana eu una te invidiez...auzi tu 7 kg la 25 de spatamani...io sunt chiar hidoasa acum cu zeci de vergeturi peste tot
bebe sa fie bine...

pup fetelesi vb later

bulinuta 21+

http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20718;121/st/20060806/dt/7/k/9a2f/preg.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cristina_Ioana spune:

Bulinutza, bb sa fie sanatos, ti-am zis, nu ma mai stresez cu kg...

Cristina 25+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anasia spune:

bulinuta, vergeturi am si eu din plin mai demult, dupa ce m-am ingrasat de la anticonceptionale, la vremea respectiva nu le-am dat prea mare importanta, acum una in plus sau in minus nu mai conteaza;
fetelor, nu va faceti griji pentru kilograme, bebeii sa fie sanatosi, de kg scapam noi cand o sa stam noptile de veghe
anasia 21+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bulinuta27 spune:

cristina-ioana, anasia voi sunteti niste dragute ...cum ma mai incurajati voi ca nu sunt chiar hidosenia in persoana...pup fetele

http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20718;121/st/20060806/dt/7/k/9a2f/preg.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Silvia_Pui spune:

Sper sa va nu va suparati ca postez la subiectul vostru , dar eu va citesc mereu pentru ca cineva foarte drag mie se numara printre voi ;asa ca impart si eu cu voi toate grijile si durerile . Vad ca kg in plus sunt o mare grija pentru toate . Eu vreau sa va bucurati ca toate aceste kg ,, sunt cu folos " , dar sa aveti totusi grija . In incercarile mele disperate ( spitalizari , operatii , hormoni ) de a ajunge ca voi am ajuns sa am 20 de kg in plus de care nu pot scapa de loc .Si toate aceste kg au fost puse in zadar . Noroc ca Dumnezeu le aranjeaza pe toate si sunt mamica unui copil adorabil , care acum are 1 an si nu sta locului . Sper sa mai dau acum un pic jos din ,, rezerva nationala " pentru ca imi este greu asa .
Va doresc tututor sa fiti vesele asa cum e vremea de afara .

http://pg.photos.yahoo.com/ph/map75ro/album?.dir=e4c8&.src=ph&store=&prodid=&.done=http%3a//photos.yahoo.com/ph//my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana81 spune:

Buna burticoase! Eu am de lucru zilele astea mai mult, dar tot va citesc!
Bulinuto, Anasia nu mai fiti complexate de vergituri si kilograme. Afara este frumos, vine primavara si apoi ne vin bebeii. Suntem in cea mai frumuoasa perioada a vietii! Eu nu aveam vergituri deloc si sunt constienta ca o sa fie ca se vede cum s-a depus stratul adipos care imi intinde pielea. Seara sunt cu straturi de creme. Dar asta este. Toate femeile sunt cu vergituri de la o varsta , mai ales dupa un copil. Asa ca la plimbare cu voi si nu va mai intristati.
Si ca bine zici Cristina bebe sa fie sanatos. Asta e si parerea mea!

Ioana 22+ si

Nunta: http://community.webshots.com/album/450163392pPiNoV

Eu si burtik: http://community.webshots.com/myphotos?action=viewAllPhotos&albumID=548837585&security=BdpmCE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns norocuta spune:

Silvia Pui esti bine venita oricand si multumim pentru vorbele frumoase! Sa va traiasca frumusetea de baiat pe care l-am "sorbit" din poze...e dulce dulce de tot !

Mergi la inceput