Mamici de iulie - august 2006 (34)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cornelia_laura spune:

Fetelor eu azi nu ma simt bine deloc. De azi dimineata ma doare burta destul de rau, am luat pana acum 2 No-spa si 2 supozitoare cu scobutil, ma lasa cate 1/2 ora si apoi iar incepe. Nici nu mai pot sa stau in scaun. E rau ca sunt singura cu baiatul acasa asa ca nu pot pleca la doctor. Nici nu stiu ce sa fac.

Cornelia, de Eduard(1 an si 9 luni) si 22+
POZE NOI EDUARD & MAMI & TATI & ECOGRAFII BB2 & INTALNIRE MAMICI MARTIE 2006
www.babiesonline.com/babies/e/eduard" target="_blank">Pagina de web a lui Eduard

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bulinuta27 spune:

cornelie-laura nu ai o vecina care sa poata sta cu cel mic 1 ora? ai sunat la dr? ce a zis? nu mai sta asa...roaga pe cineva sa lase tot si sa vina sa te ajute...sau in cel mai rau caz ia-l si pe cel mic cu tine...ufff Doamne

http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20718;121/st/20060806/dt/7/k/9a2f/preg.png

Mergi la inceput

cornelie-laura nu ai o vecina care sa poata sta cu cel mic 1 ora? ai sunat la dr? ce a zis? nu mai sta asa...roaga pe cineva sa lase tot si sa vina sa te ajute...sau in cel mai rau caz ia-l si pe cel mic cu tine...ufff Doamne

http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20718;121/st/20060806/dt/7/k/9a2f/preg.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nicole25 spune:

buna fetelor.
Nu stiu ce e cu doctorii vostri eu cred ca sunt obsedati de kg.Eu una cred ca e mai important sa fie bb sanatos ca dupa aceea tragem noi sa le dam jos.
bulinutzanu mai fi stresata de vergeturi ca si eu am si cu siguranta se vor mai face cateva de acum incolo.
sabana iti doresc multa sanatate si sa ai grija de tine si de bb.
Eu care pana acum nu am avut probleme,aseara am avut niste dureri de burta si contractii scurte dar care au trecut dupa un no spa si o jumate de ora de stat in pat.
Bb meu dimineta pe la ora 7 isi incepe programul de gimnastica si eu trebuie sa ma trezesc .Oricum e placut ca imi da el trezirea.
Azi e o vreme super afara asa ca la 4 plec si eu acasa dupa care ies un pic la plimbarica.

Nicole 25 25s

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamaluidavid spune:

Cornelia nu poti nic macar sa suni un doctor,sau un spital,ceva?
Offfffff,iti tin pumnii sa fie bine!
Fetele,imi cer scuze nu am vrut sa va induc mai mult in eroare cu lunile si saptamanile,eu am zis doar cum socotesc aici si ma "laudam" si eu putin ca sunt in luna a 6-a.
Inca o data imi cer scuze!

Stefania 21 + si David(24 dec 2004)

www.babiesonline.com/babies/b/bebenr2/" target="_blank">bebe din burtica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nicole25 spune:

cornelia laurachiar nu ai nici o vecina sau o prietena sa stea cu ala mic?Nu mai sta asa si dute la medic sau daca nu suna-l si vezi ce zice.Il poti lua pe eduard cu tine si acolo il lasi cu o asistenta pana intri daca te simti foarte rau.
Ai grija de tine si spune-ne si noua ce ai facut.

nicole 25

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anasia spune:

cornelia, stiu cum este, am trecut si eu, dar trebuie neaparat sa-l suni pe dr; ia-l pe cel mic si mergi cu el, daca nu trece; cel mai bine ar fi sa chemi pe cineva sa stea cu copilul si tu sa nu te ridici din pat;am stat si eu ca pe ghimpi doua zile, sper sa nu se mai repete;
ioana, chiar nu ma preocupa kg in plus sau vergeturile, asta ar fi ultima mea grija;
silvia, multumim de sfaturi! e un scump baiatul tau, sa va traiasca!
anasia 21+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns map spune:

Salutic fetelor,

am apucat si eu acum sa citesc ceea ce ati mai scris. Imi pare tare, tare rau sa vad ca sunt din ce in ce mai multe probleme. Eu sper sa trecem peste toate cu ajutorul lui Dumnezeu peste toate problemele si in cateva luni sa tinem in brate niste pui sanatosi si dragalasi.

sabana, madacristina va doresc sanatate multa, multa. Stati linistite in patuc asa cum a spus medicul. Este adevarat ca uneori sunt foarte mari sacrifiiciile care trebuie facute sa tinem in brate bebele mult iubit dar merita. Si de munca uitati complet ca asa ceva exista, voi faceti munca si nu ea pe voi asa ca las, mai sunt oameni care s-o faca acum cand este asa o situatie speciala. Uitati de sefi si de toanele lor.

pumpkin asa cum spune si mamaluivlad aici se considera ca sarcina este de 10 luni si ca in saptamana 21 ai fi deja in 6 luni. Eu de aceea cand cineva ma intreaba luna eu ii raspund cu saptamana si spun sa nu ma ia pe luni

bulinuta sfatul cu uitatul de munca este valabil si pentru tine. Sa stai linistita si sa nu te mai stresezi, uite cate fete au probleme. De fapt cam toate trebuie sa facem la fel. Eu numai ca vin la munca si mi se pare un efort, sa mai si muncecs este efortul prea mare . Dimineata iar am stat prin statii dupa metroul de suprafata pe care-l tot anuleaza astia, am venit la munca cu un cat de draci

cornelia_laura ai reusit sa contactezi vre-un medic sau sa mergi la spital. Nu sta asa, mergi si vezi neaparat ce este.

norocuta, anasia saru'mana pentru primirea facuta Silviei. Asa este ca am nepotel dulce? Trebuie sa fim cu toate cumintele si stam la locum nostru ca din vara sa tinem si noi in brate niste comori asa dulcele.

Va pupic pe toate si acum stau si eu in preajma pana plec acasa la 17.30.

19+

Monica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana81 spune:

Cornelia ai grija de tine te rog frumos. Cred ca este f greu cu inca un pui acasica. Suna la doctor si vezi ce zice. Sa ne dai de veste. Hai ca o sa fie bine!

Ioana 22+ si

Nunta: http://community.webshots.com/album/450163392pPiNoV

Eu si burtik: http://community.webshots.com/myphotos?action=viewAllPhotos&albumID=548837585&security=BdpmCE

Mergi la inceput

cornelia sa ne spui te rog si noua cum te simti...eu sper ca ai gasit o solutie si esti la dr acum
pup fata

bulinuta 21+

Mergi la inceput