Mamici de iulie - august 2006 (34)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns poliana spune:

Eu stiu ca in interretarea populara sarpe inseamna drum. Pe de alta parte insa visele intense si ciudate legate de bebi sunt normale in aceasta perioada a sarcinii. Am avut si eu niste vise cumplite de mi-e si groaza sa mi le aduc aminte. In principiu reprezinta ceea ce proiecteaza subconstientul nostru. Toate temerile si indolielile noastre.
De ceva vreme eu una nu prea mai visez nimic nimic. Dorm bustean!!!!!!
Poli

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MADYN spune:

Medeea76 bine ai venit la mamici, ma bucur mult pt reusita ta! Nu te ingrijora de IR tau, e cam mare, dar nu foarte. Si eu am patit la fel, si dr. mi-a dat Magne B6 - 4/zi si Bio Marin Plus - 1/zi pt relaxarea circulatiei. Intreaba-ti si tu doctorul care urmareste sarcina si vezi ce-ti recomanda.

Burtici, sa aveti o saptamina excelenta!

21+
Bebelica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sabana spune:

Mamaluidavid eu zic sa nu te mai stresezi si sa nu mai dai importanta la toate prostiile. Asa cum zice si Poliana visele intense sunt normale in perioada de sarcina. Poate ca ai fost tu mai stresata in ultima vreme. Cine stie.
Poliana sa stii ca si eu dorm bustean, uneori pe partea pe care ma culc pe aia ma si scol.
Amabella legat de exercitiile in timpul sarcinii eu mi-am luat o carte din Carrefour care se numeste Exercitii lamaze ptr gravide sau ceva in gen, a costat putin si acolo iti spune ce si cum sa faci. Eu o tin in biblioteca. Legat de kg eu am luat 9 kg, am ajusn la 64 kg. Asta e. Eu nu renunt la Milka si alte martipane nici sa ma bati. Cand am fost sambata la bunica mea am ras singura juma de platou de placinta cu mere. Daca sunt pofticioasa ce sa fac. Si daca poftesc si nu mananc imi curge la propriu din gura. Sa vezi ce caraghioasa sunt. Sora-mea se amuza copios. Cand a venit saptamana trecuta din Spania m-am infipt in bagajele ei si am luat cu o mana baga ciocolata cu ailalta nu stiu ce prajitura si intre timp asteptam sa mai deschida si alte pachete. Mai nasol o sa fie in perioada de alaptare. Stiu o tipa, care nu a mancat decat paine cu miere vreo 3 luni. Asta e ceva nasol.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nicole25 spune:

Mamaluidavid stai linistita si nu iti mai fa probleme din cauza viselor.Si eu intr-un timp am visat tot felul de tampenii dar asta e din cauza gandurilor ce le avem chiar si fara sa vrem.Eu de exememplu visam tot timpul ca uitam bb pe unde mergeam sau uitam sa ii dau sa manance.Am si citit intr-o carte ca in acesta perioada visele sunt mai intense.

nicole25 25s

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nicole25 spune:

ce faceti fetelor?nu mai scrie nimeni nimic?
Eu ma plictisesc,dar nu pot pleca inca acasa ca astept un client la ora 2.
Voi unde ati plecat toate?

nicole25 25s

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MissJJ spune:

Buna fetele!

Am zis ca intru si ieri sa va zic de gratar dar nu am stat deloc acasa.
In primul rand tin sa va anunt ca noi tocmai am schimbat prefixul ieri am facut 20 de sapt! Am ajuns la jumatate. Burtica e bine, nu e f mare dar daca pap ceva se face gigant si merg ca o ratzusca. Florin imi zice pinguin.
Sambata am avut gratar am papat ca un purcelush, dar tare bun era cu mujdei si am baut un piuctz de bere dar putin nu am exagerat ca na mergea la gratarel. Si de unde toata dim a fost soare si fain pe la 4 cand ne pregateam sa facem focul s-a pus pe plouat dar a iesit un gratar f bun pe ploaie.
Si ieri de dim am facut un dus ca mirosea parul meu a fum de la gratar si a fum de tigara si nu suportam am schimbat si lenjeria de pat m-am facut curatzica si m-a scos barbatu' in oras la restaurant. A fost mai innorat si a picurat asa oleaca dar caldutz se vede ca vine primavara. Am fost aici la un restaurant italian si au niste papa excelenta chiar mancare italiana nu imitatii ieftine ca la pizza hut. Si preturi f bune adik acceptabile. Si in cartierul unde este restaurantul respectiv sunt niste parcuri superbe si am fost in unul dintre ele dupa masa la o plimbare, eu mergand ca ratzusca ca eram super plina dupa starter, main course si desert. Si a fost super frumoasa plimbarea e un parc imnes cu 3 iazuri si ratzuste, gaste si alte animaluri pe balta. Am vazut si veveritze si un lan de narcise si bradushe. Super frumos!
Poze nu am facut ca v-am zis ca ploua dar am zis ca intr-o zi cand e mai soare mergem acolo si facem si poze si va arat si voua.
Si dupa ne duceam noi la autobuz si era f aproape si am cam fugit un pic dupa el, va imaginati eu cu burta cat china dupa papa alergam si la vale dupa bus. Cine ma vedea se tavalea pe jos de ras creca. Si ajungem noi in statie si era cam multa lume dar Flo zice deschide geaca sa vada lumea ca esti gravida sa avem si noi locuri. Oricum erau locuri dar m-a distrat ce a zis el.
Si am ajuns seara acasa pe la 5 si ne-am uitat la niste dvd-uri ca trebuia sa le ducem ianpoi si apoi Flo la meci si cand el are program de meci eu am program de somnik langa el.
Deci a fost un weekend super. Si azi mi-a zis ca de Pasti asta al catolicilor ca aici toti is catolici ei au liber de la servici si a zis ca o sa isi ia liber o sapt intreaga si vrea sa mergem in devon unde am stat eu inainte asa ca o mini vacanta. Acu sa vad ca eu acolo am o prietena f buna, e englezoaica e mama unui tip cu care ma intalneam eu intr-un timp la inceput si eu m-am despartit de el dar ea este o femeie super de treaba si tot a zis ca sa vin pe acolo in vizita sa il cunoasac si pe Flo. Si acu sa vad sa vb cu ea ca stiu ca era in vacanta in America pt 3 sapt si daca e pe aici in aprilie mergem pe la ea. Eu abia astept ca acolo unde am stat inainte in Devon e marea si e asa frumos, abia astept sa mai merg pe acolo sa scap de Londra. Promit sa vin cu poze multe daca mergem.
Am reusit sa citesc si eu din uram ce ati mai scris voi. Zicea cineva de lungimea femurului, eu la scanul asta la 19 sapt l-au masurat si avea 32 de mm la 19 sapt si 2 zile si am comparat cu tabelul meu din caietul de gravida si baby al meu e tot timpul mai mare decat zic aia in masuratori pentru sapt respectiva. Se pare ca bebeii astia vor toti sa fie niste grasuni. La noi nu ne zice cat cantareste baby si eu nu stiu. Numai masuratori ne dau.

Cam atat de la mine ca am scris o multimea si tre sa fug ca merg sa ma intalnesc cu vecina mea cu fetitza sa mergem la niste magazine ca ea iese azi mai devreme de la servici. Va pup pe toate si o sapt cat mai frumoasa!

PS Sorry de greselile de ortografie dar scriu in graba ca trebuie sa plec dar inainte trebuia neaparat sa intru sa va informez ce am facut si sa vad ce mai ziceti voi. Bye, Bye!

------------------------
20+
Born free, now I'm expensive.
Poze
Lucrusoare baby

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns COSMMYR spune:

Ce vreme frumoasa!!!!!!!!!1
Parca iti vine sa mai traiesti!!!!!!
Eu la 25 sapt am pus doar 5 kg.Imi e si rusine sa mai spun .Dar la 24 sapt bebe avea 560 g ,asa ca din asta inteleg ca eu sunt marea problema....Fier rau ,nu se prinde nimic de mine.
Eu sunt f bucuroasa pt ca de 3 zile nu am luat nici o no-spa pt ca nu am avut nici o durere de burtica.
HUACIN,cum te mai simti?

COSMINA 25 SAPT si

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pumpkin spune:

Mada_mxm, greutatea pe care ne-o spun noua la ecograf este aproximativa si este estimata pe baza valorilor masurate pentru lungimea femurului, circumferinta abdominala, circumferinta craniana....Asa ca daca bebele tau la 19weeks si 2days avea lungimea femurului de 20weeks si 2days probabil ca avea si greutatea de 20w2d adica 340-360 grame. Acum sigur a trecut de 400 gr. Pupici.

Miky 26+
Albumul Mamicilor cu burtici de Iulie August 2006
NEW Album intalnire 18 martie NEW

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina_p76 spune:

Draga Poliana, m-am bucurat cand am vazut ca esti din Constanta. Majoritatea fetelor de aici sunt de prin Bucuresti. Vorbesc despre clinici, doctori din Bucuresti, ca de-acum ii stiu si eu care-s buni, ce preturi au si alte detalii. Dar din Constanta nu era nimeni pana acu ceva timp. Stiu ca am intrebat pe pagina principala de la Osideea Sarcinii in 40 sapt unde au facut fetele din Constanta triplu-testul si nu mi-a raspuns nici una ca nu prea sunt fete din Constanta pe site.
Acum ma bucur ca poate mai aflam informatii despre clinici, doctori si laboratoare din Constanta, mai ales ca avem amandoua 23 sapt.Eu de fapt am 22 si 4 zile.
Ai sa nasti la Spit Judetean Constanta, asa-i?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina_p76 spune:

Sorry, nu stiu pe ce am apasat si a plecat mesajul.
Am auzit si am si vazut ca este infect spitalul, dar de asemenea am mai auzit ca ar fi niste rezerve care se platesc si care ar fi mai aratoase.
Uite chiar acum ma interesam la o fata care a nascut la Mangalia intr-o clinica privata cred.
Daca te intereseaza si pe tine o sa iau mai multe detalii si am sa te tin la curent.
Pana atunci pupici pe burtici si bebe sanatos.

Mergi la inceput