Mamici de iulie - august 2006 (34)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Consi spune:

map mie din cauza retentiei de apa nu imi incap picioarele decat intr-o singura pereche de pantofi, care inainte imi erau mari. ma gandeam sa-mi caut incaltaminte cu un numar mai mare, macar pana se naste bebe mic.

sanziana mi se pare super calendarul tau. asta va fi punctul meu de reper. oricum e distractiv sa numeri saptamanile si zilele.

cornelia sper sa te simti mai bine si sa ne dai vesti bune.

Stiti cumva cate randuri de haine trebuie sa le cumparam bb-ilor, si cam ce ar trebui cumparat. eu sunt foarte debusolata.

Seara mea romantica s-a dus. Sotul meu nu a venit inca de la lucru. Ma sperie faptul ca dupa 10 ani, am ajuns asa...

Pupici la burtici!

Consi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cornelia_laura spune:

Acum am ajuns acasa. Dupa ce v-am scris am vorbit cu medicul care mi-a zis ca degeaba iau antispastice daca nu ma intind in pat. Ceea am si facut si m-am simtit mai bine. Din pacate spre seara a inceput sa ma doara din nou rau, l-am sunat pe dr. care m-a trimis la camera de garda si mi-a spus sa-l sun de acolo. La camera de garda am nimerit o dr super amabila(Octavia Ciurel) care m-a consultat si mi-a facut eco apoi l-a sunat pe dr meu. Bebe e bine dar colul mult scurtat si contractii puternice. Mi-a sugerat internarea dar in seara asta am semnat ca plec pe propria raspundere. Mi-a dat :4 utrogestan/zi, No-spa 2-4/zi, Piafen sup 1/zi, Scobutil sup 2/zi. Acolo mi-au facut si o injectie cu amestec litic. Daca maine tot mai apar contractii singura solutie ramane internarea. Dar macar sa-mi las lucrurile aranjate acasa cu cel mic.
Va multumesc la toate pt grija pe care mi-o purtati.

Cornelia, de Eduard(1 an si 9 luni) si 22+
POZE NOI EDUARD & MAMI & TATI & ECOGRAFII BB2 & INTALNIRE MAMICI MARTIE 2006
www.babiesonline.com/babies/e/eduard" target="_blank">Pagina de web a lui Eduard

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sabana spune:

Of Cornelia ai grija de tine si puiutii tai. Iti tinem pumnii sa fie totul bine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Babee spune:

Fetele eu am mai intrat, am mai vrut sa scriu si de fiecare data nu s-a postat mesajul.Asa ca am citit si atat.

Cornelia sanatate multa si daca tot ai contractii mergi la spital si stai acolo.

Muuh au aparut Geox si in Ro??Sunt foarte buni si comozi.

Zicea Map de antibiotice permise in sarcina.Eu am luat la 10 saptamani Ospen 1000 pt o otita(o raceala tratata babeste, care dupa 2 saptamani a dat in otita si altfel nu s-a putut).Penicilina este singura admisa din cate am inteles.

Marimi, pantofi mari...Inainte de Phillip purtam 35, 36 maxim (depindea de model), acum port 37 dar sper sa nu imi mai creasca labuta ca iar schimb toata incaltamintea.

Noi suntem binisor, am avut si noi ceva nervi sambata si astazi, pe motiv de soacra dar cred ca trebuie sa ma hotarasc:ori eu ori ea ca nu se mai poate.

Sper s-apuc sa mai citesc si sa raspund ca tot uit

-----------------------------

Gabriela, burtica si Phillip(6.02.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Babee spune:

Mi-am amintit de kilogramele luate.Sunt organisme si organisme.Na eu prima oara am luat primele 6 luni 6 kg, apoi in alte 3 luni pline inca 19(am retinut foarte multa apa).
Acum tot 6 kg, cam 5 luni de sarcina..si nu imi fac griji.Mancat ponderat, orice dar nu oricat.Se spune ca in primele 6 luni de sarcina se ingrasa mama, in urmatoarele bebe.
Voi toate sa fiti sanatoase si copii la fel ca restul chiar nu mai conteaza.

-----------------------------

Gabriela, burtica si Phillip(6.02.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cristina_Ioana spune:

Amabella, eu intru numai pe laptop,calculatorul e deja in cutie impachetat, dar azi au lucrat la partea electrica si nu prea am avut curent...si m-a cam durut si burtica, asa ca am stat linistita in pat si am si dormit putin...acum ma simt ok, nu ma mai doare, a cedat dupa un Nospa, dar am zis sa fiu precauta...La Sinaia nu stiu cand si daca mai plec, sa vedem cum evolueaza lucrurile si cat de mult dezastru va fi acasa...maine o sa fiu plecata la cosmetica si coafor si sa mai fac niste cumparaturi cu sotul...si ui-te asa imi mai fac de lucru ca sa nu stau acasa...
Cornelia, imi pare tare rau ca ti s-a scurtat colul, ai grija de tine si mergi la spital daca nu cedeaza durerile dupa tratamantul ala, e cel mai sigur sa fii tinuta sub observatie acolo
Pupi si incerc sa va scriu maine, daca am curent

Cristina 25+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina_ana spune:

Buna, burticutzelor!
Revin si eu dupa o absenta cam lunga pe forum. Eu am reinceput serviciul, dupa ce o luna de zile am stat numai in pat din cauza contractiilor. Dar nu stiu cit o sa rezist la munca, pentru ca ma simt f.f.obosita, in ciuda faptului ca nu mai stau asa mult ca inainte. Cind ajung acasa sunt asa terminata, ca abia apuc sa citesc ce ati scris, insa nu mai am puterea sa mai scriu si eu.
Cornelia, imi pare tare rau ca trebuie sa treci prin asa ceva. Stiu cit de greu trebuie sa iti fie, pentru ca si eu am fost si mai sunt inca in situatia ta, adica cu contractii dese. Dar eu reusesc cit de cit sa le tin in frau cu gynipralul, 3 pastile pe zi+ no-spa.De fapt contractiile au inceput sa fie marea majoritate nedureroase, insa sunt destul de dese. Si am observat ca si daca stau in pat tot le am, asa ca am renuntat la repaus total si mi-am reinceput viata obisnuita.
Am vazut ca si MadaCristina si Huacin au aceeasi problema, eu va tin pumnii sa treceti cu bine peste asta!
Referitor la greutate, eu am luat 7 kg pana acum, dar ultimele kg. le-am luat in ultima luna, asa ca am inceput sa ma ingrijorez si am trecut pe salate si fripturi la gratar, cu care vad ca ma inteleg foarte bine. Am renuntat la dulciuri, nu de tot, dar le-am redus simtitor, asa ca sper sa nu ma ingras foarte mult pana la final.
Eu peste citeva zile intru in luna a saptea, de-abia astep!
Va pup pe toate, si sa aveti grija de voi.
Cristina, 26+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns map spune:

Seara buna la burtice,

am prins si eu un pic net-ul asa inainte de a merge la nani

Cornelia sanatate multa, sa faci tot ce este bine pentru tine si pentru bebele din burtica. Pentru cel mic sunt sigura ca o sa gasesti pe cineva care sa stea cu el cateva zile. Pupicei multi si te asteptam cu vesti bune.

Babee intr-adevar am cautat si eu acum ca stiam ca am gasit undeva scris despre antibioticile permise in sarcina. Penicilina este una din ele, prima la care se apeleaza. Pe lista asta mai sunt trecute cephalosporine (de asta eu una pana acum nu am auzit), amoxicilina, ampicilina si eritromicina. Am o carte destul de faina luata de aici ceva cu "300 sute de intrebari despre sarcina", este foarte posibil ca si la voi sa o gasesti sau poate chiar sa o si ai.

Merg si eu la nani ca maine dimineata la 7 gata canta cocosul si trebuie sa plec la munca

pupicei si pe maine

19+

Monica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns 25miky spune:

buna fetelor !!!m-a dus sotul la sala sa fac ceva gimnastica ,si ce am facut?!l-am pandit pana a intrat in sala de tenis ,caci stiam cat de mult joaca si am fugit la cumparaturi,mi-a luat 10 minute ,am gasit un costum -fusta lunga si tricou de culoare verde deschis pentru primavara la reduceri+ suzete pentru noi nascuti,apoi am alergat iar la sala ,m-am asezat frumos pe bancuta si dai tipete si batai din palme sa imi sustin odrasla de i-am speriat pe toti.Ar fii tinut minciunica daca nu m-as fii uitat in rucsac in masina ,am zis ca e concetrat cu condusul ,dar a vazut...asa ca platesc..toata saptamana (cat a mai ramas)nu cumparaturi si trebuie sa merg la sala pe bune,m-am si cantarit-67 de kg-sa nu fiu deochi niciodata nu am avut atatea.Poate ca ar trebui sa ma tin de treaba cu sala ,macar sa dorm mai bine ,ma foiesc toata noaptea.Cat despre umflatul picioarelor ,inca nu ,dar decand cu bebe ,port numai adidasi.Noapte buna burticute.+25

miky

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns she_wolf spune:

Buna!

N-am apucat sa citesc decat ultimele doua pagini.

cornelia_laura, mult curaj si sanatate, o sa fie totul bine.
Map, eu m-am pricopsit dupa sarcina trecuta cu un numar in plus la pantofi (si cu mai multe la haine ), sper ca de data asta sa scap.

Claudia (19+) si Cristi (16.12.2002)

Mergi la inceput