Mamici de iulie - august 2006 (34)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns a.cicel spune:

Neatza
Coernelia ai grija de tine, si daca e musai, atunci interneaza-te, ca e mai bine si pt tine si pt bb. sa treaca contractiile.
Babee nu mai vorbi de kg. Eu am luat pana acu 7 kg Nici mie nu imi vine sa cred. Adevarul e ca eram prea slaba inainte, dar acum sunt terminata.Obosesc foarte repede cand merg pe strada. Nu mai vorbesc de urcat scari. Cand ajung la etajul 2 parca as fi alergat 500 de metri. Trebuie sa stau putin sa ma odihnesc si apoi ma descalt. Probabil din cauza ca eram slaba inainte si eram obisnuita sa ma misc mult si repede, eram usurica...iar acuma...

20+
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Silvia_Pui spune:

[quote]Originally posted by sanziana
[Silvia-pui te mai asteptam pe la noi. Esti o curajoasa i-am spus si Monicai. Sa iti traiasca si sa va aduca numai bucurii.

Am sosit . Va multumesc ca ma primiti in randurile voastre .
Sanziana , curajoasa nu prea sunt , dar sunt ,, MAMA" si asta este tot ce conteaza acum . Si am un copil exact asa cum mi-am dorit .

Se pare ca cineva face curatenie la incaltari , hhiihhii ; imi trebuie maro-roscat o pereche .

http://pg.photos.yahoo.com/ph/map75ro/album?.dir=e4c8&.src=ph&store=&prodid=&.done=http%3a//photos.yahoo.com/ph//my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns letitzia spune:

Cornelia sanatate, sper sa te simti mai bine astazi.
Nu stiu ce se intampla cu noi fetelor, o fi vremea de vina, ca vad ca tot mai multe dintre noi se plang de contractii. Si mie mi-a fost cam rau ieri, am avut contractii si m-am cam speriat (dat fiind antecedentele mele, si mai ales ca eu fac tratament cu gynipral de la 18 sapt). Am mai luat un no-spa si un supozitor scompantil, am stat in pat vreo cateva ore si m-au lasat. Astazi vad ca ma simt mai bine.
Sa speram ca astazi vom aveo toate o zi mult mai buna!

26 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns assa spune:

Buna fetelor
Ce vreme urata este azi pe aici, cand tocmai ne gandeam ca a venit primavara, ploua iar.
Annabella pantofii de care vorbesti sunt cu talpa plata -plata , gen opincute/balerini?
Eu am intrebat medicul si zicea ca alegerea cea mai buna ar fi pantofi cu talpa ortopedica sau cum i-o zice, ceva gen talpa groasa , cu o idee de toc, pana in 5 cm, ca sa puna mai mult sangele in miscare. Voi ce stiti de treaba asta?
Fug sa lucrez ceva si revin

Assa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anasia spune:

buna, fetelor!
letizia, m-am gandit si eu la fel, legat de contractii, vad ca si pe mine ma incearca de dimineata; oare trebuie sa stam cu sufletul la gura si ingrijorate pana la sfarsitul sarcinii?cumnata mea n-a avut nimic, a fost o fericita;
cornelia, chiar daca te internezi, e spre binele bb, oricum odihna e prioritara;
feteor, ma speriati cu nr crescute la incaltaminte; deja am 38, nu mai vreau sa-mi mai creasca piciorul!
a. cicel, daca merg putin mai mult, obosesc de zici ca am fost la maraton;
pupici
anasia 21+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pumpkin spune:

Sanziana, si eu am calculat la fel, am obtinut aceleasi valori cu foarte mici exceptii pentru datele de incepere a fiecarei luni. Uite aici : 4.4, 9, 13.3, 17.6, 22.2, 26.5, 31.1 si 35.4 . Nu stiu cum calculeaza medicii...dar eu am considerat, ca si tine, ca sunt 9 luni a 31 zile. Eu merg maine la dr., si o sa intreb daca trebuie sa fac testul de gluocoza.
Mitza, mercic. Sper sa fie vreme faina la mare sa-mi bag si eu degetelele de la picioare in nisip si in apa.
Consi, daca iti spun eu cate lucrusoare am eu (cumparate, primite, mostenite ) pentru bebe te sperii. Vezi ca este un subiect "Bagajul pentru spital" unde au scris fetele si ce este necesar pentru bebe.
Cornelia, iti tinem pumnii sa fie bine, sa fuga contractziile !
Andreea, ma intrebam ce e cu tine.

Miky 26+
Albumul Mamicilor cu burtici de Iulie August 2006
NEW Album intalnire 18 martie NEW

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns map spune:

'neata fetelor, azi nici eu nu-s asa in apele mele, inca de dimineata ma cam doare abdomenul in partea de jos si ma doare si spatele. Bebele meu aseara a fost foarte activ, pe la 11.30 pm inca mai avea de joaca . Azi nu-i bine sa ma doara ceva ca-i miercuri si azi toti medicii-s numai pana la 13 maxim la munca. OK in spitale mai sunt dar asa de rau sper din tot sufletul sa nu-mi fie

LA noi a iesit soarele, sper sa tina asa pana la pranz sa vad si e eclipsa chiar daca este partiala desi de anunta ploia cu galeata...

Pupici si pe mai tarziu. O zi cat mai usoara.

19+

Monica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ancutex spune:

Neata burtici. Am citit ce ati mai scris aseara si am intrat repede sa va salut.
Eu o sa lipsesc cateva zile, ca de maine plecam putin la munte, pana duminica. Abia astept . Nu am mai iesit din Bucuresti de la Craciun.

Va pup si aveti grija de voi si de bebei.

Ancutex - azi implinim 20 sapta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alex_c spune:

Buna dimineata , fetelor!
eu sunt mai lenesa la scris , cred ca cea mai lenesa dintre toate , dar va citesc in fiecare zi , e mai greu cu scrisul . Noi avem acum 25 saptamani , bebe va fi tot baietel , spre bucuria mea si a baietelului deja existent si spre disperarea lui tati care vroia si el o fetita care sa-l pupicesca si sa-l iubeasca. Inca mai spera intr-o minune dar slabe sanse. Bebele avea la 22 sapt 532 gr,toate masuratorile au fost conform graficului , si pana acum este sanatos. Sper ca asa va fi si de acum inainte.Eu in schimb nu fac bine deloc , ma chinui cu o hipertensiune indusa de sarcina (16.9), dr mea ma urmareste ca pe hotii de cai , am ajuns sa ma sune acasa sa ma intrebe daca am mancat ceva sarat , daca am luat pastilele , imi aminteste tot timpul sa termin cu cafeaua si cu pepsi sau cola. Dupa aproape 3 luni de medicatie a mai scazut putin , adica acum am ajuns la 14.8 dar cica trebuie sa fie maxim 13.6 , asa vrea d-na dr. Sper sa ajung la 13 desi nu prea cred.
Multa sanatate si bebei sanatosi si mancaciosi va doresc!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pumpkin spune:

Ancutex, distractie placuta la munte si ai grija de tine si de bebe.
Alex, felicitari pentru baietel ! Iti tinem pumnii sa scada tensiunea.
Map ai grija de tine si stai cumintica.

Scumpele, cand va plictisiti de capitolul asta va invit sa continuam la Capitolul 35

Miky 26+
Albumul Mamicilor cu burtici de Iulie August 2006
NEW Album intalnire 18 martie NEW

Mergi la inceput