moda 2006
Teoretic stiu, in 2006 culorile sunt alb -negru , verde, bej-auriu ,bla bla bla.
Cu toate astea magazinele abunda de haine, incaltaminte si posete, culoarea maro -vanata ,combinate cu mult auriu.
Mai stiu ca asta a fost culoarea anului 2005, dar a ajuns la noi destul de tarziu,pot sa spun chiar decembrie.
Asadar ,ce culori alegem pt hainele noastre in 2006 , ca si daca dai o raita prin revistele de moda ,fiecare creator iti expune o alta culoare,un alt stil.
Astept pareri si impresii, in afara celor de genul : imbraca-te cum te simti mai bine.
cici
Raspunsuri
daniela_daneza spune:
Chiar ieri am vazut un reportaj la tv cu creatoarea de moda Nora Balanica, care zicea ca se poarta f mult alb, adika fond alb, matase , cu multe flori, paiete ...o alta culoare vedeta va fi GALBEN...in materie de pantofi se poarta cei cu bot rotund si combinatie de piele simpal cu piele de sarpe....
Dany
'Daca dragoste nu e, nimic nu e!"
Indra spune:
Tot de pe la Tv auzite: anul asta sint in mare voga accesoriile mari, posete voluminoase, cerceti, pandantive, margele imbracare in textil.
De data asta poseta nu trebuie sa se mai asorteze cu pantofu', trebuie sa fie musai colorata, pantofii cu toc gros, bor rotund, talpile ortopedice sau gen platforma
.
Se mai poarta bulinele, alb, negru, rosu, verde.... si daca le pui pe toate pe tine inseamna ca esti in super tendinte
Aaaaaaaa si era sa uit.... domule fustele tip lalea sau gogosar in viziunea mea sint iar o minune a anului 2006
Dana & Anisia 
lulu77 spune:
Da ,este adevarat , printre culorile anului 2006 sunt : galbenul ,portocaliu si kaki.Am vazut deja ,la TErra Nova , ca a aparut colectia noua cu aceste culori si sunt tare frumose hainele ,cel putin mie imi "merg " la suflet aceste culori.
"Nu exista funie sau lant care sa lege mai strans si mai iute decat itele dragostei!"
asi spune:
Si daca nu ne sta bine cu ce se poarta atunci cum sa fim in tendinte?
Cand Dumnezeu inchide o usa , intotdeauna deschide o fereastra.
Evenimentele importante
Razvan
daniela_daneza spune:
Uitasem, se poarta volanele.
Important este sa porti ce iti vine bine, nu neaparat ca sa fii in ton cu moda, dar poti folosi accesoriile ....ca tendinte.
Dany
'Daca dragoste nu e, nimic nu e!"
dianaiulie2009 spune:
Dar pantofiorii cu talpa de iuta si paiete aplicate sunt de zi sau de seara ???
Stiti la ce marefer , nu ???
Sunt mai multe modele si inchise in spate si cu panglicute care se leaga pe picior si cu cureluse !!!!
Voi ce parere aveti se poate merge la servici cu acest gen de pantofi ???
albumele noastre
ooana spune:
Se poarta si rosu anul acesta....plus pantofii cu bot rotund si platforma de care eu ma declar indragostita!
Daca vrei sa fi iubit, iubeste !!!
Oana & Marius
Wedding Day
Moniland spune:
anacezara depinde unde lucrezi. Cred ca nu e totuna sa porti acei pantofiori intr-un birou unde ti se impune ceva reguli de imbracaminte sau sa fi de ex. agent de tursm unde ii poti purta chiar si la serviciu.
Si mie imi plac la nebunie cei cu talpa platforma dar la 35 meu e imposibil sa gasesc ceva. Si chiar daca ar fi va dati seama cum mi-ar arata piciorul. Prin urmare chiar daca inca se mai poarta platforma la mine ar fi total exclus.
Imi place la nebunie combinatia alb si negru dar un accesoriu (ex. o esarfa) a treia culoare ar fi bine venita.
Si am vazut ca e foarte la moda roz-bej culoarea pielii. O rochita vaporoasa de vara in aceasta culoare ar fi super trendy. A, si multa, multa dantela.
Fetelor, va doresc sa fiti mereu in pas cu moda.
Monica
speel spune:
Se poarta foarte mult.....accesoriile!In oraselul din apropiere anul trecut era un singur magazin numai cu accesorii.Anul acesta am vazut 5 si toate erau full de cliente!iar aici imaginatia n-are limite.poti purta o rochita alba cu o croiala simpla si textura fina la care daca adaugi accesorii in culori vii , esti trendy!