Bebelusi de noiembrie decembrie 2005 (37)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns meems spune:

Bic, cum s-a comportat Sma cat ati fost la schi? A bagat de seama ca e in loc strain? Rianna cateodata se impacienteaza daca suntem in casa straina, insa cum ajungem acasa si-o duc la ea in camera, se linisteste.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns meems spune:

Si inca o intrebare pentru fetele din Europa: cum i-a afectat pe bebei schimbarea orei? La noi doar weekend-ul asta care vine se va schimba si vreau sa stiu la ce sa ma astept

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corap spune:

meems, al meu parca stia de schimbarea orei. nu comenteaza nici seara la culcare, si dimineata se trezeste pt. bibe la 7 dupa ora noua (pana acum se trezea la 7 dupa ora veche). ma rog, al meu e cam somnoros in ultima vreme, asa ca nu-i reprezentativ. dar nu cred sa aiba puiutii probleme, ca-i doar o ora diferenta. nu cred ca sunt inca asa de sensibili.
cat despre dormitul prin alte parti decat acasa, lui andrei ii place in principiu, e foarte cuminte, numai ca are tendinta de a dormi mai putin decat acasa. e un pic mai agitat, dar numai un pic. si nu-i plac toti strainii - adica pe unii ii agreeaza si poate sa stea cu ei, se lipseste de prezenta noastra, pe altii nu-i suporta si atunci tre sa-i vorbesc, ca altfel e agitat rau.
bicule, bravo pt. ski. sfaturi de dresat odrasla eu nu pot sa dau, ca io-s adepta alintatului. nu pot sa ma abtin...
c & bbandrei-ardei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madau spune:

Neata fetele!
Sa incep cu felicitarile: Lavi02, Monet, Ank sa va traiasca printesele sa crasca mari, frumoase si aiba succes la baieti ! . Nati si Maya au facut 5 luni, ce repede trece timpul, cand o fi si Miruna mea asa mare...imi raspund singura...peste 1 luna si jumatatate
Maria_Alexia, Noki, Meems, Ank ma bucur ca v-a placut site-ul, o si un din partea Mirunei
Mirabilis inca nu am vb cu Dordia pe ziua de azi, dar banuiesc ca ne vom vedea pe la 12.30 si purcedem spre parc. Deci pe la 13 suntem acolo, e bine.
Silvia sper sa te tii de promisiune
Si acuma sa ma plang nitel ca altfel nu se poate, azi m-am trezit la 6 dimineata cu niste dureri de burta de am zis ca mor, am stat paralizata in pat 20 minute, ca nu puteam nici sa ma dau jos sa ajung la cutia cu medicamente. Intr-un final am reusit sa-mi bag un supozitor cu Diclofenac si m-a lasat. Ar cam trebui sa-mi vina CM e adevarat, azi sau maine, dar chiar asa dureri? N-am avut niciodata. Nici cand am nascut nu m-a durut asa fetelor. A mai patit cineva asa, sau sa fug repede la doctor?
Hai va pup si abia astept sa va vad azi, am de gand sa profit la maximum de asa zi frumoasa de primavara

Madau si Miruna (15 dec 2005)
POZICI, POZICI NOI
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">ASA S-A NASCUT MIRUNA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dordia2000 spune:

'Neatza mamici!!! Ce zi minunata e azi!!!

In primul rand pentru sarbatoritele de azi! Sa le dea Domnu numai bucurii sanatate si fericire!!! Si mamicilor lor, Lavinia, Monet si Ank multa sanatate si sa se bucure de ele in fiecare clipa!!!

In al doilea rand......mergem la intalneala!!! Deci zici Mada ca la 12.30 ne intalnim noi? Atunci pe la 13.00 suntem la casute in IOR da?

Iar in al treilea rand, baiatul meu are salturi de greutate sau cantarul e stricat. Adsica lunea trecuta avea 7.00 kg, joi seara avea 7.220 kg iar aseara 7.160 kg. E drept ca dupa ce ieri a facut 2 kk cat China, Japonia si America la un loc. Pe al 2 lea kk jumatate l-am pierdut pe drum pana la gunoi ca nu mai incapea in pampers. Dar baiatul e supersanatos si ii merge bine asa ca....nu ma stresez deloc. Se pare mai nou ca nu ii mai ajunge tzatza nici dimi neatza, si asa va trebui sa bagam completare si dimineatza. Deci ii voi baga completare la toate mesele de lapte. Offff.

HAi ca va pup si mai vb.

Diana mamica de Stefan-Cristian
14.11.2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristinamh spune:

of, de duminica ma tot chinui sa scriu un mesaj, daca si azi imi da eroare ma impusc...

multumim pt laude!! botezul a iesit bine. lavi, masa n-am pozat-o... asta e, baietii n-au considerat-o importanta...

mandy, ma tot chinui sa vad albumul tau... da' nici ala nu-mi merge...... voiam sa vad si eu "fratele de botez".
nu stiu de ce, pana la "madau", albumele apar frumos, pe randuri... apoi incepand cu mandy, se aseaza pe verticala, pot sa accesez mara, ripley, dar mandy nu vrea de nici o culoare! plus ca nu le vad pe ultimele nici cum trebuie... asa mi-e o ciuda...
mandy, pls, daca deschizi, trimite-mi si mie pe mail o invitatie sa vad albumul. poate asa mi se deschide... io nu pot ...

gata, acum ma duc sa mai pun la locul lor diverse...

uitam... e cea mai ciuidata schimbare de ora din viata mea... adica is atat de obosita ca nu stiu cat e ceasul... merg inainte... copiii ii hranesc cand au ei chef... nu-mi dau seama cand facem baita, cand ne culcam... asta e...

Cristina Andrei-Razvan(2.08.2003) si Iris-Sabina(17.11.2005)
www.andreirazvan.home.ro" target="_blank">Andrei si www.iris-sabina.home.ro" target="_blank">Iris
www.nazdravani.ro" target="_blank">Nazdravani de august-septembrie 2003

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavi02 spune:

Maya, Karina si Natalia sa ne traiti, sa cresteti mari si frumoase!!!

Dordia, madau, Ank, cameliaMultumi de urari!!!

Ce vreme frumoasa e afara! Abia astept sa ies in parc!!!
Uf! Ca nu mai apuc sa scriu raspunsurile de la capitolul trecut!

Joy si Ela nu iesiti in Tineretului?

Joy nu ma mulg iar dar mi-a iesit pe nas si putinut timp cat practicam sportul. Si poate l-oi mai practica, cine stie...

mirabilis da, rezolvam azi cu carutul!!!

xandra aceeasi problema o am si eu dupa ce i-am dat de cateva ori bibe, ca nu mai vrea sa suga de la mine dupa ce fluxul scade. De fapt depinde in ce stare o prind. daca e tocmai trezita din somn, vrea. daca e deja obosita si nervoasa, nu. Dar nici eu nu ma las, uneori o "montez" mai cu forta pe titi si reusesc. Sau ii dau din pozitii ciudate, tantrice, vorba taniei. Solutia cred eu consta in zero bibe. Ca ei se dezobisnuiesc si uita. Dar iti trebuie ceva tarie pt asta si un bb cat de cat cooperant. Nati cand se trezeste e cooperanta. Stiu si eu... aia-i ca nu stiu si de-asta ma duc la drita.

Apropo de tania, ia sa-i mai bag eu o chemare!
Taniaaaaa!!!!!

madau tare frumos site-ul!!

Mandy deci am ginit eu bine biserica! E chiar frumoasa.

Urla Nati: mama denaturataaaa!!!

Lavinia cu bb Natalia (28.10.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dordia2000 spune:

Mandy am vazut pozele si mi-au placut la nebunie. Ai un baiat minunat. Sa va traiasca!!!

Diana mamica de Stefan-Cristian
14.11.2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns joy04 spune:

BUNA DIMINEATZA

Am ceva restante (cred) asa ca purced..AURA, LA MULTI ANI LUI DIMITRIE, SA FIE SANATOS, FRUMOS SI CUMINTE...

acum avem astazi trei fete cucuiete...si anume:
NATI, MAYA si KARINA SA FIT FRUMOASE, SANATOASE SI CUMINTI LA PARINTI. LA MULTI ANI !!!

numai retin LAVI, daca ai zis cand te duci la dr...dar sunt taaaare curioasa ce-ti spune ca papatul copiilor astora. eu "DAU LA POMPA" ca al meu copil nu catadicseste sa manance cum trebuie... asa ca la 1 ora supa ce "mananca" trebuie sa-i dau iara, dar sanul nu-l mai ia, asa ca trag si pun in bibe...ieri i-am dat formula ca nu aveam nici o pompa sterilizata
astazi iar am facut criza de urlete si plansete cu el...cred ca sunt cea mai denaturata mama de pe aici de-mi vine sa-l arunc...sa-l trantesc in pat, macar sa stiu si eu de ce urla....bine saracu' el ar avea un motiv si anume era trezit de la 5.30 si se facese 8.00 si nu dormise deloc...dar cat m-am chinuit sa-l adorm si el nu vroia si pace. si cand intra in criza de urlat, pana nu oboseste sa adoarma, nu vrea nimic...
stiu ca ar trebui sa ma obisnuiesc si sa-mi fie mai usor, dar zau ca nu pot. si-s si singura...
asta e..asa eram si eu, chiar mai rau - adica urlam si noaptea - si o sa trecem si peste momentele astea....sper.

joy si Vlad Andrei 01.12.2005
ardeiasul meu umplut

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ilenutza spune:

la multi ani sarbatoritilor de azi, sa fiti frumosi, sanatosi si la punga grosi!

E o zi superba, abia astept sa iesim!

Multumim pentru raspunsurile ref. la 'muci'!Daca ieseau mucii lui Victor in kk ar fi trebuit sa faca numai muci pana acu'

Ile si bb Victor - 22 dec
Varsta Victor

Mergi la inceput