Bebelusi de noiembrie decembrie 2005 (37)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns maria_alexia spune:

Mada, numai spune-ne si adresa site-ului domnisoarei!

Maria & Cristian (22 dec 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria_alexia spune:

Daca tot asa e slabutza activitatea pe-aici si am prins ceva timp... ma apuc eu sa scriu, ce sa fac ?!?!

Azi ne-am intors in viteza si suparati nevoie mare de la plimbare, cum va spuneam... Si-mi spun ca macar sa va citesc pe voi cat papa puiul, daca tot sunt flamanda si obosita moarta... Si cum il instalez eu pe pui in brate, in dreapta-i tzitzi, in stanga-i monitorul, ce credeti ca alege??
Asa ca de-acum incolo nici macar sa citesc forumul in voie nu ma mai lasa, calculatoristu' lu' mama cel precoce

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavi02 spune:

quote:
Originally posted by maria_alexia

Lavi, sper sa ne povestesti si noua din sfaturile doctoritei si mai ales sa va rezolve. Cam cu aceleasi intentii facusem si eu programarea sapt. trecuta, dar ceva n-a functionat cum trebuie la consultatie - n-am prea rezonat in ton cu doctora si exact ll ce ma ardea mai tare m-am trezit acasa (tipic ardeleneste) ca nu ma lamurise.

Stati linistite ca nu scapati. De povestit.
Baiu-i ca si eu sunt pe jumatate ardeleanca. Si pe cealalta banateanca, asa ca . O sa merg cu listuta.

Lavinia cu bb Natalia (28.10.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavi02 spune:

Maria si Hilde drita noastra nu face in mod intentionat nici o injectie la copii ca sa nu prinda pica pe ea. Rezultatele se vad: Silvia o iubeste de numa', de abia asteapta sa mergem si o data a plans ca de ce plecam, sa mai stam . Bau-bau e aistenta

Lavinia cu bb Natalia (28.10.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Noki_Lara spune:

Re-hello!

Am fost si noi in parculete si ne-am intors si am si papat! Ca deh, la noi nu tine mult... In parculete mai nou ne place la mami in brate, la verticala sa admiram peisajul sau pe bancuta sa facem hopa-tupa, uitandu-ne la alti baietei de aceeasi varsta...asa, ca sa facem impresie! Ca da, la mine in gasca din parc noi suntem singura fetitza!

Sa va mai zic: va povesteam io ca nicicum nu vrea acul cantarului sa se miste. Ei bine, a facut-o! Magarul! Ca in loc de stanga, a luat-o la dreapta! 2 kg! De ce? Simplu, de la Galactogil! Asa ca de azi, adio! paine si dulciuri! Sper sa nu-mi afecteze lapticul!

Poze cu mami si Sarah
Varsta Sarah

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Noki_Lara spune:

Anda- te-am intrebat de adresa veche de mail! Nu mai vrei pozele, sau ai reusit sa le culegi pana la urma?

Maria - Titi intre ORICE si san alege ORICE altceva!

Poze cu mami si Sarah
Varsta Sarah

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dordia2000 spune:

Lavi d-aia la vaccin a venit dr. cu asistenta care i-a facutr injectia??? Uite ca asta nu mi-a trecut prin cap!

Diana mamica de Stefan-Cristian
14.11.2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mandyksch spune:

Cristina, tare frumusica Irisuca la botez. Si textele la poze la fel, bine alese. Eu n-am avut atata rabdare ca si tine.

Mandy si Krisztián (23.10.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ilenutza spune:

am citit tot dar parca nu am ce sa spun

ora noua ne-a cam stricat programul , si niste musafiri la fel

nu am mai dat lapte praf de ceva vreme

galactogilul m-a ingrasat si pe mine, asta e!si eu am taiat : paine, deserturi,etc

ultima gaselnitza pt lapte: miere cu nuci, 4 litri de lichide pe zi

azi am facut caca cu muci, parca am citit mai de mult ca este o problema!mai aveti chef sa ma lamuriti si pe mine, pls?

Ile si bb Victor - 22 dec
Varsta Victor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madau spune:

quote:
Originally posted by maria_alexia

Mada, numai spune-ne si adresa site-ului domnisoarei!

Adresa e http://www.totsites.com/tot/miruna
O gasiti si in bara cu PM, la casuta.

Madau si Miruna (15 dec 2005)
POZICI, POZICI NOI
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">ASA S-A NASCUT MIRUNA

Mergi la inceput