Bebelusi de noiembrie decembrie 2005 (37)
Raspunsuri - Pagina 6
corap spune:
ile, parca s-a ajuns la concluzia ca kk cu muci - no problem. io asa am retinut. si nu m-am stresat din cauza asta. si andrei a avut o perioada mai "mucioasa" in ceea ce priveste kk.
madau, nu vaz... mai incerc mai pe seara. ziceti ca voi sunteti pe la 12:30 la casutele de plastic?
c & andrei cel cantator 
lavi02 spune:
Mandy ce mare a crescut Krisztian!!! Imi pare muuult mai mare ca Nati.
Si ce frumoasa e biserica, asa sobra si din piatra. Si e misto la voi ca se sta jos in biserica.
Ilenuta cu kk cu muci au fost diverse varianmte, Nati face tot mereu da' eu nu ma stresez.
O varianta - ca ar fi muci din nas pe care ii inghite - la Nati nu se aplica ca nu-i racita.
Asa ca eu una nu am un raspuns cert pt tine.
CONVOCARE:
Bic, Tania, Lordra, Siminaf, Monet, anamari, Ina mai intrati si mai spuneti-ne ce mai faceti!!! Eu una incep sa fiu ingrijorata pt unele dintre voi!!! 
Lavinia cu bb Natalia (28.10.2005)
maria_alexia spune:
Mada, superba domnisorica ta, cum o stiam, de altfel 
Dar ce m-a emotionat cel mai tare e povestea nasterii - seamana bine de tot cu a mea (pe care n-am scris-o
) pana in momentul epiduralei la care eu ma hotarasem sa nu apelez si acum cam regret...
Am citit la mamicile de ian-feb despre "greva sugarului", se pare ca exista asa ceva!! 
http://www.babycenter.com/refcap/baby/babybreastfeed/8490.html
Dar se pare ca si mamicile noastre sunt in greva de forum azi.

Bic spune:
Salut fetelor, am mai aparaut si eu si fireste ca nu am apucat sa citesc decit ultimul thread.
Corap, merci de intrebare, is bine si alive. Esti mortala cu citatele....
Noi am fost in sfirsit la schi weekend-ul asta. A fost o excursie perfecta, fara evenimente neplacute. Am inchiriat un apartament la vreo 10 min. de mers pe jos de pirtie. Am fost cu inca un cuplu care are o bebelusa de 7 saptamini, asa ca am reusit sa schiem fiecare cite o zi si jumatate pentru ca am facut baby sitting cu schimbul.
Dar acum ca am vazut mai indeaproape cum isi cres altii copiii, am inceput sa am dubii asupra propriului meu stil de puericultura. O sa detaliez la parintii intreaba, ca vreau sa primesc reactii si de la parinti cu copii mai mari. Pe scurt, am inceput sa ma intreb daca fac bine ca nu o las pe Smaranda sa plinga si sa o legan ca sa adoarma si ca stau dupa curu' ei tot timpul. Prietenii nostri au avut de tras in primele saptamini pentru ca fetita lor plingea mult noaptea, dar acum, la 7 saptamini, desi tot mai plinge noaptea un pic, ziua o lasa in pace sa plinga si dupa 10 min. se calmeaza si adoarme.
Eu nu-mi mai aduc aminte cum era Smaranda la 7 saptamini, dar parca dormea si ea tot timpul.
Ce ma fac fetelor? O rasfat prea mult???
Am apucat sa arunc o privirea pe poze! Ce de bebelusi frumosi!
Anda, ce slabatura esti! Cum ai reusit???
Smaranda, 03.11.2005
dordia2000 spune:
Maria_Alexia tzarcul meu nu e Neonato ci Bertoni, dar e la fel ca Neonato numai ca are alte culori!! Si a costat 1.900.000 lei.
Corap eu si cu MAda maine in jur de 13.00 o sa fim la casute in IOR ca abia la 12.30 ne intalnim noi cred. Dar cel mai sigur vb maine dimineatza sa vedem ce si cum. Eu cu Mada asa am stabilit sa hotaram maine dim ora exacta.
Mandy eu nu am reusit sa gasesc albumul cu pozele tale de la botez. Ori sunt eu chioara ori.... Pls lumineaza-ma!!!
Diana mamica de
Stefan-Cristian
14.11.2005
joy04 spune:
neata.....hihihihi
noi suntem cat de cat bine (?), a tras vladonele o tura de urlat cu tati....asta era de oboseala...de l-a daramat
vroiam sa mai zic cate ceva...NOKI, tu cui ii spui by galactogilului sau painii??
DORDIA, eu i-am facut un preparat la farmacie asa:
vaselina cu acid salicilic 1% si i-am dat cu 1.5-2 ore inainte de baita pe capusor si cam in 5 zile iau trecut..lui vladone ii si mirosea capusorul de la ele...
LAVI, sa nu-mi spui ca te mulgi...iara????
Eu am niste sani taaare flescaiti, nu stiu ce mai suge copilul asta..azi dimineata i-am dat 50 ml completare... dar in restul zilei nu a mai vrut. sau poate ca si criza de plans de la asta sa fie?
dar nu...ca l-am incercat cu lapte si nu a vrut...

LAVi, astept cu nerabdare sa vad ce vb cu doctora...
ma duc sa pregatesc baita
pupici si noapte buna
si buna ziua schimbului doi....
joy si
Vlad Andrei 01.12.2005
ardeiasul meu umplut
lavi02 spune:
Pai bine mai Bic de vreo doua topice noi ne tot ingrijoram pt tine si tu la ski?
Si eu sunt de parere ca poti sa-i mai si lasi sa planga in anumite situatii pe care o mama le simte: de ex daca plang usurel, mai mult maraiala, de somn si e clar ca sunt sanse sa se linisteasca singur, sau daca faci ceva ce nu suporta intrerupere sau amanare..
Prin metoda lasatului progresiv sa planga am invatat-o noi pe Silvia sa adoarma singura. Altfel cred ca o leganam pana in ziua de azi.
Lavinia cu bb Natalia (28.10.2005)
mirabilis spune:
Fetele, nu am timp sa scriu, ca de obicei, dar tare as veni si eu la plimbare maine. E bine la 13 la biserica de lemn?Acolo va vedeti?Mai intru maine sa vad ce ziceti...
Lavi,cu caruciorul poate rezolvam maine? Se poate? Te sun mai bine maine dupa amiaza dupa ce vin de la plimbare, poate pe la 3-4 si stabilim.
Pupici la mamici si la bebei.