Mamici de mai-iunie 2006 (58)
Raspunsuri - Pagina 12
dilaural spune:
Roxana Claudia... am mai auzit chestia asta conform careia ai dreptul la tot concediul pe anul respectiv.
Te rog frumos poti sa-mi spui unde se stipuleaza asa ceva sau daca este vorba doar de politica interna a firmei unde lucrezi???
Merci mult!
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20721;104/st/20060619/dt/7/k/ce22/preg.png
Dilaural
28+ cu
Andreea Eliza
26octombrie spune:
dilaural, multumesc pentru informatii, mie mi-au fost utile (macar sa-mi fac sange rau ca sunt tuta si nu beneficiez de nimic....)
Fetelor, MI-AM LUAT COSH!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
sunt extraordinar de incantata, e prima mea achizitie, practic. mi se pare ca, daca ar trebui sa aleg un singur lucru pentru bebe, pe asta l-as lua! uitati poze: http://pg.photos.yahoo.com/ph/luana7312/my_photos la albumul "diverse prostii"
Ama, inca odata, iti multumesc pentru bunavointa, insa mi-a fost teama sa mai astept, daca tu il luai pe ala si eu nu mai gaseam o luam razna.... oricum, mai aveau doar doua acolo, asa ca vine vrea, grabiti-va! Ca orientare, daca intrati pe usa 5 din Bucur, cam la 20 m faceti stanga si dati in cosh!
Luana si
Hora
Hora Lucia
Lisboa 2005
Roxana Claudia spune:
Dilaural sigur nu tine de politica interna a firmaei unde lucrez. Am inteles ca este datoria angajatorului sa iti acorde intreg concediul...insa daca nu am avut probleme nu mi-a trecut prin cap sa intreb unde anume se stipuleaza asta.
Flory imi pare rau ca ai inteles gresit chestia cu "pasiunea"...voiam sa-i dau un iz de gluma
dar se pare ca am dat-o-n bara
.
Roxana Claudia
dilaural spune:
quote:
Originally posted by Roxana Claudia
[font=Trebuchet MS] Dilaural sigur nu tine de politica interna a firmaei unde lucrez. Am inteles ca este datoria angajatorului sa iti acorde intreg concediul...insa daca nu am avut probleme nu mi-a trecut prin cap sa intreb unde anume se stipuleaza asta.
Roxana Claudia
Si crezi ca cer prea mult daca te rog sa te interesezi???
Nu poti suna la tine la serv sa spui ca intrebi pt o prietena??? Nu de alta dar chiar vreau sa mi se respecte toate drepturile... Si de ce sa nu profit daca pot...Saru-mana!
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20721;104/st/20060619/dt/7/k/ce22/preg.png
Dilaural
28+ cu
Andreea Eliza
dilaural spune:
Luana... sa-ti traisaca COSHU'... sa fie solid, incapator si comfortabil pt bebelina ta si sa se acomodeze amandoi!!
Pup
Dilaural
28+ cu
Andreea Eliza
magghyc spune:
shoricutzo
In nic un caz nu te panica cu Tutunaru.Ideea e ca daca T ne-ar fi oferit o varianta de alt doctor pt cat e el plecat, nu s-ar mai fi ajuns aici. Deci asta e un minus pt el. Pe de alta parte, voi stiti f bine ca el nu ia nimik la spital, iar Elias-ul e destul de constient de asta, deci s-ar putea (ma gandesc io) ca omul sa aiba probleme in a-si lasa burtile pe mana altcuiva. Mai ales ca are zeci de paciente...Oricum, corect ar fi fost sa zica ceva, mie mi s-a parut cumva amuzat/incurcat de situatie, nici nu cred ca se astepta sa aflam asa de repede...
Cat despre daca am renuntat la T, nu, voi merge incontinuare si la el cel putin inca o data. Dupa aceea vom vedea, sunt si eu destul de confuza deocamdata, pt ca sincer, T mi se pare un profesionist f bun si imi vine sa il strang de gat ca nu stie sa-si dozeze efortul...Dac acum e asa de obosit si haituit de paciente, cred ca in mai va fi zombi...
Cristina,
tie ti-a dat gynipral mai mult asa, de preventie. Daca vezi in schimb ca nu cedeaza contractiile cu jumatate de pastila pe zi, mai urca cu un sfert/zi. E o doza f mica in comparatie cu ceea ce insemna tratamentul normal, adica 4 pastile pe zi. Daca il iei pe sferturi, faci cumva ceea ce asigura perfuziile cu gynipral, adica o doza mika si constanta. Daca la un moment dat observi ca nu mai ai deloc contractii, il poti suna pe Nayel, pt ca ar trebui sa reduci doza pana la a-l elimina complet (medicamentul). Dar, desi e vorba de dozaje mici, fa ajustarile de tratament doar cu acordul doctorului.
Dilaural,
exista situatii in care cele 126 de zile platite legal, pot fi platite cu mai putini bani decat netul. Mailul celor de la HR cred ca e unul general, si nu personalizat pt tine. Din ce am inteles, eu voi fi un astfel de caz, din cauza faptului ca ultimile 6 luni am fost in medical.Cum cumnata mea (economista)refuza sa imi raspunda
nu stiu exact cum si ce va fi.
Cat despre prenatal, eu voi sta in medical pana in saptamana 33, dupa care intru in prenatal. Deci nu orice concediu dupa luna 7 se considera prenatal.In limitele legalitatii, fiecare tre sa isi gaseasca varianta care il avantajeaza (de exemplu, nu e obligatoriu sa iti iei toate cele 126 de zile de pre si post natal, poti intra in CIC mai repede, daca te avantajeaza).
Lyly,
Ma bucur ca te-ai distrat. Io am facut bine ca nu am venit, deja virusul a scos coltisori maricei la mine
. Cel mai tare ma omoara durerea de cap...
Lua, felictari pt cos!!!!
Magg
florypop spune:
quote:
Originally posted by Roxana Claudia
Flory imi pare rau ca ai inteles gresit chestia cu "pasiunea"...voiam sa-i dau un iz de glumadar se pare ca am dat-o-n bara
.[/font=Trebuchet MS]
Roxana Claudia
Stai mai calma ca nu ai dat-o in bara. Stiu ca ai glumit dar mi-a placut cuvantul si de aia l-am folosit. Uite un
de la mine si acum ca intru in concediu te invit la un suc si o prajitura ca de o sa am timp de plimbari.Sa vedeti faza: acum vin de la HR si mi-au zis ca nu stiu cand trebuie sa imi iau prenatal. Sa intru in concediu cand zice doctorita.
Referitor la concediul de odihna insa mi-au spus ca am dreptul numai la zilele aferente lunilor lucrate, deci nu tot concediul.
M-am hotarat: pe 1 mai intru in prenatal.
Pupicei,
Flory
27+ si
Andreihttp://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20721;104/st/20060624/dt/8/k/911c/preg.png
dolcebaby spune:
LUANA felicitari pentru achizitie !!! Este superb cosuletul sigur ii va placea Horei![]()
Cu concediul acum... eu am avut 3 luni de medical + tot concediul pe anul asta (32 zile) si de la 30 de sapt am intrat in prenatal![]()
dolcebaby
Roxana Claudia spune:
Dilaural te-as fi ajutat cu cea mai mare placere daca as fi putut
. Contabila nu e prietena mea si de fiecare data cand imi rapsunde la tel vb de parca imi face o super favoare. Cateodata imi vine sa
..dar ce sa fac, trebuie sa ma fac frate cu ea pana trec si eu puntea...
Poate reusesc sa ma interesez in alta parte!
Scuze, dar ma cam grabesc..azi mi-am propus sa umblu brambura sa caut prosoape cu colt pt Piciul meu.
Pupici
Roxana Claudia
cristina1702 spune:
inaioana sigur la diagnosis e mai bine ca pret. eu am dat 2.300.000 . stiu clar ca aici insa nu iti da nici o inregistrare.