Mamici de mai-iunie 2006 (58)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns virgi spune:

CamiM - multumesc frumos pentru PM. Imi sunt de un real ajutor.

Luana - frumos cosulet....bb Hora sa-l stapaneasca cu placere.

Felicitari celor care au sarbatorit alaturi de Lyly...

toate fetele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vivighe spune:

Flory...m-am linistit.Ma si panicasem ca io in 3 sapt nasc si nu sunt toate cele puse la punct...si mai ales...parca inca nu ma simt pregatita.E bine cu bebelina in burtik.Acum e usor sa am grija de ea.

Luana...super cosh.Bine ca ti-ai luat.Uite cum incet incet toate se aranjeaza...Ama s-a hotarat la carucior....tu ai gasit cosh...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns 26octombrie spune:

ma bucur ca va place! au sunt topita dupa el. si nu m-ati auzit pana acum cazuta in fund dupa ceva...
roxana, prosoape cu colt gasesti tare dragutze in cora. noi am luat sambata. sunt din frotir (daca nu confund eu termenul, un soi de prosop), albe, citron, bleu, rose, tare finutze, 11 lei. mie imi par ok ca pret. poate treci pe acolo. si au pe colt un ceva, da mic, nu o pleasca din aia..

Luana si Hora

Hora Lucia
Lisboa 2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inaioana spune:

Cristina, mersi frumos de raspuns. Am sa ma programez la Diagnosis, nu ma intereseaza inregistrarea ci placenta!
Tu ai inceput tratamentul? Cum iti este cu el?

Ioana 33 saptamani cu Serghei si Katja (30 martie 2004)

pozici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ama_kaly spune:

Luana super cosul!! Din ce e materialul cu care e imbracat ? Mi se pare mai dragut ca ala pe care l-am vazut eu, da poate ma induce in eroare imbracamintea roz ca ala era pe albastru..e tot asa mare ? Ca in poza nu imi dau seama.Si cat ai dat pe el ? Poate te pun eu pe tine sa-mi iei acum Saltea pt cos aveau?(Cum a luat LYLY)mihaela.f, DIanaR si florypop v-am trecut bebelusii pe listuta! FELICITARI !!!io 35+ cu Seby Poze mami si bebe
Poze noi burtica 32sapt si lucruri Seby Bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carminabulina spune:

Gata, le-am facut publice pozele de ieri...pacat ca sunt putine.
Ama , esti tare!!!!!

[poze carmina
intalnire burtici
http://tickers.tickerfactory.com/ezt/d/1;20719;104/st/20060516/dt/7/k/2312/preg.png

Mergi la inceput

Carmina...merci pt poze.Din partea mea sunt toate ok si poti sa le faci publice...sa vada si fetele ce am papat noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dilaural spune:

Inaioana... fetelor... sa mai anuntzati daca mai stiti ceva de paturicile de la Bam Boo.
Eu am sunat acum acolo si un nene mi-a spus ca au primit marfa dar nu si acel model... dar nu sunt prea convinsa ca stia despre ce e vorba... parea cam ezitant!
Lyly... daca treci tu pe acolo sa ne spui si noua... ca pe vanzatorii astia degeaba ii intrebi la telefon ca sunt aerieni!

Va pupy!

http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20721;104/st/20060619/dt/7/k/ce22/preg.png

Dilaural 28+ cu Andreea Eliza

Mergi la inceput

Aha...deci mai avem un hop...sa-si ia si Ama cosh

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ama_kaly spune:

carmina Poate e mai dragut rozu' ala si ma induce in eroare, da mie mi se pare ca e mai frumos decat cosu' care l-am vazut eu! Foarte frumoase pozele, avem niste mamici super aici la mai-iunie, bag eu de seama !!!io 35+ cu Seby Poze mami si bebe
Poze noi burtica 32sapt si lucruri Seby Bebe

Mergi la inceput