Mamici de noiembrie - decembrie 2006 (3)
Raspunsuri - Pagina 4
simo29 spune:
Buna fetelor!
Am vesti bune si vesti rele - pe care sa vi le zic primele:
Vestea buna-am reparat calculatoru si scriu de acasa - in sfarsit![]()
Vestea rea: am viroza respiratorie- am febra 37.5, ma doare gatul de inebunesc, o stare generala foarte proasta

Dar gatul ma doare cel mai rau - iau miere la greu si beau ceai de tei!![]()
L-am sunat pe doctor si a zis sa iau fara probleme Paracetamol - si sa beau multe lichide.
Asa ca mi s-a amanat programarea pe maine la doctor.Voi merge saptamana viitoare in 5 04.
Mai vb maine .
va pup Simona 7+
tanima_i2002 spune:
Carla, am vazut ca esti din Pitesti. Si eu tot de acolo. Merg la dr la Bucuresti pentru ca am avut ceva probleme cu doua sarcini inainte si aici dr sunt de groaza. Nu ti-as recomanda pe nici unul. Azi am fost insa in cartier la mine la o clinica si am dat de o dr foarte draguta. O stiam de cativa ani dar nu am mai dat de ea de mult. Inainte lucra la Dr Luca. Acum are cabinet in Prundu, daca te intereseaza. Chiar daca vei merge la bucuresti, e bine sa ai pe cineva si mai aproape. Eu am boala ecografiilor si daca nu fac una saptamanal ma apuca grijile si palpitatiile, asa ca acum am mai aproape pe cineva ca pana la Buc era si drumul o groaza de bani plus consultatia in sine.Daca vrei mai multe amanunte da-mi un PM eventual. Sa ai sarcina usoara si tu si toate fetele de pe forum. Va pup
Eseea spune:
Deborah77, bine ai venit!
Carla,ia acid folic, cum ti-a explicat si Miro.
Fetelor ce e cu raceala asta?! Vad ca toate gravidele racesc, mai ales la inceput! Si eu adica...ba chiar sapt trecuta am avut un pic de febra ( 37 si ceva )- asa ca am baut ceai cu miere si lamaie la greu..pana la urma mi-am sunat si dr si a zis ca pot lua o tableta de Eferalgan, si in cazul in care nu scade febra pot lua o tb de Nurofen. Din fericire nu a mai fost nevoie ca luasem inainte jumatate de Paracetamol si ma lasase, plus leacurile babesti ( statusem toata ziua cu otet la picioare).
In plus, iau in continuare polen, laptisor de matca, propolis ( luasem si inainte de a ramane). Sunt f bune pt intarirea imunitatii, l-am intrebat si pe dr si a zis ca pot continua sa iau si in sarcina.![]()
In rest vad ca va luptati cu greturile. Eu nu...am vomitat duminica si luni dar ieri am fost super ok. Nici durerile de sani si balonarile nu sunt constante. Am zile in care nici nu simt ca sunt gravida ( sani mariti dar moi, nedurerosi, fara greturi, fara dureri de burta ) si zile in care le simt pe toate. De ex, sanii ma dor noaptea mai rau. La voi cum e, e mereu la fel?
Vineri am eco, asa ca mai am 2 zile. 
va las, ma duc sa beau o cana de lapte.
carla2005 spune:
La mine inca nu au aparut greturile, sanii sunt umflati dar nu ma dor ( ma dureau mai rau inainte de CM) usoare intepaturi in burtica si parca o presiune asa din cand in cand...si cam atat! Sper sa fie totul bine! Pana nu il vad la eco nu stau linistita...
carla2005
4+
Deborah77 spune:
Mirona, vreau si eu pe lista, plizz mult de tot![]()
Aseara mi-am laut cantar electronic...vad ca am 68.5. Destul de mult, as fi preferat sa incep mai de jos, dar asta este. Sunt si f inalta, ce-i drept, sper sa nu par matahaloasa peste cateva luni. Mi-as dori sa nu trec de 80 pana la final..dar cine stie?
Si eu sunt balonata, observ acum la niste pantaloni care imi veneau destul de lejer inainte. In rest, nici o senzatie, sunt bine-merci. Desi stiu ca nu e indicat, ieri n-am mai rezistat si am fost la fitness. Am facut doar exercitii usoare, pe bicicleta si pe banda de alergat (doar mers rapid). Nimic la alte aparate sau cu greutati. Trebuie sa-mi gasesc si un loc pt gimnastica prenatala..
Daca la eco e totul bine, dupa Paste plecam in Grecia. Merit si eu cateva zile la mare inainte sa incep sa ma rostogolesc..
Mirona spune:
buna fetelor,
ieri am fost la prietena mea sa mai imi dea o injectie. Imediat dupa injectie m-a apucat un rau ... pe masina pana acasa cred ca am memorat fiecare groapa din Timisoara ... abia am urcat 4 etaje si m-am tarat in pat. Am incercat cu mandarina acra, cu apa minerala, cu sucuri naturale ... nimic. Rau si rau. Am papat ceva si parca mi-a mai trecut. De ce nu pot fi si eu om normal si sa am greturi dimineata? Ma omoara astea de seara ... ma omoara. Scuze ca nu am mai intrat ieri.
Azi merg din nou la eco ... Doamne ajuta!
ramsan
m-am gandit si eu sa merg la un alt dr. pentru o alta opinie ... dar daca ar fi fost sa nu fie hematom ... crezi ca nu as mai fi stat acum in pat? Daca oricum am concediu medical ... . Sotul m-a convins sa nu mai caut alt dr. (ca parca toti sunt super ocupati in aceasta perioada) si sa stau cumintica.
Deborah77 bine ai venit in
. Am scris mai sus de ce nu am putut intra aseara ... dar acum tronezi in lista la nr. 24. Sarcina usoara in continuare si sa ne ma scrii.
simo29 sa te faci bine curand. Baga multa lamaie. imi pare rau ca a trebuit sa amani consultatia. Of, of. Ai grija de tine.
Eseea si eu am momente in care uit ca sunt
. Nu ma doare nimic, ma simt bine ... si uit. Apoi vad un bebe la TV, sau o gravi si imediat incep sa zambaresc. Sanii ma dor in special noaptea. Cand ma ridic din pat sa ma duc la WC, tre sa tin de ei, altfel am o senzatie din aia ... cum ca mi-ar pica pe jos de grei ce sunt.
Peste zi sunt mai usurei.
Gata fetelor ... fug sa fac ceva de papa ... ca dupa-amiaza nu o sa am timp ca mergem sa vedem samburica.
toate burticile.
Miro
8+Desenele Adnanei
Dbunny spune:
Deborah bine ai venit intre 
Essea
imi faci pofte...chiar si cu laptele.
Pai faza cu raceala vad ca-i la toate. Simo si yo-s ca tine, racita, stranut de vai sh-amar..mi-e chiar frica de atata scuturat.Polen, propolis si miere lua sotzu meu si inclin ca asta ne-a ajutat sa raman
.Ar trebui sa ias si eu. Poate ca odata ce-am ramas gravidutze ne-a scazut sistemul imunitar...apararea...si d-aia suntem toate ricite![]()
simo29 spune:
Salutare fetelor!
Azi sunt mai bine - e normal doar iau un paracetamol la 8 ore si cred ca ieri am baut 2 l de ceai de tei cu lamaie.
Aseara n-am mai avut febra deloc, azi nu am sper ca sunt pe drumul cel bun!!!
La doctor o sa merg luni sau miercurea viitoare sper ca totul e ok.
Cu greturile ma lupt din greu: pana azi aveam greturi de la 12 pana pe la ora 16 si apoi gata. Azi dimineata surpriza : ma trezesc cu niste greturi pe la 9 de imi vine sa ma duc in lume![]()
![]()
.
Am mancat pe la 11.30 crezand ca scap de greturi pentru o vreme - nici vorba - peste 10 min la fel.![]()
![]()
In fine asta este, cred ca ies la o plimbare de vreo 15 min. sa-mi mai revin putin.
Miro succes la eco 
Dbunny stai in pat si bea multe lichide 
Pup toate 

Simona 7+
nana72 spune:
Salutare fetelor,
ce ma bucur ca nu toate aveti "rau de sarcina". La mine e tare greu. Nu e numai dimineata, e si seara, ma apuca si la paranz, iar noaptea e si mai si. Ma trezesc uneori brusc, de rau ce-mi este. Dar o sa treaca, trebuie sa fie bine fiindca m-am bucurat din tot sufletelul meu de buburuza mea mica din burtica. Eu mai am un puiut (eu tot puiut ii spun chiar daca face 8 anisori) si spre exemplu azinoapte nu a vrut sa doarma, a avut nu stiu ce cosmar si a trebuit pe la 2 noaptea sa stau si cu el in camera, apoi sa-l mut la noi in camera ca nu vroia sa mai doarma singur... imi era si rau... abia astept sa vina bebelusul si sa aiba si el un partener de camera.
Of, voi vad ca luptati cu raceala, aveti mare grija de voi si multe, multe lamai sa luati.
Apropo, vad ca toate faceti echo, mie doctorita nu mi-a zis nimic, ea nu face la cabinet. Oare o fi bine sa-i solicit eu sau sa merg eu singurica la un echo undeva in ora? Sunt si asa curioasa de nu mai pot sa vad ca totul e bine. Eu zic ca la mine, la 8 sapt. Trebuie sa vada ceva nu?
Satanate multa multa
si sunt alturi de voi toate
Pupicei Pa.
patris spune:
buna gravidutzelor
am fost azi la control si sunt cam suparici
, dr. a descoperit ca am un hematom; de maine stau acasa in pat si sper si ma rog la Doamne Doamne sa fie bine
va pup si aveti grija de voi si de samburei