A scrie despre arta

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns adimercedes spune:

Sabina, pt ca ai pomenit de Beethoven, mi-am adus aminte de o prezentare a unui prof, Bruce Johnson. Tipul analiza modul in care muzica e folosita ca fundal pentru transmiterea unui mesaj si cum un anume mesaj influenteaza muzica. Sunt studii care demonstreaza ca bebelusii sunt mai linistiti si mai relaxati daca asculta Beethoven. In aceeasi ordine de idei, muzica croata care descrie violenta razboiului cu americanii si care intr-un fel da legitimitate violentei cu care se raspunde americanilor e o muzica rock agresiva. Johnson a scris cateva articole pe tema legaturii dintre muzica si alte domenii (vezi http://www.mca.org.au/m15230.htm). In prezent scrie o carte cu acest subiect: muzica si senzatiile pe care ea le creeaza in care am impresia ca face si analize muzicale a pieselor. Aici ai date despre el: http://english.arts.unsw.edu.au/engl/staff/johnson_b.html. Poate reusesti sa sapi ceva din bibliografia sugerata de el.

Nu stiu in ce masura iti folosesc acum ideile expuse de mine, insa pomeneai ceva de senzatii si de asta mi-am adus aminte.

"The pessimist may be right in the long run, but the optimist has a better time during the trip."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tata lu Toma spune:

Bre Sabino, mie mi se pare total aiurea, ca sa nu zic si mai rau, ca un Artist sa-si dea doctoratul !
Adica, vreau sa zic, daca devine Doctor in Arta devine mai Artist ?!
Ma rog, asta e cam alta discutie si nu stiu daca ajuta in dilemele lu' matale.
So, io vaz treaba ca pe o formalitate si-ti propun si tie sa actionezi ca atare ... exprima-te in compozitie iar referatele, utile tie doar in masura in care-ti dau o patalama, fa-le frate mai la phutuymasa ... ce zici ?
Sunt convins ca vor fi mai mult decat suficiente pentru a-ti atinge scopul asta prozaic. Basca ca-ti ramane timp si energie pentru creatie !

io

_
Take me home, country roads

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sabina spune:

ai ca exact de asta aveam nevoie!
bravo domnu Inginer! Parca-i fi barbatu-meu!!exact asa zice si el:)

mersi, m-ai salvat:)))
pup la tine,

fetele, am fugit la biblioteca, va tin la curent cu evolutia, promit.

Sabina si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia

Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.

Mergi la inceput