Scandinavii stiu DC... (110)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cataghe spune:

Hopa si io, cu sfatul medicului ametzit de romanika Vikingutzo, ai grija la ce va face micul viking in continuare. Al meu a avut la un moment dat o mizerie de strptococ beta-hemolitic si am asteptat noi dijaba sa-i creasca imunitatea, ca la 3 saptamani trantea cate o chestie din asta cu febra cum descrii tu. Pana nu i-am descoperit animalu' din gat si nu l-am infundat cu penicilina inclusiv de aia retard, n-am rezolvat nika. Asa ca grija mare, acuma important e sa il scoateti din asta, iar dupa aia okii ka sarmaua si daca mai face, musai exudat faringian si ASLO.

In alta ordine de idei, pupe la toti poienarii, inclusiv la fiii ratacitori si rog si eu motivare absente din motiv de creeru' mare se ciocneste cu creeru' mic si face zdrang

_
"The reports on my death are greatly exaggerated." (Mark Twain)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns desprecopii spune:

ce ochelari sexosi si=a tras tatalutoma!

Desprecopii.com - Asa se naste o mare iubire.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tata lu Toma spune:

Bre Naranceo, pana la urma facura ce facura gagicele si venisi inapoi ... idole, idole ...

Alooo termenati cu apropoziturile, Sabinelu' a avut meci acasa nu pen'ca statu langa mandea in Laptarie ci pen'ca ar fi trebuit sa studieze la ora aia si oricum aia nu e proba de divort pentru ea ci de corupere de minori pentru mine ...

aidi pa,
v

deh Mirelo, incerc si io sa dreg busuiocu; poate nu observa lumea ca albesc ...

_
Take me home, country roads

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adela99 spune:

'neatza!

quote:
Originally posted by Sabina

da eu sunt extrem de dezumflata, m-am ingrasat pana si la fatza:((((

sabinelu' te rog sa fii serioasa

Aldo si vik atentie marita mai ales dupa ce termina antibioticele

iata ce-am citit io azi :-)
www.caplakesting.com/2006_catalog/de/index.htm" target="_blank">Monument to Pro-Life: The Birth of Sean Preston

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iileana spune:

Doruletz, io-ti multzumesc din suflet c-ai zis ca stii despre ce vorbesc, esti primaaaaa!!!! Credeam ca numa' eu am patit asta si tre' sa ma duc sa ma caut...(mie nu mi-a trecut simptomul)....Gepetutzei probabil ca-i e cit de cit usor din pricina virstei...Si-i mai bine asa. Cit despre sentimentul de culpabilitate, asta face parte din conditia de parinte, nu? Daca nu era din cauza asta, era din alta si tot era....
Scandinavii-pozari, ca frumosi mai sinteti, terasa de la Laptarie deasemenea; Tata-lui-Toma, aia-i frizura de luceafarul huilei de care ziceai pe vremuri? de ce nu se vad in imagine sticlele de suc?
Vikinga, da da da, are dreptate Cata, si noi am avut de infruntat nenorocirea aia de beta hemolitic, neaparat exudat si aslo!!!

Io atita am de spus:
Mama, hai sa-ti arat un joc minunat. zice fiu-miu (4 ani 8 luni!!!!) ieri. Na hai sa vedem!.... Si-mi pune omu' trei capace de ou kinder in fata, le foieste si ma-ntreaba: sub care e castana? Ddddde unde stii jocul asta? intreb eu, pierita, ca deja imi incoltea in creieri banuiala ca la neamul nostru romanesc "alba-neagra" nu face parte din informatiile dobindite, nuuuu, e din alea innascute, sta colosha in gene si iese la iveala ca undelemnul in preajma virstei de 5 ani.....Aaaaaa, zice el, de la un prieten de la gradinita, acolo l-am jucat, asa-i ca-i interesant?

www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=iileana" target="_blank">see details

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sabina spune:

asta e broblema mare.....
ne strica societatea copiii, nu ma mai gasndesc, m-apuca groaza.

iete si pe daddy.www.treklens.com/gallery/Europe/Romania/photo123806.htm" target="_blank">scandinav bea cola, LOL
asta e facuta de mine.

Sabina si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia

Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doruletz spune:

Trec si io repede sa-i salut pe ‘revenantzi’: varu narancea, catalina, tata lu’ toma.. iete ca incet incet se repopuleaza poienitza !

Sabinutza, arati super in poza (ca si in realitate)! daca tu esti grasa io mai am putin si-l ajung pe mexicanu’ asta!
iileana, nici mie nu mi-au trecut simptomele alea, cre’ ca sunt ireversibile din pacate! M-a distrat articolul cu toropeala din iad, noroc cu adela ca spusa de el ca altfel nici io nu-l vedeam !
Vikinga, merci de gandurile frumoase si sanatate lui Aldo ! aaa, si distractie placuta cu trupa daneza p’acolosha pe insula, sa aveti grija de catzei!

Adelucci, cu tine nu vorbesc ca ma ispitesti la prostii taman acu in post. Auz cu ce se ocupa ea, jocuri de pe internet si statui de celebritati in pozitii ciudate , asa cevaaaa
Ispita maica, ispita !

Gata, de azi am (cate ceva) de lucruuuuu
Mai viu io mai incolo

PS da’ de annie cine mai stie? Nu mai iese si ea dintre borcanasele din laborator sa ne dea un semn?
PPS care se uita la eclipsa ?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iileana spune:

sint home alone in poienitza

P.S. eclipsa placuta.

www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=iileana" target="_blank">see details

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sabina spune:

hai c-am venit eu in vizita;)

am am fost afara si am pozat babe:)

Sabina si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia

Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bombi spune:

Mi-am cumparat si eu bilet! Care e cu taxatul, sper sa nu se uite foarte atent ca sa-si dea seama ca biletul e pe numele sotului si nu al meu

Mergi la inceput