Scandinavii stiu DC... (110)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns vikinga spune:

Azi are copilul temp normala, inca mai tuseste un pic. Mersi de sfaturi, am sa stau cu ochii in patru ca si mie mi se pare nu tocmai ok cum pina acum a fost sanatos tun si iarna asta a tinut-o numai intr-o tuse. Am fost la 3 dr, toti au zis ca la plamini e super bine. Deci la git are el problema. Dar febra asa mare e prima oara cind face. Eu am o falca umflataaaaa.., durerea s-a mai dus insa. Ei hai ca azi o pot incuraja pe sabina:) Asa ca Sabinelu daca trebuie sa le scoti asta e. Cum am zis aia de sus a iesit fara probleme, tzac tzac si gata. Hai ca eu-s convinsa ca esti norocoasa:)Vikinga& micul viking Aldo(15noi2003)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arboria spune:

salut!

bombitzo, 'ai , treaca, se pun si focile

tatik, lasi sa creasca pleata? mai mult de atat?

vik, cupiii cica dobandesc imunitate la aprox. 6 ani. pana atunci, ne rugam si noi sa ii ocoleasca virusurile, bacteriile si alti ...intestinali. mai tii minte cand era Rayu scandalizata ca suiedejii medici nu-i dau Bubulinei ceva sa ii treaca febra? cica se da ceva numai daca nu a trecut febra dupa trei zile.

sabina, cand mai ai timp de poze, maica?

asa cevaaa...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns narancea spune:

aaaaaaaa zeara buna !

desprecopilasi nu stiu cum te cheama dar te alint admina, nu te face ca ploua, hai pune tu minutza aia dulce si deschide-mi un freak show la belle arte acolo, sa imi intru total in drepturile pierdute...

vezi ca-s rau si ma tzin de capu tau

ufff tipic romanesc, pina nu te tziganesti nu primesti nimic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lilanda spune:

Bonsoir :-))
Intru asa, sfios, intre doua rigieli de porc si o Balance Sheet, astea fiind temele mele pentru acasa!!! Vorbesc serios :-))
Si fiindca is un om ocupat am pierdut eclipsa (de care fu??), insa nu pierdui imaginea dozelor de cola din poza scandinavilor...nu v-ar fi rusine!!! Niste Tuborg acolo, nu gaseati!!!
vik, dezumflare usoara
bombi, io nu poci vedea poza cu beletu...asa ca nu stiu ce vrei sa vizionezi tu acolo fraudulos :-))
iileana, amu' se te vaz ce inventezi ca sa contracarezi fascinatia cupilului spre alba-neagra ...greu...ufff
arborico , tu nu ne-ai povestit niciodata acilea ce faci atitea ore la serviciu??? muncesti???
miahela, nici o veste??? :-))
Pup iu all, in special pe ametiti
PS: bre, narancea, la ce-ti trebe legitimitate...da drumu' la joc, ca abia te-asteapta lumea!!!

pozulici si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=24607&whichpage=4" target="_blank">calatoria lui Ilie spre tara lui Hamlet

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela_s spune:

Veste-poveste, ma ameti neamtu' meu cu vorbe dulci si cum am aflat chestii nu tocmmai pozitive despre ceilalti, balanta e inspre neamtu' meu. Am ajuns la concluzia ca nu e draku' asa negru! Numai ca bani in plus inca nema. Cica e greu, ca firma n-a avut profit si nu poate acum, dar au mare nevoie de mine...nu credeam ca voi fi asa sentimentala...oare e batrantile devina??? ei voi ce ziceti, daca firma ailalta e nasoala, adica nu prea e organizata, lasa mullt de dorit cu personalul, incarca pe oamenii care sunt cu multe sarcini...se sta peste program en-gros, merita oare sa ma incurc? Am 3 colege/foste colege care au lucrat acolo, toate au zis ca e horor. Iar aici e un colectiv tare fain! Inca n-am luat o decizie finala, am amanat pe vinneri. Maine iau o pauza in tara vecina si prietena, merg cu Ovi pentru o chestiune personala, poate sare de undeva hotararea buna!

Sper sa am timp in we sa va mai spun la cate unii-altii vreo 2 vorbe, pana atunci doar va tzuk.

edit sa va spun ca diana are varicela...e ca un dalmatian, dar cu pete rosii...bube in devenire. moment.

www.nazdravani.ro/" target="_blank">nazdravanii
Mihaela si fetele mele
Ajutati-o pe Alina sa-si implinesca visul!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Pegasis spune:

Intrat, pupat, plecat . Va urma... (acu's rau de tot, adeca workoholica... )

Carmen

"Cind o femeie nu vorbeste, sa n-o intrerupi pentru nimic in lume."
(Enriyeu Castaldo)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bombi spune:

quote:
Originally posted by lilanda
bombi, io nu poci vedea poza cu beletu...asa ca nu stiu ce vrei sa vizionezi tu acolo fraudulos :-))

Am incercat si eu de pe alt computer decit ala de pe care am pus poza si intr-adevar nu se vede. N-am nici cea mai mica explicatie de ce . In schimb, am un workaround: mergi la deal si apoi la vale si o s-o gasesti.
Apropo, arboria tu ai vazut-o din prima?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adela99 spune:

'neatza!
bombi io ti-o vazui din prima :-) (nu chiar din prima, da' am mers la "pick a gallery" si de acolo o fost usor sa aleg ... scandinavii stiu de DC ) ba ma apucai sa si numar focile alea :-)

edit ca-mi veni o idee pentru mihaela care nu stiu daca se poate aplica in Romania, dar de pilda aici este o lege care iti da dreptu' cu aprobarea angajatorului sa-ti iei liber un an ca sa incerci o munca noua ... si apoi dupa un an ori iti dai demisia de la primu si te muti ori te intorci daca ailalti is catastrofe, da' macar un an ai salar dublu si un an rezista oricine oricat ar fi aia de zbiri ... daca asa ceva nu exista in Romania, ceea ce nu m-ar mira, io zic sa negociezi totusi mai departe cu neamtu' ca n-ar fi bine sa nu primesti nimic in plus la salar dupa discutiile astea din mai multe motive. spune-i ca-l intelegi si apreciezi ceea ce astepti si din partea lui. si daca tot are nevoie de tine sa ti-o dovedeasca cat de cat si in plic. iar pe urma la fiecare atributie in plus cere si tu ceva in plus. daca nu poate sa plateasca mai mult, macar sa-ti dea sub alte forme: o parcare gratuita, un PC ceva, orice da' sa nu-l lasi de capu' lui :-) ... zic si io ca de fapt io is total pe dinafara si cu legile din Romania si cu praxisu'
Diana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vikinga spune:

Ia uitati aici un mic articol asa la cafelutza:"Tom Cruise si logodnica sa, Katie Holmes, care vor deveni parinti in cateva zile, au decis ca nasterea primului lor copil sa aiba loc potrivit traditiei bisericii scientologice, cult caruia ambii actori ii apartin.""Actrita Katie Holmes, in varsta de 26 de ani, nu va avea voie sa tipe si nici sa ia calmante in timpul nasterii. Totusi, potrivit traditiei scientologice, ii este permis sa scoata unele gemete usoare. Adeptii acestei religii considera ca este traumatizant pentru copil sa isi auda mama tipand in timpul nasterii. Dogma spune ca acest lucru ii poate provoca noului nascut traume psihice care ar avea nevoie de ani buni de terapie."Aici tot articolul http://www.evz.ro/article.php?artid=254821Vikinga& micul viking Aldo(15noi2003)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adela99 spune:

quote:
Originally posted by vikinga

Ia uitati aici un mic articol asa la cafelutza:
"Tom Cruise si logodnica sa, Katie Holmes, care vor deveni parinti in cateva zile, au decis ca nasterea primului lor copil sa aiba loc potrivit traditiei bisericii scientologice, cult caruia ambii actori ii apartin."

cred ca el a decis, chiar si intrarea ei la scientologi si alte alea ... asa ceva

Mergi la inceput