Scandinavii stiu DC... (110)
Raspunsuri - Pagina 5
lilanda spune:
Iete trepadusii!!! 3 singuri singurei, da' au pus-o d-un 69!!!tztztztz
Azi la scoala, ne sosi catalogu' de la www.pejgruppen.dk/index.asp" target="_blank">Pej Gruppen (astia fiind un guru al danezilor in materie de fashion si lifestyle) pentru sezonul toamna 2007-iarna 2008. Greseala mea e ca am inceput cu prognoza la barbati si acolo ramasei...uluita!!! Dragii mei poienari barbati, va anunt ca peste vreo 2 ani, n-o sa mai purtati la costume pantaloni lungi, ci scurti, cu o plama sub genunchi. In rest camasa, cravata si sacou. Susatele se vor ridica pina la genunchi si se va acorda o foooarte mare atentie pantofilor, caci vorba aia...vor fi la mare vedere!!! Acu' sa vad picioare de barbati epilate si cu pedichiura facuta in sezonul estival
In alta ordine de idei va anunt, ca pe 12 aprilie, ma asteapta vik cu sektu' pe Sylt (simt ca ma invidiaza cineva :-))
ahhh...si ieri am chatuit cu gepetta Va pupez si viu mai incolo cind ma-ntorc de la daneza!!!
pozulici si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=24607&whichpage=4" target="_blank">calatoria lui Ilie spre tara lui Hamlet
mihaela_s spune:
Mey, astia ma tin in transa...nici da, nici ba! Cica n-au avut azi timp si sa astept pana maine!
iileana, dublu n-o sa obtin de la neamtu' meu, ca atat au oferit ceilalti. Ceea ce e deeepaaaarteeee de suma max. vehiculata pe-aici. Hehe, deci conditia mea e undeva la nivelul genunchiului?
Ajutati-o pe Alina sa-si implinesca visul!
doruletz spune:
nziua
si io viu la petrecere mai ales daca contribuie varu narancea cu tortu' ala! Cafea nu vreau ca facui plinu' acilea ieri si azi! Toata lumea ma intampina cu "Aaaa, te-ai intors, hai la o cafea!". Acu imi zbarnâie si creierii de atata cofeina!
iileana, ai descris perfect, si io am trecut prin starile astea... si mi se pare ca mai trec inca.
Gepetta suporta bine separarea... sau asa imi place mie sa cred. Adevarul e ca atunci cand vin acasa (mi se pare mie ca) ma priveste cu un aer mirat, parca ar zice "cine mai esti si tu? nu te cunosc". Nici vorba de zambete sau alte manifestari care ar putea fi interpretate drept bucuria revederii. Evident acest comportament nu face decat sa-mi accentueze mie sentimentul de culpabilitate. Sau poate acel 'aer' despre care zisei o fi doar proiectia propriilor mele trairi asupra cupilului? Pentru ca in rest, din cate spune Fransoaz (si confirma soacra-mea) ea isi urmeaza neperturbata programul zilnic foarte "incarcat" de mancat/somn/joaca/mancat/somn/joaca...etc. Eee, si e adevarat, din cand in cand mai chatuieste sau mai rezolva cate o ecuatie.
Lilanda, moda aia cu pantalonii scurti la berbanti sper sa ramana la voi acolo, sa n-o exportati si la altii ca pe caricaturi!
Adela? iar disparusi?
xeno, ce faci, trecusi de partea grevistilor sau ai ramas blocat in trin? (aci e greva fratilor, iar nu merg metrourile, avioanele, scolile etc)
Mihaela, pai daca aia noii iti ofera chiar dublu pentru aceeasi munca, du-te la ei. Ca asta e salt mare de tot, se inampla foarte rar la schimbarea de job. Ori neamtzu plateste extrem de prost ori sunt ceilalti foarte generosi. Daca insa neamtzu sare si el cu o marire ceva (chiar daca nu la nivelul alorlalti) si io as zice sa ramai la ei.
gata, iar "muncii", ma duc acasa sa nu ma prinda greva (si ploaia )
Irimell spune:
Seara buna, poiana!
Am lipsit cam multisor, e drept, dar sper sa-mi motiveze cineva absentele...A trecut pe aici o gripa combinata cu laringita si pierderea vocii, de ne-a luat la rind pe toti. Acum sper ca e gata si vine primavara...
La multi ani! celor sarbatoriti si vacanta placuta celor calatori cu drumul! Am pierdut ceva petreceri, nu?
Va pup si acum ma duc sa (ma) recuperez!
Mai vin!
flori cele "Fiecare om ce-mi iese in cale imi e superior intr-o anumita privinta. De aceea invat de la fiece trecator." R. W. Emerson
xenocid spune:
12. Am injurat. Si de cele sfinte am zis (Grijanie, Biserica, icoana, candela, Dumnezeu, Hristos, tamaie, morti etc.)
Amin. Azi am comis de nenumarate ori numaru' 12 uitandu'ma cum trec pe linga mine trenurile pline in care nu mai aveam loc.
Adelucci vazui toata seria aia de la PBS NOVA inclusiv episodul cu "Why Sex?". Pe bune! "Why?". A fost descoperita o specie de soparla, care asa cum ii spune si numele este compusa doar din ... soparle. Nu exista nici un soparl. Sute de generatii de doamne care se gadila duios pe gusa pina se divid in 2,4,8 samd.
Mai reviu (c)
Alin
EDIT: ca sa va pui o www.cs.umd.edu/~nanda/Personal/Collections/OverCrowded.jpg" target="_blank">imagine din gara montparnasse de azi dimineata
*segmentation fault*
Adela99 spune:
iileana cand mai editezi, te rog avertizeaza (asa ca xeno)ca io deabia acu vazui link-ul ... ala chiar a meritat nota 10 :-)
xeno nu vazui nici un documentar (emoticon: rusinat; ca la mine nu merg emoticoanele) ca mi-s foarte ocupata :-) sa descarc jocuri cu care ma distrez toata ziulica
la intrebarea "why" raspunsul meu nu e tocmai ortodox :-) adica pentru procreere sau divizare (in cazul soparlitzelor) ci cu totul altul ... pe gusha ma mangai si io din cand in cand (adica masez) ca se zice ca scade (gusha), sa nu mai ies in toate pozele cu nasu pe sus, din motive de a ascunde barbia dubla ... da' nu mi-a dat niciodata vreo satisfactie, nici macar gusha mai mica (sa nu-mi ziceti ca nu ma mangai unde trebe')
irimell gata lecturatu'? ca de data asta n-am fost asa de harnici in lipsa ta
narancea spune:
my god ! I am a free man !!!!!!! aaaaaaa.....
ce sa fac eu prima data ??? sa dau iama in grase ? in japonici ? sau sa deschid eu un freak show, din ala batrinesc, cum am mostenit noi din mosi stramosi ?
sarumina la tanti admin ! aaaaaaaa... faci tu asa si pe dincolo, dar bag eu zeama ca mi-ai dus dorul ! este ?
libertate, libertate
sa pot sa ma iau toate !
admina jura tu acilea la baiatu
ca ma slabesti pe veci cu moderatu ...
si indeplineste-mi visul meu :
deschide cu mina ta, un nou freak show ...
mihaela_s spune:
Am primit asta pe e-mail si mi-a placut:
TRAIESTI IN ANUL 2006 cand...
1. Din greseala, tastezi parola ta la cuptorul cu microunde.
2. Nu ai mai jucat Solitaire cu niste carti adevarate de ani in sir.
3. Ai o lista cu 15 numere de telefon pentru cei 3 membri ai familiei tale.
4. Ii trimiti un e-mail colegului tau de birou.
5. Motivul pentru care nu tii legatura cu prietenii si cu familia este pentru ca ei nu au adresa de e-mail.
6. Te dai jos din masina in fata casei, doar pentru a da un telefon de pe mobil sa vezi daca este cineva acasa ca sa te ajute la carat sacosele de la piata.
7. Fiecare reclama de la TV are afisat si site-ul in partea de jos a ecranului.
8. Daca pleci de acasa fara telefonul celular, pe care nu il aveai in primii tai 20 sau 30 (sau 60) de ani de viata, este motiv de panica, drept care te intorci si il iei.
10. Te scoli dimineata si intri pe Internet inainte de a-ti face cafeaua.
11. Citesti asta si dai din cap si razi.
12. Si, chiar mai rau, stii exact cui ii vei trimite acest mesaj.
13. Ai fost prea ocupat ca sa realizezi ca lipseste punctul 9 din aceasta lista!
14. De fapt, ai facut chiar un scroll inapoi ca sa verifici daca exista nr. 9 pe aceasta lista.
SI ACUM RAZI DE TINE!
Hai, trimite-o prietenilor tai! Stii ca asta vrei.
dorulets, asa gandesc si eu, mi-e drag unde sunt si ce fac, la job. As ramane daca mi-ar da mai putin ca dincolo. La ceilalti as face altceva, ceva cu care m-am ocupat inainte de maternitate, plus alte lucruri, dublarea salarului nu e chiar asa pe nimic...
Ma bucur ca gepeta e bine si ai sa vezi ca va veni vremea sa-ti sara in brate cand te intorci acasa. Cat despre chat-uit si ecuatii, jos palaria .
narancik, esti back in biznis? asa ceva...
Ajutati-o pe Alina sa-si implinesca visul!
Sabina spune:
intalneala de fotografi
eu arat sinistru
si am avut scandal acasa
Sabina si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia
Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.