Scandinavii stiu DC... (110)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Sabina spune:

Ah, Vikingutza, cu comprese ude pe frunte ai incercat? si baita cu scazut temperatura apei progresiv...uff, saracii de voi:(((9(

Sabina si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia

Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iileana spune:

Doruletz, are dreptate sefu'! Da da da, uite, si-acuma, cind am flacau maaare, intervalul orar in care imi apartin cu adevarat e cel petrecut la job. Si da, imi amintesc si de reconfortantul sentiment de “recuplare” la tainele meseriei instantaneu, ca pe pilot automat. Asta in conditiile in care daca m-ar intreba careva care a fost cel mai mare disconfort pe perioada sarcinii, eu n-as spune de greturi matinale, de vergeturi si alte alea (ca nu le-am avut) ci de un fenomen de care vad ca nimeni nu se plinge dar eu l-am resimtit la maximum, si anume: timpirea evidenta incepind de prin luna a 8-a. Vorbesc foarte serios. S-a manifestat atit prin gafe la job de nici mie nu-mi venea sa cred ca sint “capabila” de asa ceva, dar si in treburi domestice, de pilda: golit un sertar, aruncat juma' din continut, incercat de bagat restul la loc...neincaput!!!! Si daca nici eu nu eram maestra la probleme gen introduceti cit mai multe mingi de ping-pong intr-o cutie de cutare dimensiuni....Doruletzule, muuuult succes. Gepetutzei, de asemenea. Ea ce zice?
Sabinutz, greeeeeu tare de ajuns la biblioteca, este? Mai o tensiune fluctuanta, mai o plimbare in Cismigiu....Iti tin pumnii!
Mihaela, eu votez cu varianta: ramas la vechiul servici, cu un salariu dublu. Care, evident, sa depaseasca ccc cu mult pragul de 1000 euro, asa am inteles eu de la un topic la generale, ca de-abia de la nivelul asta (in Romania!!!) se cheama ca esti om....
Yank, glumisem. Cred ca sint si ceva cutite prin bucataria aia, n-as putea spune precis....
Vikinga, ce face Aldo? De la ce a facut o asemenea febra? Sper ca deja problema e rezolvata!
Inteleg c-am intrat intr-o epoca a destinderii si pacii intre popoare, de umbla NN liber atit pe DC cit si prin tari arabe? Hai noroc!

P.S. Iaca si o analiza stiintifica www.hotnews.ro/articol_45475-Fizica-aplicata.htm" target="_blank"> Este Iadul exoterm (emite caldura) sau endoterm (absoarbe caldura)?

www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=iileana" target="_blank">see details

Mergi la inceput

Ha ha ha, ce-mi place ca dimineatza sint singura singurica pe aici....

www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=iileana" target="_blank">see details

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns yank spune:

quote:
Originally posted by iileana

Ha ha ha, ce-mi place ca dimineatza sint singura singurica pe aici....

Si mie imi place noaptea,cind e tot asa....

Mergi la inceput

lasa, ca am venit eu din parc:)))

Sabina si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia

Mergi la inceput

Ne-am strins trei? Ce-am putea face?
....sintem prea putini pentru o canasta...

Mergi la inceput

hm....sa ma gandesc....sa cantam un trio de beethoven?-)))

Mergi la inceput
Mergi la inceput

ahahaha, tu ai vazut ce iese din trombon?

Mergi la inceput

...o fi de bine, o fi de rau...

Mergi la inceput