Clubul optimistelor (2)
Raspunsuri - Pagina 3
SunSmile spune:
Iubita uite imi cer eu scuze in numele tuturor! Dar, daca nu m-a lasat memoria, tu erai cea care intreba de poze? Cum sa le aseze? Ca daca esti tu, eu ti-am raspuns. In rest...io-s baba batrana, n-am avut nunta in Bucuresti si pot oferi doar sfaturi generale....Da' te pup si sper sa accepti scuzele!
quote:
Originally posted by addinel
merci SunSmile si bine ai venit nicoleta! la fel si voua.
off-topic: mai sunule, ce aveti voi toate pe la mirese 2006 de nu bagati pe nimeni in seama? intrebai si eu de cateva ori una-alta de ma rodea cu nunta asta si nimic... parca nici nu vedeti mesaje de la nou-veniti.
nunta mea
Milioane de inimi - 2 culori, o întreaga natiune - o singură iubire,58 de ani de glorie - legenda trebuie să continue!
7 MAI 1986-SEVILLA
10 MAI 2006-Eindhoven
CAMPIONII, CAMPIONII, OLE, OLE, OLEEE
SunSmile spune:
Mai voi ma zapaciti pe mine, Adinelelor! Multumesc de primire tuturor.
Georgy hai ca-l iei...esti optimista, ok?
Bun venit Ilinca!
Si acum, plina de optimism, va pup si va doresc o zi cu soare!
quote:
Originally posted by adinell
Buna fetele, intrai si eu acuma sa ma molipsesc nitel de la voi... Sunteti harnice, nu gluma!
La noi s-a instalat bine merci primavara, dar tare mi-e teama ca trece in anotimp de vara imediat... Am iesit cu bebelul la plimbare, si ce sa vedeti? Bebelusele de un anisor au sarit pe el sa ii de-a pupe si el nu intelegea ce se intampla(el are numai 6 luni)... Una mai indrazneata voia numai pe gurita... Ce m-oi face cu el cand o fi mai mare daca de acum are probleme cu fetele? :)
Bun venit SunSmile, si Nicoleta eu sunt Adinella... vedeti cate Adinele sunt pe aici???
Adinella
"Cand Dumnezeu este cu tine, nimeni nu poate sta imptriva ta"!
Milioane de inimi - 2 culori, o întreaga natiune - o singură iubire,58 de ani de glorie - legenda trebuie să continue!
7 MAI 1986-SEVILLA
10 MAI 2006-Eindhoven
addinel spune:
neatsa la optimiste.
ilinca, bine ai venit! sunule, nu face nimic... era doar o observatie, nu ma supar io de-astea :P . georgi, asteapta mei sa vezi ce ai facut, de unde stii tu ca ai picat?
mie mi-e un somnic de mor, aseara am "biciclat" si dupa am zacut pe canapea in sufragerie, nici nu-mi venea sa ma mai mut in dormitor. azi ma simt bine, vad ca nu am febra musculara cum ma asteptam. trebuie sa ma las de tigari, poate imi gasesc vreun grup de suport, ceva.
pup la fete si fug si eu la serviciu.
nunta mea
georgi75 spune:
Bun venit Ilinca
Addinel, hai sa ne suportam reciproc.Si io vreau sa ma las de tigari da' nu pot.In general am o vointa de fier da la faza cu tigarile...las de dorit.
Ii admir enorm pe cei care au reusit sa se lase.Da' io nu pot.Mai mult de o saptamana nu am rezistat.
Cat despre examen, acusica la 10 ma duc sa vaz ce am facut.Lasa-ma si pe mine sa zic asa sa ma bucur mai mult daca o fi sa n-am dreptate
Nu-i bai.Ca e asa frumos afara...Deja mi-am facut planul pe unde sa ma duc cu Stefania azi.Ce ai facut cu rochia.I-ai spus omului adevarul sau il tii tot in suspans?
Sun, am vazut ca ai aniversat 6 luni de casnicie.Multe inainte fericite!Bebele cand vine?Si tu Addinel?Nimic,nimic?
Pupici ca tre sa fac si eu putina ordine pana plec
Georgiana-mami de Stefania(2 ani-sic!)
Ia uite si poze:http://photos.yahoo.com/georgianaradut
NicoletaB spune:
neata fetelor
multumesc pt urari
ma lupt cu somnul si cu munca ca de maine intru in concediu vreo 3 zile pt amenajat casa
addinel spune:
georgi, i-am zis de rochie... a zis ca asta a fost strategie sa taca in privinta decolteului si sa-i multumeasca lui D-zeu ca pe langa decolteu se putea si mai rau, adica si crapatura adanca si material transparent :P . cu tigarile sunt de acord, ne lasam impreuna sa ne sustinem, dar nu chiar de azi, da? hihihi aaaaa, uitam sa precizez: eu de-aia ma las de fumat, in urmatoarele 6 luni vreau sa raman insarcinata. sunule ce zici, bagi si tu bebel sa ii plimbam impreuna prin parc?
nicoleta, tu esti din bucuresti? cand te mariti, adica pe ce data? cum stai cu pregatirile?
hai pupici la gagici
nunta mea
SunSmile spune:
Addinelu eu mai am pana prin iulie de furca la masele. Sunt un caz unic...imi cresc a doua oara, in os, cu infectii..tot tacamul. Norocul meu? Stomatologii ne-au fost cavaleri si ne vor fi fini...asa ca pe prieteni ii poti "injura" mai usor! dar si noi ne dorim cu ardoare BB. Din august ne punem pe analize si "treaba". Sa dea DD sa-i plimbam in parc impreuna!
Va pup...Geo sa intri sa ne zici ce-ai facut la examen!
quote:
Originally posted by addinel
georgi, i-am zis de rochie... a zis ca asta a fost strategie sa taca in privinta decolteului si sa-i multumeasca lui D-zeu ca pe langa decolteu se putea si mai rau, adica si crapatura adanca si material transparent :P . cu tigarile sunt de acord, ne lasam impreuna sa ne sustinem, dar nu chiar de azi, da? hihihi aaaaa, uitam sa precizez: eu de-aia ma las de fumat, in urmatoarele 6 luni vreau sa raman insarcinata. sunule ce zici, bagi si tu bebel sa ii plimbam impreuna prin parc?
nicoleta, tu esti din bucuresti? cand te mariti, adica pe ce data? cum stai cu pregatirile?
hai pupici la gagici
nunta mea
7 MAI 1986-SEVILLA
10 MAI 2006-Eindhoven
georgi75 spune:
Fost, vazut,picat.
Postul a ramas neocupat.Nici unul nu am reusit sa luam 50 de puncte(io am avut 29-din 100 )
Asa ca astept sa iasa iar la concurs si pe el sunt.Cu forte proaspete
Hai pupici ca ma duc cu maimutza la leagane
Georgiana-mami de Stefania(2 ani-sic!)
Ia uite si poze:http://photos.yahoo.com/georgianaradut
impreuna spune:
Georgi bafta ca mai ai o sansa Bine k nu s-a ocupat postul.
Bun venit Ilinca.
Flavia (sotie si mamica fericita)
eveline spune:
Buna fetelor....da vad c-ati scris, nu v-ati incurcat.,
georgi asta-i viata mama, las' ca ce-i al tau e pus de-o parte....cat despre subiectele la examen, tu-ti inchipui ca aia ce te-au examinat stiu chiar toate legile pe care te-au pus pe tine sa le inveti?...
ilincalif bine ai venit, iacta ca ne intalnim si aici!
Sun smile tu vorbesti serios....iti cresc a doua oara?!!!
Va pup, revin mai tarziu ca merg la plimbare....aici nu stii cat tine caldura, maine e in stare sa viscoleasca...
Ana si Bianca-iubita