Nou stil de viatza (93)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns nastad spune:

quote:
Originally posted by Mik

Doina, sa nu carecumva sa iei aspirina ! Paracetamol se poate, dar nu aspirina, nici nurofen sau derivate.

Mik.

Iau vit C, beau ceaiuri si imi pun picaturi PINOSOL. Oricum maine ma duc la doctor si poate imi da o reteta.

Doina si Oana(03.04.2003)

Album Oana
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20716;28/st/20060623/dt/7/k/6f0e/preg.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sigrid26 spune:

Raport:
mamica dulce 82.000
sigrid:85.000

Mamica de printesa de 4 anisori

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zfcristina spune:

Doina(Nastad) Sanatate muuulta!
Piticuta cum e?N-a luat si ea de la tine?
Pupici multi la mamica la burtica si la mititica
MamaMariana M-ai omorat cu pizza.Am mai bine de 4 luni de cand poftesc si eu la una dar n-am reusit sa pap pentru ca fetita mea are alergie la produse lactate si pizza fara mozzarela n-are nici un farmec...si nici nu cred ca am sa miros macar una in viitorul apropiat ...so ...ma delectez cu www.fotosearch.it/PHD594/aa010222/" target="_blank">poze
Mik Nu shtiu ce sa zic poate o fi prea mult pentru 5 zile , eu sper sa nu le mai pun inapoi (am auzit ca dupa disociat daca nu ai grija pui inapoi mult mai mult)

botez
copiii mei iubiti
poze noi
Cristina , mamica de Craciunita Cristina Adriana (25.12.2001) si piticut Mihai Stefan (17.09.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Eftimie C. spune:

Sigrid, multam.Chiar am nevoie de incurajari , mai ales ca de la raceala sunt molesita si s-ar putea sa cedez la orice.
Tzuni, mi-ai adus aminte de Radu.Deosebit om. mare pierdere pentru omenire.
Mik, sanatate multa si sper sa fie bune rezultatele analizelor.
Doina, sanatate.Fugi repede la si ai grija de tine si copii.
Cristina, nu mai stiu care era regimul tau, dar meriti felicitari .Gata, zi-mi repede ca ma apuc si eu.
Cu raceala...nu stiu ce sa zic.Voi incerca leacuri babesti si abia apoi medicamente.Oscilococcinum nu stiu cat e de eficient; i-am dat lui Edi si dupa 2 saptamani am ajuns tot la antibiotice.
Mamici-burtici, va pe obrajori si pe pantecut si aveti grija de voi.Vremea asta e tare inselatoare.

Carmen E. si Eduard-Costin (28.02.2003)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mephala30 spune:

Zfcristina, mersi de aprecieri. Si tu ai doi pui scumpi.

Nastad, sa-ti treaca cat mai repede raceala!

Puskin, bine-ai procedat!

Sigrid, felicitari pt. -1,5 kg! Felicit-o si pe Anca.

Carmen siIustin (5.06.2004)
Album Iustin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aime spune:

si eu 63kg...saptamana trecuta erau 63.9 sorry....acum am vazut ca am trecut 63.

aime

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by zfcristina

Doina(Nastad) Sanatate muuulta!
Piticuta cum e?N-a luat si ea de la tine?
Pupici multi la mamica la burtica si la mititica
[

Oana a racit prima, dar vad ca nu a tzinut-o, am stat nas in nas si am luat eu raceala.

Album Oana
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20716;28/st/20060623/dt/7/k/6f0e/preg.png

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Eftimie C.
Doina, sanatate.Fugi repede la si ai grija de tine si copii.

Carmen E. si Eduard-Costin (28.02.2003)

Multzumesc mult!

Album Oana

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by mephala30

Nastad, sa-ti treaca cat mai repede raceala!

Iustin-ochi albastri!

Album Oana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zfcristina spune:

Mia Suntem surioare de suferinta(si la mine au navalit rusnacii)chiar azi cand aveam o zi mai usoara de papa si ma simteam in stare sa mai fac vreo 10-13 km
La cantarul electronic inca mai visez..dar am avut alte cheltuieli mai importante de facut si am zis sa aman aceasta achizitie pe mai tarziu.
Crystina Multumesc!

Carmen(EftimieC)

Ziua 1 - lactate(orice)Eu am mancat o cutie de almette,un iaurt cu fructe si aproape 50ml de sana , toata ziua.
Ziua 2 - Legume (fara cartofi)Eu am mancat dimineata un castron de salata verde cu ridichi , castraveti si ceapa verde la care am adaugat putin ulei de masline plus zeama de la 1 lamaie,la pranz la fel si seara 2 castraveti cu un pic de sare si 3 feliute de gogosar acru.
Ziua 3 - Carne(fara vita si porc)Eu am mancat dimineata aproape 1 piept intreg de pui la gratar pe aragaz ,mi-a iesit (nu shtiu de ce ) cam nashpa , mi s-a facut rau si pana seara n-am mai pus nimic in gura si pe la 20;00 am mancat peshte facut la gratar cu carbuni .
Ziua 4 - Fructe(fara banane)La mine a fost ieri, am mancat jumate de nectarina dimineata,aproape de pranz 2 kiwi ,dupa amiaza inca 2 kiwi si 2 felii de minole,iar mai pe seara 2 kiwi si 2 mere coapte.
Ziua 5 - Din nou carne(peshte sau pui)La mine este ziua de azi si am mancat dimineata 4 ciocanele facute aseara de sotul meu la gratar si mai mananc pe la 5 iar vreo 3-4 si gata.
Ziua 6 - Oua.
Ziua 7 - Combinatie la alegere de ex.z2+z(cred eu ca este cea mai potrivita)
Zilnic obligatoriu 2 l de apa(ceea ce nu am reushit nici in ruptul capului)

Se poate relua dupa o pauza de 4 saptamani.
Succes!

botez
copiii mei iubiti
poze noi
Cristina , mamica de Craciunita Cristina Adriana (25.12.2001) si piticut Mihai Stefan (17.09.2004)

Mergi la inceput