Nou stil de viatza (93)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mihaela amalia spune:

Multumesc de primire fetelor.
Deci eu am 1,68 cm inaltime si 58 de kg, si deoacamdata vrau sa ajung la 55kg.Alte dimensiuni:76 talie si 94 solduri.Deci eu stau foarte prost cu talia
Puteti sa imi spuneti cum vreti, pe mine ma cheama de fapt Mihaela si pe fata mea o cheama Amalia, dar daca vreti sa imi spuneti Amalia ca sa ne deosebim mai bine e

Vecina (Carmen0 deocamdata nu am renuntat la celalalt subiect, in schimb acolo lipseste acel ceva care sa ma ambitoneze...
Mi s-a trezit mandra prim oras la plimbare...
si pe mai tarziu

www.tickercentral.com/view/4ufc/3" target="_blank">Mihaela si bbwww.tickercentral.com/view/4ufc/4" target="_blank"> Amalia

SITE AMALIA

Sa nu traim spunand ca nu se poate, trebuie sa ne pastram speranta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Eftimie C. spune:

Lacri, bine ai venit.Se mareste gasca!Spor la slabit
Tzuni, papica ta era de post, lasa viermisorul pentru dupa Paste.
Cristina, ai grija cu ouale.Incep sa ma descurajez.Nu cred ca voi tine ziua aia.
Dani, daca daneza n-a mers, asta e.Hai sa vedem ce putem face aici.Poate reusim sa slabim.Spor
Va pup si ma scuzati, da' plec la casuta mea sa bolesc...
Bine macar ca afara e cald.

Carmen E. si Eduard-Costin (28.02.2003)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delidana spune:

Lacri, bine ai venit! He he, vine primavara, vorba lui Tzuni.
Dani, vad ca asa te-au botezat fetele si asa va ramine si in lista. Mihaela Amalia, pe tine te numim Mihaela A.
Regulile subiectului (rezumat pentru noile venite):
1. Cintarirea oficiala se face luni dimineata pe stomacul gol dupa care se scrie pe forum iar eu voi modifica lista marti (ca sa mai dau timp fetelor care uita sa se cintareasca luni sau sint ocupate cu diverse).
2. Meniul se posteaza de regula zilnic, daca nu se poate asa, atunci in functie de timpul fiecareia.
3. Cind aveti o perioada in care nu puteti intra (o saptamina, 1 luna, 2, 3), spuneti dinainte ca sa nu va sterg din lista.
Acest subiect se bazeaza pe urmarea unui stil de viata sanatos si nu in special pe o dieta anume. Aici sint fete care tin disociat, Weight Watchers, dieta personalizata (data de nutritionist) sau pur si simplu incearca sa manince sanatos si cite putin din toate.
Fiecare este libera sa-si spuna parerea cu privire la o anumita dieta.
Incercam sa facem si sport pe cit putem si in masura timpului liber.
Gata cu predica. Mult succes!
Crystina, sotul se intoarce peste 2-3 saptamini. Sper.
Meniul de azi:
MD: 1 mango, cereale cu lapte de soia
P: un sandvis cu piept de pui, salata
C: mincarica de vegetale + 150g tofu.
Intre mese: 2 mere.
Am fost si la sala, o ora si un pic. Sint cam lesinata.
Va pup.

www.squarethoughts.com/album.php?a=6" target="_blank">Cateii mei • www.squarethoughts.com/" target="_blank">Fotografie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carolinah spune:

quote:

Crystina, sotul se intoarce peste 2-3 saptamini. Sper.

lina, cu Alina si Ana... si tati, evident

Mergi la inceput

Ma uit in lista si nu-mi vine a crede, nu avem nici un porcusor! tuturor!
Carolinah, ce sa fac altceva decit haz de necaz....
Nora, Sabina, Ange, Lulu, Georgiana, Miag, Copilutzu, Klaus, va astept si pe voi la raport!

www.squarethoughts.com/album.php?a=6" target="_blank">Cateii mei • www.squarethoughts.com/" target="_blank">Fotografie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxana1974 spune:

helaaaauuuu fetelor!!! si cele mai calde salutari de pe meleaguri straineze!

Azi a fost a treia zi de schi! Prima a fost ok, a doua a fost fantastica, pe ghetar, o zi splendida, cu soare si cald afara, de necrezut, iar azi am facut pe kamikaze, pe o ceata de nu vedeai decat varful schiului. Abia astept sa va arat poze, peisajele pe care le vad zilnic si partiile pe care schiez (sute de km de partii) am vazut doar la TV, pe discovery sau la Sport, la camponatele de schi...nu mai zic de teleschiurile si telecabinele cu care urcam zilnic...niciodata nu vom avea asa ceva in Romania, cu tristete am constatat ca industria de aici e cevaaaaa....doar pretul unei zile de schi e terminator!

Mi-e frica sa ma gandesc la cantar...nu va spun ce rasfatz, ce risipa e aici...nu stiam ca avem all inclusive si de trei ori pe zi mancam ca porcii, 3 feluri de mancare, seara chiar mai mult, dupa care ziua tragem tare la ars calorii...mai bagam cate un jacuzzi mic sau un sfert de sauna...zic un sfert, ca aici la hotelul asta se face sauna la gramada in curu gol, as fi pus un emoticon, dar nu gasesc cretinele alea de paranteze, pe tastatura asta dobitoaca...enervanta de-a dreptul.

Va las aici deocamdata, revin ori deseara ori maine...

va pup cu mult drag pe toate, imi e dor de voi :)

Roxa

vidiazni, ce-si face omu' cu mana lui se numeste lukru' manual ...

Mergi la inceput

Roxa-boxa, ce m-am distrat citind mesajul tau, in special ultima parte (sauna la gramada zici...interesant ). Distractie placuta in continuare si incearca sa sari macar tot peste a doua prajitura.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ange spune:

Delidana,pai ce sa va spun?!
scrieti intr-o viteza de nu poci tzine pasul!!
io ieri am fost sa ma fac frumoasa la cosmetica.ma simteam baba urata asa ca mi-am petrecut o zi la cabinet si acum ma simt parca altfel
cu papica o duc binisor.
ieri am tinut post negru dar nu voit.Am plecat dimineata in viteza dooar cu o cafea in stomac si am ajuns seara acasa cu inca 2 cafele la bord
In afara de creme si cafele nu mi-au dat nimic la cabinet

Nu reusesc sa dau jos nici macar 100 de gr. mai! cred ca raman asa grasa si burtoasa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ange spune:

Mihaela,bun venit!
e si Dana pe aici

Mergi la inceput

Subiectul nou este www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=72215" target="_blank">aici. Ange, sa inteleg ca la greutate stagnezi?

Mergi la inceput