Nou stil de viatza (93)
Raspunsuri - Pagina 13
crystina spune:
Olo, ce-i aia pre sau post garderie la gradinita fetitelor? Bravo pentru alergat!
Cristina si
Lilly Elisa (27.10.2003)
Tzuni spune:
quote:
Originally posted by crystina
Ce-ti mai face pisicutza? Tzine si ea post cu tine?
e o scumpa! doarme, papa bine, nu are nevoie de gradinita, nu strica bani!
Tzuni
mic si drag si scump si grasunel
zfcristina spune:
quote:
Originally posted by sigrid26
Zfcristina io zic sa te opresti , prea multe 6 , sa nu dai in alte alea cu ficatul.
Mamica de printesade 4 anisori
Sa vedem cum imi e diseara ,deocamdata nu-mi mai e foame,dar mai tarziu nu stiu , daca mi se face foame pacalesc stomacul cu un ceai cald sau chiar mai multe si imi trece.

botez
copiii mei iubitipoze noi
Cristina , mamica de
Craciunita
Cristina Adriana (25.12.2001
) si piticut
Mihai Stefan (17.09.2004)
dani_flor spune:
Eftimie C, merci mult de sfat
. Am vrut sa va zic dar am renuntat. Am tzinut daneza 11 zile ca atita am rezistat. Timp in care am visat toate dulciurile pamintului. Ca eu cu dulciuri ma ingras. Maninc munti
. Si dupa cele 11 zile de pauza am bagat recuperari
asa ca acum sunt de unde am plecat. Ce nu mi se potriveste mie la daneza este limitarea la cantitate. Eu as putea sa maninc si 2 kg de tzelina fiarta, totul e sa fie ceva...
Daniela, mami de
Ioana(24.10.1999) si
Maria(17.10.2005)
oLo spune:
Cristina: gradinita are program de la 8:20 la 16:30. Inainte si dupa gradinitza se poate duce copilu' la... garderie (păstrătorie :D) Unde copii stau cu supraveghetori, care nu sunt cadre didactice. Deseneaza, se joaca, se bat samd. Asta de la 7:00 la 8:20 (pre) si de la 16:30 la 19:00(post).
nastad spune:
Buna dragelor!
Bun venit fetelor noi si spor la slabit!
Sunt racita cobza, am fost la doctor si mi-a dat: oscilococcinum, picaturi pt nas si niste vitamine ca sunt ametita.
M-am ingrasat , de la ultimul control(28 febr.), 700 gr., mi-a masurat burta, l-a ascultat pe bb si....surpriza ...i se parea ca se aude ceva in plus si am mers urgent la ecografie.La ecografie a vazut ca bebe sughitea.Mamaaa ce mai sperietura am tras !
Onitzica e o nebunica, luni implineste 3 ani si e prima ei zi de gradi...fata mamii!
Va pup si spor la slabit!
Doina
si
Oana(03.04.2003)
Album Oana
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20716;28/st/20060623/dt/7/k/6f0e/preg.png
Mik spune:
Tzuni, daca pisicuta ta e vrednica, mi-o imprumuti ? Am soareci de cimp in gradina (dulci, naturali, netratati si f. destepti).
Mik.
sigrid26 spune:
Nastad pupici lui Onitza , ai fata mare ...ce mai , sa ne spui cum a reactionat , pupa si flacaul din burta care sughitza.
pupici
Mamica de printesa
de 4 anisori
Tzuni spune:
quote:
Originally posted by Mik
Tzuni, daca pisicuta ta e vrednica, mi-o imprumuti ? Am soareci de cimp in gradina (dulci, naturali, netratati si f. destepti).
Mik.
...eventual sa stea la povesti (ca matza mea stie si ceva franceza - ce-am uitat io
Tzuni
mic si drag si scump si grasunel
justasmallkiss spune:
Pup dulce dulceeeeeeeee toate fetele.Acum am venit de la scoala...am fost de am mai lasat niste analize si hârtzoage...pap ceva si o tai dupa piticot.
Pt raport-stagnez!!!
Aveti grija de voi
IOANA