Nou stil de viatza (93)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns crystina spune:

Olo, ce-i aia pre sau post garderie la gradinita fetitelor? Bravo pentru alergat!

Cristina si Lilly Elisa (27.10.2003)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tzuni spune:

quote:
Originally posted by crystina

Ce-ti mai face pisicutza? Tzine si ea post cu tine?

e o scumpa! doarme, papa bine, nu are nevoie de gradinita, nu strica bani! Ma intelege orice prostie fac, ma asteapta acasa intotdeauna si ma primeste cu bucurie, ma mangaie si-mi linge lacrimile cand sunt trista, e jucausa cand sunt vesela. Nu face galagie si nu pretentioasa la mancare. poarta mereu aceleasi haine. Uaaaaau! Oare am descris barbatul perfect?

Tzuni mic si drag si scump si grasunel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zfcristina spune:

quote:
Originally posted by sigrid26

Zfcristina io zic sa te opresti , prea multe 6 , sa nu dai in alte alea cu ficatul.

Mamica de printesa de 4 anisori

Sa vedem cum imi e diseara ,deocamdata nu-mi mai e foame,dar mai tarziu nu stiu , daca mi se face foame pacalesc stomacul cu un ceai cald sau chiar mai multe si imi trece.

botez
copiii mei iubiti
poze noi
Cristina , mamica de Craciunita Cristina Adriana (25.12.2001) si piticut Mihai Stefan (17.09.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dani_flor spune:

Eftimie C, merci mult de sfat. Am vrut sa va zic dar am renuntat. Am tzinut daneza 11 zile ca atita am rezistat. Timp in care am visat toate dulciurile pamintului. Ca eu cu dulciuri ma ingras. Maninc munti . Si dupa cele 11 zile de pauza am bagat recuperari asa ca acum sunt de unde am plecat. Ce nu mi se potriveste mie la daneza este limitarea la cantitate. Eu as putea sa maninc si 2 kg de tzelina fiarta, totul e sa fie ceva...

Daniela, mami de Ioana(24.10.1999) si Maria(17.10.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oLo spune:

Cristina: gradinita are program de la 8:20 la 16:30. Inainte si dupa gradinitza se poate duce copilu' la... garderie (păstrătorie :D) Unde copii stau cu supraveghetori, care nu sunt cadre didactice. Deseneaza, se joaca, se bat samd. Asta de la 7:00 la 8:20 (pre) si de la 16:30 la 19:00(post).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nastad spune:

Buna dragelor!
Bun venit fetelor noi si spor la slabit!

Sunt racita cobza, am fost la doctor si mi-a dat: oscilococcinum, picaturi pt nas si niste vitamine ca sunt ametita.
M-am ingrasat , de la ultimul control(28 febr.), 700 gr., mi-a masurat burta, l-a ascultat pe bb si....surpriza ...i se parea ca se aude ceva in plus si am mers urgent la ecografie.La ecografie a vazut ca bebe sughitea.Mamaaa ce mai sperietura am tras !
Onitzica e o nebunica, luni implineste 3 ani si e prima ei zi de gradi...fata mamii!

Va pup si spor la slabit!

Doina si Oana(03.04.2003)

Album Oana
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20716;28/st/20060623/dt/7/k/6f0e/preg.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mik spune:

Tzuni, daca pisicuta ta e vrednica, mi-o imprumuti ? Am soareci de cimp in gradina (dulci, naturali, netratati si f. destepti).

Mik.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sigrid26 spune:

Nastad pupici lui Onitza , ai fata mare ...ce mai , sa ne spui cum a reactionat , pupa si flacaul din burta care sughitza.
pupici

Mamica de printesa de 4 anisori

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tzuni spune:

quote:
Originally posted by Mik

Tzuni, daca pisicuta ta e vrednica, mi-o imprumuti ? Am soareci de cimp in gradina (dulci, naturali, netratati si f. destepti).

Mik.

...eventual sa stea la povesti (ca matza mea stie si ceva franceza - ce-am uitat io )!

Tzuni mic si drag si scump si grasunel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns justasmallkiss spune:

Pup dulce dulceeeeeeeee toate fetele.Acum am venit de la scoala...am fost de am mai lasat niste analize si hârtzoage...pap ceva si o tai dupa piticot.
Pt raport-stagnez!!!
Aveti grija de voi

IOANA

Mergi la inceput