Nou stil de viatza (93)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Mik spune:

Bine ati venit fetelor : Dana_Flor, Mihaela (mamica de Amalia) si An-K !
Crystina, te pup si-ti doresc un serviciu usor.

Raportez pe fuga : 51,3kg, adica 300g in minus.

Va pup pe toate.

Mik.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Eftimie C. spune:

Olo, papa lui Tzuni s-a inverzit ca a simtit ca vine primavara.Cand o sa-i dea floarea, o sa-i spuna cordon blanche
Cristina, eu am tinut si daneza modificata si am schimbat multe din produse...tot am slabit.Adevarul e ca mi-ai facut de cartofi prajiti cu o maioneza de usturoi....Da, dupa saptamana asta, sigur imi fac.
Sigrid, ai dat de Mamicadulce?E pe baricade?Ce papam azi?
Eu am servit un Activia mic cu musli, mai am unul si acasa am branzica de vaci si feta si iaurt.La iaurt ma gandeam sa adaug niste cereale...Oare gresesc?

Carmen E. si Eduard-Costin (28.02.2003)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Eftimie C. spune:

Dani, eu iti recomand dieta daneza pentru slabire rapida in scurt timp.Da sa ai grija dupa ce o termini, ca se pun repede kg.Oricum, vezi si daca sanatatea si ambitia iti permit sa o tii.La mine si-a facut efectul si m-a ambitionat sa merg mai departe.Si fetele mi-au fost alaturi si iti vor fi si tie indiferent ce dieta alegi. bb mic, bb mare si mama lor.

Carmen E. si Eduard-Costin (28.02.2003)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lacri spune:

buna fetelor!
felicitari!ce rezultate am vazut la voi!bravo
vreau sa intru si eu in clubu vostru!
eu de cate ori ma gandesc si imi propun sa slabesc de atatea ori parca ma pun pe mancat mai bine.
am 1,64 si 58 cred de acum de kg.
as vrea sa dau si eu 5 kg.
am sa va urmaresc.
si accept toate sfaturile.
si incurajarile.
va pup

Fabian si mami Lacramioara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tzuni spune:

Uaaaaau, primavara aduce multe fete noi in lupta cu kilogramele!

lacri, bine ai venit si tu printre noi! Hai, ca nu e foarte greu sa dai jos 5 kile! Ai grija ce papi si nu uita de sport! Bafta!

EftimieC, cordonul meu era "vert" ca sa fie in ton cu viermishorul Delidanei!

Tzuni mic si drag si scump si grasunel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oLo spune:

bun venit la noile adepte ale unui nou stil de viatza.

Pe mine serifa sa ma scuze de la raport azi ca am uitat sa ma urc pe cantar. Azi e greva generala in Fr (o manifestatzie impotriva primului ministru (in special) si a deciziei lui de a infiintza un nou timp de contract de munca pt tineri). Sunt afectate transporturile, scolile, tot, tot. Chiar si la mine la job, (care e intreprindere privata) am colegi care fac greva. Din fericire, gradinitza fetelor functioneaza, dar fara pre si post garderie. Adica program de la 8:20 la 16:20. Pb e ca trenul meu era la 8:21. Urmatorul peste o ora! Asa ca a trebuit sa las fetele la o vecina (sa le duca ea la scoala) sa le fac de dimineatza pachet de mancare (ca nu-i cantina azi, din cauza grevei) si sa ma grabesc sa prind trenu. asa ca am uitat complet de cantar. Ma iertzi serifa? Sau imi dai bice? Oricum, pot sa raportez greutatea de dum., care-i 68.6 kg.

Azi m-am facut ciuciulete in parc la alergat. A inceput o ploaie rece ca gheatza. Aza ca am renuntzat la a doua tura :( Sper sa nu racesc (mai tare, ca racita sunt deja). Ar fi trebuit sa alerg ieri, cand a fost cald si soare. Dar ieri am fost la C&A si am gasit reduceri de 50%. Asa ca am lasat acolo un cec de vreo 50€ si am plecat cu sacu' de haine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zfcristina spune:

Lacri Bine ai venit si succes!

editAm mancat 6 oua pana la ora asta , sa nu va speriati daca incep sa cotcodacesc pe aici ,de la oua mi se trage.
botez
copiii mei iubiti
poze noi
Cristina , mamica de Craciunita Cristina Adriana (25.12.2001) si piticut Mihai Stefan (17.09.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sigrid26 spune:

Eftimie am vb cu mamicadulce , tinem lactate azi,
pupici

Mamica de printesa de 4 anisori

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sigrid26 spune:

Zfcristina io zic sa te opresti , prea multe 6 , sa nu dai in alte alea cu ficatul.

Mamica de printesa de 4 anisori

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crystina spune:

Bun venit dani-flor si lacri si spor la slabit!

Mik, saru'mana! Bravo pentru slabit! Sa mai zici cai timp ce mai papi!

Tzuni, nu stiu daca voi putea intra sau nu. Eu sper sa da..macar sa va citesc. De scris o las pe seara. Ce-ti mai face pisicutza? Tzine si ea post cu tine?

Deliacat mai are sotul pana la intoarcere?

Carmen, saru'mana! Masina e ok..exceptand parbrizul spart chiar in fata soferului..oricum bine ca a fost numai atat. Bafta la noua dieta!

Carmen, Ioana, Zuzi si celelalte fete va tzuc!

Cristina si Lilly Elisa (27.10.2003)

Mergi la inceput