Tot incerc de 2 saptamani sa inscriu copilul acolo; am fost de 1 martie cu un cadou simbolic, directoare l-a primit evident si a zis sa venim in aprilie.
M-am dus vineri, cu punga, muuuult mai consistenta si am vrut s-o inscriu. Cica se fac inscrieri la sfarsitul lui mai, sa vin atunci..
Si aveam evident sa-i dau ceva, si tot insistam, dar nu si nu. Chiar vroia sa-i pun cadoul in brate si sa ma rog de ea..???Mai ales ca mai era cineva acolo si mi s-a parut de prost gust...
In fine, am plecat cu un gust amar, si cred ca voi mai cauta alta gradi, eventual 209 sau 218, stie cineva ceva despre perioada de inscriere acolo???
A inscris cineva copilul la 230 deja? Ca eu am auzit ca neoficial se mai fac inscrieri, mai ales ca e o singura grupa mica...Uff, sistemul asta tampit...
Sper sa reusim,
Daca aveti info va sunt recunoscatoare
...I want a permanent vacation...
Afla exact care e perioada sau ziua de inscrieri si du-te atunci cu toate actele, dimineata. Nu cred ca vor avea vre-un motiv sa te refuze. Daca da, spune ca faci o reclamatie la inspectorat si chiar fa-o.
Claudia, Matei (15.12.2003) si Mara (30.08.2005)
Poze Mara si Matei
Gio,
Am cateva date care te-ar putea interesa...
In primul rand, cica in Sectrul 6 se fac inscrieri OFICIAL la inceputul lunii iunie, anul asta. Asta s-a decis la sedinta, noua ne-a zis directoarea unde l-am inscris pe Adi.
In al doilea rand, aproape toate directoarele de gradi din sectorul nostru, sunt SUPRASATURATE de cadouri si cereri, ca e plin de parinti si lipsa mare de grupe...
Deci, cred ca acea directoare vroia SA TE ROGI de ea ca sa primeasca.
Asta e adevarul si realitatea cruda, eu zic ca daca tipa s-a purtat asa, e clar ca are cat de cat "rezolvate" locurile deja, asa ca eu te-as sfatui sa te "reorientezi" spre alta, ca sa nu risti sa ramai fara...
Noi ,desi ti-am zis la ce data incep inscrierile, din cauza ca am patit-o anul trecut sa ramanem fara loc la gradi, am rezolvat pe 7 Martie...
Deci, eu zic sa insisti... si repede...
Succes !
Ana
Annablue si Adita(1.11.2002)
"De noi depinde sa avem o viata frumoasa..."