Mamici de martie-aprilie 2006 (57)
Raspunsuri - Pagina 8
andra_simona spune:
FELICITARRRRRRRRRI PROASPETELOR MAMICUTE:OSAMI,ALINAALEX,IOANAC,SA VA TRAIASCA PUIUTII SI SA CREASCA MARI SI FRUMOSI.MULTA SANATATE SI REFACERE RAPIDA.SA INCEAPA PETRECEREA

ANDREEA-NASTERE USOARA,TINEM PUMNI

MIHASER-La multi ani si tot ce iti doresti

Fetelor,bebele meu a inceput sa imi dea semne ca vrea sa iasa.Impinge foarte tare si am impresia ca o sa iasa,dar este si o durere mare.Maine mergem la doct sa ne vada si joi aproape sigur mergem la spital sa nu declanseze nasterea.Am asa niste emotii,dar de abia astept.Vreau sa zic ca sunt foarte obosita de duminica noaptea nu am mai dormit,pt ca ma doare burtica,bebele impinge si merg la toaleta din 15 in 15 minute si asta degeaba ca oricum nu fac nimic dar e senzatia aia ca daca nu ma ridic in secunda 2 fac pe mine.
Asa ca joi cred ca imi tin si eu puiutu in brate.
TINUTZA-Te astept cu vesti bune
TOATE FETELE.
38+5
Cat spune:
Felicitari Onsami si Alinaalex pentru baietei! Sa va traiasca! 

IoanaC., sa te bucuri de cele 2 minuni si sa fie sanatoase! Bravo! 
Mihaser, multi ani fericiti si numai bucurii si zile senine alaturi de familia ta! 

Cristian e un scump, sa-ti traisca!
Kim si AndreeaG va tin pumnii!

O sa fie bine, o sa vedeti, in curand o sa fiti cu bebelinele in brate! Curaj!
Micaalsa, bine ai revenit!Felicitari!
Bravo, ai avut o nastere super!
Sa traiasca si sa creasca mari toti bebeii care implinesc astazi o luna si o luna si jumatate !
Ce mai stiti de Pispirica? Sper ca este bine!
Doublemom cum te descurci cu gogosicile? Ce mai faceti voi? Anna Lia este nascuta tot pe 16 ca si printesele tale si ne chinuim inca cu colicii.
la voi!
Poliana ce face surioara ta? Nu a nascut inca LauraIoana? Spune-i ca ii tin pumnii si ma gandesc la ea !
Abia astept sa ne dai de stire ca a nascut!
tania2 spune:
salutare
Felicitari mamicilor care au nascut ! Sa va creasca BB mari si sanatosi si sa va bucurati de ei!
Andreea Georgiana, facem galerie, posibil sa fi nascut la aceasta ora!
Noi suntem bine, ceva picioare umflate, burta pana-n gat, dar stam cuminti ca avem programare la dr. tocmai pe 10 aprilie.
Tati e din ce in ce mai nervos, nu ne mai lasa sa iesim singure afara dar nici nu-si face timp sa ne scoata, asa ca noi suntem tare suparate pe el. In bucatarie se afla campul de lupta, seara cum vine isi ia portia de bataita.
Dar, aseara, ne-a cumparat o lenjerie de pat si un prosop de baie foarte frumoase asa ca ne-a mai imbunat.
Pupici
Asteptam si alti bb !
bb si tania
http://community.webshots.com/user/red_tania
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20722;19/st/20060414/k/e50a/preg.png
danip spune:
Buna fetelor,
Sunt insarcinata in 11 sapt. La 8 sapt. am fost racita si medicul ginecolog mi-a recomandat sa iau Augmentin, l-am luat; acum dupa un examen de culturi de col mi s-a depistat Escherichia coli, iar pentru aceasta mi-a recomandat Zinnat 5 zile, 1 la 12 ore.
Oare nu este prea mult antibiotic, mai ales ca sunt in primul trimestru? Medicul ginecolog a motivat ca trebuie luat in primul trimestru sa nu se rupa membranele la 4 luni.
Va rog frumos daca v-ati confruntat cu asa ceva, dati-mi un sfat, o parere. Va cer parerea voua, care mai aveti putin si nasteti, intrucat pana acum nu mi-a raspuns nimeni.
Va doresc sanatate si bebei sanatosi.
Va multumesc,
Dani, 11 sapt +
Laura Ioana spune:
Cat Laurici nu a nascut:P deja nu mai raspunde la nici un telefon, numai celor din familie, pt ca daca sta de 3 saptamani si jumate in spital toata lumea o suna si o intreaba"ce faacii??de ce nu mai nasti?" si va dati seama ca e stresata toata si prefera sa nu mai raspunda la telefon si sa povesteasca acelashi lucru de atatea ori. Dar sa stiti ca nici un semn pana acum sa vrea aia mica sa iasa:) mai avem de asteptat putin!:P
Pupici !Poli
Laura
cu
37+
Puiutul meu
http://pg.photos.yahoo.com/ph/lauricisolomon/my_photos
aida_o spune:
danip,
imi pare rau ca nu te pot ajuta, poate fetele din Romania sa stie mai mult. medicii de aici nu-ti dau pastile decit in caz de extrema necesitate, ei merg pe ideea de natural. in afara de vitamine si pastile anti-greata, mie nu mi-au dat nimic nici macar cind am avut singerari in sapt. 11-13
Acu' sa vorbesc cu cele doua fete care oricum nu pot citi mesajele de pe forum la ora asta (alooooooo... ecoooooo....), dar ma simt io bine sa le zic cite una:
Andreea Georgiana, moaaama, ce concurs de nasteri aici! Data trecuta am glumit ca ti-ai scos dopul singura, ca sa o ajungi pe Tina, iar acu' o sa zic ca ti-ai rupt singura membranele, ca sa nu nasca Kim inaintea ta ![]()
![]()
![]()
Acum, gluma-gluma, dar vad ca sarcina asta a fost ca la carte, in cazul tau: dop iesit, rupt apa, contractii si... la spital! Bravo!
Kim,
Ma maninca tastele telefonului sa sun sa intreb de tine, dar stiu ca la ora asta sigur e si tati la spital, cu tine. Asa ca mai rabd pina mai incolo, si tot o sa te sun, daca nu aflu nimic intre timp.
Alina,
Uite ca nici tu nu te-ai lasat mai prejos, felicitari pentru baietel! incet-incet, o sa mai raminem citeva pe-aici pe la Odisee, inghitind in gol si privind la pozele cu bebeii vostri. Da' las'ca si cind ne-o veni rindul.
Ciuf,
Cred ca eu si cu tine suntem cam la concurenta, huh? Io zic ca tu nasti prima, ca esti mai curajoasa decit mine ![]()
Tinutza,
lasa ca ne-om descurca noi citeva zile si fara tine, tu sa fii linistita acolo in spital si sa profiti de perioada de acalmie dinaintea aducerii lui bebe acasa. Adevarul e ca nu vad de ce ar trebui sa fii tu sunata din Romania ca sa anunti pe forum inca o nastere, cind sunt atitea alte fete in Ro care pot fi anuntate, si apoi sa intre ele. De aceea, atit cit o sa pot eu, o sa intru in contact cu fetele din Canada, atunci cind va aparea o nastere in cazul lor. Eu zic ca fetele care-s in aceeasi tara trebuie sa se anunte unele pe altele, iar una dintre ele sa intre pe forum. Ca sa mai ai si tu putin timp de relache, ca nu o fi agentie de presa la tine acasa

Hai ca iar am uitat ce altceva am vrut sa mai scriu (de parca am scris prea putin, oricum
)
36+2
Alexandra
www.desprecopii.com/forum/photo_album_view.asp?cname=Calgary&mid=4771&cid=13012" target="_blank">album , alte poze , eco 18 sapt si eco 2D&3D 24 sapt
doublemom spune:
Salut mamici si burtici!
Prima si prima data vreau sa felicit toate noile mamici, sa le urez fericire si noroc noilor bebici care au venit pe lume de la ultima mea vizita.
A doua chestiune pe care vreau sa o fac e sa va spun ca mi-a fost tare dor de voi! Acum situatia a revenit oarecum la normal si incep sa ma mai pot gandi si la altele.
Am avut niste saptamani de cosmar din simplul motiv ca am fost singurica cu gogosicile cate 11 - 12 ore din 24. Mama mea care trebuia sa vina sa ma ajute nu a putut veni pentru ca in ziua in care eu am nascut sora mea a fost operata de tumora pe meninge. Intre timp ea si-a revenit dar pustiul ei a facut o viroza pulmonara care l-a bagat in spital.
Asa am ramas eu fara ajutoare si am cam ajuns neom. Dar bine ca a trecut.
De acum sper sa intru mai des. Abia astept sa vad pozele cu bebeii cei mici si sa mai pun si eu poze cu ale mele.
acum ele sunt in plina criza de reactie la vacinul facut in spital asa ca urla 90% din timpul in care nu dorm!!
Imi este mila de ele de mi se rupe inima dar sper sa trecem cu bine peste asta.
Va sarut si va tin pumnii!!
Miha
mamica cu doua fetite
poze cu gogosicile
aida_o spune:
Doublemom,
bine-ai revenit! vrem poze noi cu gogosile tale cele mumoase 
Ioana,
felicitari pentru cele doua printese! Laptic mult si... rabdare si mai multa! ![]()
adlemi spune:
MESAJ DE LA ANDREEA GEORGIANA:
"LA ORA 19.14 A VENIT PE LUME THEA ANTONIA,3.340 GR,E SUPERBA!!!"
Bine ai venit minune mica!!! Sa ai o viata plina de bucurii si lumina si sa fi mereu incojurata de oameni bunisi prieteni dragi si multa multa dragoste!!!
Adlemi si
Andrei(24.02.2004)
http://community.webshots.com/user/adlemi105
Tina_Welsh spune:
FELICITARI ANDREEA GEORGIANA.SA ITI TRAISCA BUBURUZA SI SA ITI ADUCA NUMAI FERICIRE SI BUCURIE!!!
Tina
and Tina and Mark's baby
Poze de la cununia civila si cu mine gravidutza
Eu si Mark
Semnatura mea