Mamici de martie-aprilie 2006 (57)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns simona_toma spune:

Uau, ce usurata sunt ca am trecut de noaptea asta cu bine!!Sotul a fost plecat, vine abia diseara, sper sa nu mi se intample nimic pana atunci.Ma tot rog de Puiutu' meu sa mai stea acolo si vad ca ma asculta, deocamdata.Tare teama imi e pana vineri, cand o sa fie tati cu noi.Am reusit sa spal si eu hainutele lui bebe si sa calc o parte din ele.
Afara e asa frumooooos, si asa m-as plimba, dar mi-e fricaaa!!!Asa mult am asteptat timpul asta insorit si acum mi-e teama sa ies.As vrea sa fac cat mai putin efort, sa nu grabesc venirea lui bebe.
Ciuf si Nshiro, multam pt informatii, dar ati vazut ca Monica a facut dus dupa ce i s-a rupt apa?In fine, probabil ca o sa fug la spital daca mi s-o intampla.Nu risc.
Kim, stai linistita, ca noi facem galerie si o sa fie totul bine.Ne stii doar!!

Andreea Georgiana, la fel
Dar Laura Ioana ce o mai fi facand, saracuta?Tot in asteptare?Of, ce bebita incapatanata are!
Tina multumesc mult pt greutatea lu' bebe trecuta pe lista, dar vezi ca pe aceeasi lista mai apar cu bebe Vlad Gabriel.Sterge de acolo, te rog mumos si sa stii ca in sfarsit ne-am hotarat la nume:Eduard Gabriel.Si ce, crezi ca ti-o iau inainte?Nu, uite, sunt draguta si te las pe tine prima. Auzi, cand o sa fii tu in spital, cine mai anunta nasterile pe forum?Mi se pare ca ne-ai mai spus o data, dar am uitat .Cumva sotul tau?Putem sa-ti trimitem tot tie mesajele?

Simona 37+ si bebe Eduard Gabriel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simona_toma spune:

Ia uite ca Andreea Georgiana e gata!!Doamne ajuta!Oare tot linistita e?
Hai Andreea
Monica, emotionanta povestea ta, mi-au dat lacrimile cand am citit-o.Mi l-am inchipuit pe sotul meu spunandu-mi la tel acel "te iubesc " printre lacrimi.Vaaai, o sa fim atat de emotionati amandoi!!El parca nu mai are rabdare,eu as mai vrea sa mai stea bebe un pic la burtica, macar o saptamana.

Simona 37+ si bebe Eduard Gabriel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns micaalsa spune:

Salutare fetelor
In primul rand vreau sa va multumesc la toate pentru gandurile voastre, am citit in mare mesajele din lipsa de timp dar le buchisesc eu mai tarziu.
In sfarsit reusesc si eu sa intru pe forum, am ajuns acasa doar duminica si de atunci piticuta mea m-a tinut tot pe langa ea. A cam bulversat-o schimbarea din spital acasa si mi-a fost tare agitata duminica noaptea si ieri. Dar acum doarme si profit cat pot sa va povestesc cum a fost la mine. Am pus si poze in contul comun.
DPN-ul meu era pe 10 aprilie, ulterior dr. mi l-a schimbat pe 2 aprilie dar se pare ca Iulia n-a avut rabdare si minunea s-a intamplat pe 23 martie. Pe 22 martie la 7 dimineata mi s-a rupt apa si am dat fuguta in Cluj la clinica. Dupa control dr. mi-a zis ca mi-s fisurate membranele, moasa o tinea sus si tare ca nu-i adevarat, ca nu-i fisura de membrane, ca pot sa ma intorc acasa ca n-o sa nasc. Bine ca dr. a avut mai mult cap si mi-a zis nici sa nu ma gandesc sa parasesc clinica. Dureri nu aveam mai deloc asa ca m-am rugat de dr. sa ma lase sa merg prin oras ... efectiv nu aveam stare sa stau acolo si sa astept. Mi-au dat ei ceva pastiluta sa-mi provoace travaliul si dupa aceea am plecat la cumparaturi prin Cluj.Dupa vreo 3 ore de plimbaturi m-am intors la clinica sa vedem cum sta treaba ... ajunsa acolo, dilatatie 0, nu va spun ce panica m-a apucat pt. ca dr. mi-a zis ca-n 24 de ore bebele trebuie sa iasa, ca nu pot sta mai mult cu membranele fisurate, ca altfel e caz de cezariana ... asa ceva nu-mi doream. Buuun ... mai imi da inca o pastiluta si ne-am hotarat sa stam sa asteptam in clinica. Vreau sa zic ca s-a facut ora 8 seara si eu nimic ... Dr. si moasa stateau langa mine si nu le venea sa creada ca dupa 2 pastile eu nu dadeam nici un semn de inceput de travaliu. Asa ca, de nervi si plictiseala m-am luat iarasi la colindat Clujul, asta cu greu pentru ca nu au vrut sa ma lase sa ies, sa nu patesc ceva ... dar ai cu cine sa te pui
Mi-au mai dat o pastiluta (era a treia) si la drum
Dupa vreo ora de stat prin oras parca incepusera ceva dureri asa ca am hotarat, mai mult fortata de sotul meu, sa ma intorc la clinica. Asa ca de pe la ora 9.30 am inceput si eu sa simt ce-i ala travaliu, bineinteles ca durerile erau foarte suportabile, chiar ca la ciclu ... eram tot un zambet
Pe la 11.30 mi-au facut inca un control, ma gandeam eu ca sigur am macar 4 sau 5 dilatatie si ma gandeam ca daca asa-s durerile nasterii eu fac 10 copii. Cand am auzit moasa ca-mi zice ca-s dilatata 1 am crezut ca ma omor, nu-mi venea sa cred ca evolueaza asa incet mai ales ca durerile incepusera sa-mi fie destul de mari. Cand ma gandeam cat mai am de suportat, dr. mi-a zis ca probabil pe dimineata o sa nasc ... imi venea sa o iau razna. Si de-aici a inceput show-ul, dureri groaznice, contractiile-mi veneau una dupa alta, era cand aveam 15 secunde pauza intre ele ... in orice caz, daca aveau geam la sala de travaliu sigur ma aruncam
Nu-mi dadusera inca nici un calmant, dr. zicea ca macar 3 sau 4 trebuie sa am dilatatie ca sa-mi poata da ceva, altfel riscam sa-mi opreasca travaliul, eu ma gandeam ca daca durerile-s asa mari la dilatatie 1 sigur la 3 sau 4 o sa fiu moarta. Asa ca, dupa o juma de ora de la ultima urcatura pe masa de consultatii cu dilatatie 1, ma mai caruta inca odata sus si stupoare, dilatatie maxima . Erau toti socati pe-acolo, nu-si puteau explica cum ma dilatasem complet in doar jumatate de ora. In 10 minute a sosit toata echipa si in 15 min Iulia mea urla din toate puterile. A urmat broderia, destul de sofisticata pentru ca bebita mea, cand s-a hotarat sa iasa nu a mai tinut cont de nimic, si-a facut loc cu forta si cu puterea. Eu care ma plangeam la dr. ca-mi trebuie anestezie epidurala, ca nu suport durerea, am nascut fara un algocalmin macar. Eram , nu-mi venea sa cred ca totul s-a sfarsit cu bine, ca Iulia-i sanatoasa ... e un sentiment unic si pentru care merita totul. Eu nu stiu ce sa zic, cred totusi ca fiecare travaliu e altfel, ca nu te poti lua nici macar dupa teorie si ca mama natura stie ea ce face. Eu pot zice ca am avut un travaliu de 3 ore, din care ultima jumatate de ora a fost cu dureri groaznice dar suportabile. Dupa ce am nascut i-am si zis la dr. ca ne vedem la anul sau cel tarziu peste 2 ani ... asta daca nu nasc pe drum intre Alba si Cluj
Asa ca joi la ora 12.50 am nascut si duminica ne-au lasat acasa, normal trebuia sa venim sambata dar Iulia facuse un pic de icter si a trebuit tinuta la fototerapie 24 ore. Acum suntem bine, incercam sa ne invatam cu toanele fiecareia, papam bine si dormim si mai bine.
Am sa-i trimit Tinutzei cateva poze ca sa le puna in contul comun si mai revin eu cu vesti. va doresc la toate o nastere usoara, felicitari mamicilor care au nascut dupa mine, bebei sanatosi si mancaciosi si ne mutam incet incet toate la clubul scutecelor
Va pupacesc

Pozele mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tina_Welsh spune:

Andreea Georgiana facem galerie!
Hai Andreea!Hai Andreea!Hai Andreea!Hai Andreea!

KIM,incepem galeria si pt tine!
Hai Kim!Hai Kim!Hai Kim!Hai KIm!

Lady_Hawk,ma refeream ca gasca mea ma lasa ultima!Cum sa uit de voi?
Aida,deci asa...lenea e cucoana mare a? Ei lasa ca ajungi tu la cumparaturi!Cat cu frica dupa nastere..nu iti face griji,vor fi atatea instincte care se vor dezvolta si te vor ajuta!
Simona_Toma,am facut in mailul comun,in notepad,un folder cu numerele de telefon.Te poti duce acolo sa le notezi si anunti pe una din fetele care nu a nascut.Iti dai seama ca voi avea si eu nevoie de putina intimitate in spital,si imi va fi imposibil sa anunt nasterile pe forum atata timp cat eu voi fi in spital 5 zile.Am sa editez listuta cu numele si greutatea bebelului tau!Multi si sa stai pana vineri cu burtik!
Micaalsa,super povestea.Bine ai revenit. pentru Iulia si tine!

La multi ani Maria-Ruxandra si Anthony pentru frumoasa varsta de 1 luna!Sa le aduceti parintilor numai bucurii!

Tina and Tina and Mark's baby
Poze de la cununia civila si cu mine gravidutza
Eu si Mark
Semnatura mea

Mergi la inceput

AH SI FETELOR AM UITAT SA VA SPUN,CA AVEM O NOUA DOUBLEMOM.ESTE VORBA DE IOANA.C CARE A NASCUT 2 FETITE.IERI IESEA CU ELE DIN SPITAL.NO1. ARE 2400 GRAME SI NO2 ARE 3100 GRAME.!
Nu stiu sigur cand a nascut si cum dar vom afla destul de curand!

Felicitari Ioana.C!SA iti aduca numai bucurie aceste 2 mici printese!

Eu si Mark
Semnatura mea

Mergi la inceput

La multi ani Mihaser! Sa fii o mamica sanatoasa,si bucuroasa cu multe impliniri,cu mult succes si tot ce iti doresti!

Eu si Mark
Semnatura mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Serj spune:

felicitari ioana C. sa-ti traiasca fetitele si sa cresca mari, sanatoase cu mult laptic de la mama!!!
Andreea G. si KimNASTERE USOARA!!!!
micaalsasuper nastere ai avut, sa fie sanatoasa Iulia si bine ai revenit.
MP povestea ta a emotionat pe toata lumea, dupa cum vezi. ma bucur ca te-ai refacut, iar scumpii tai baieti sa-ti aduca numai bucurii. intr-adevar trebuie sa multumim lui Dumnezeu pt tot ce ne da, mai ales pt minunatiile de copii pe care ii avem acum langa noi.
la Multi Ani Mihaser!!!!
La Multi Ani si pt bb. care implinesc 1 luna, Biuta si Catrinutza sa va traisca puii,si sa va bucurati de ei

pupici la toate si fetele care urmeaza nateri usoare

cristina

Poze cu puiul meu

Poze din vacanta

Mergi la inceput

SI inca o veste.
Astazi dimineata a nascut ALINAALEX.Una bucata flacau pe nume Marc Alexandru!3500 Grame.
Marc Alexandru bine ai venit pe lume!

Eu si Mark
Semnatura mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ama_kaly spune:

ONSAMI si ALINAALEX FELICITARI PENTRU BAIETEI!! Sa va traiasca si sa creasca mari si voinici!!!
Ioana.C FELICITARI PENTRU FETITE!!!Sa va traiasca si sa va aduca numai bucurii!!!
MP foarte frumos ai povestit! De abia astept si eu acum..
mihaser LA MULTI ANI!!![
io 35+ cu Seby Poze mami si bebe
Poze noi burtica 32sapt si lucruri Seby Bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ileana_marius spune:

Felicitari ONSAMI, IOANA.C si ALINAALEX. Sa va traiasca bebeii si sa va aduca numai bucurii! Refacere rapida!
MIHASER La multi ani!
Facem si galerie pt fetele care trebuie sa nasca

Ileana 37+
Poze cu noi Nepotul meu David
Ghindoaca

Mergi la inceput