De ce unele sunt mai altfel? Ce au in plus?
Raspunsuri - Pagina 9
Teodora D. spune:
quote:
Originally posted by descintec
apropo, la ce credeti ca e buna frumusetea? fizica, se intelege. cind ajuta? cind pica bine?
intotdeauna!
sa va spun si un secret, sper sa nu fiu f. blamata
-cand eram
si imi mangaiam burtica, imi doream ca bb sa iasa sanatos desigur si ...frumos, ca de destept nu imi faceam probleme.cat despre cat de in serios isi iau frumoasele aspectul exterior- eu cred ca frumoasele inteligente sunt si modeste,si atunci nu risca sa devina ridicole. ba chiar glumesc pe seama micilor lor cusururi fizice.
ridicole imi par cele care nu sunt rapitoare fizic, dar sunt atat de pline de ele incat privesc lumea de sus; aici ajungem iar la IQ-ul acela de care zicea Conchita. eu am luat ca pe o gluma faza ca barbatii cauta cel mai mult la o femeie creierul, nu neg ca are un loc de frunte in bunul mers al unei relatii, dar totusi, supraevaluam barbatii daca punem creierul pe primul loc
,la majoritatea functioneaza instinctele de inmultire a speciei. se spune ca ei instinctiv le aleg pe femeile cu sani mari pt. ca acestia sunt un simbol al fertilitatii si o promisiune a maternitatii implinite.acum va rog sa nu luati prea in serios aberatiile mele de duminica dupa-amiaza, nu sunt generalizari, nu se refera nici intr-un caz la sotii nostri :), am brodat si eu pe marginea unor idei. va las, ma duc sa meditez la IQ-ul din privire.
Peste 100 de ani nu va conta ce cont in banca am avut, in ce casa am locuit sau ce masina am condus.
Dar lumea ar putea fi diferita pentru ca am fost importanta in viata unui copil.
iren spune:
"la majoritatea functioneaza instinctele de inmultire a speciei. se spune ca ei instinctiv le aleg pe femeile cu sani mari pt. ca acestia sunt un simbol al fertilitatii si o promisiune a maternitatii implinite."
Teo, acu sa nu-mi spui ca un tip care are fantezii c-o tipa tzītzoasa se gindeshte numa la cit de bine va alapta ea plozii lui ![]()
Io shi plozii turbulentzi
In caz de greturi si alergii la anumite persoane, se recomanda retragerea intr-un loc izolat si racoros si consumarea, in liniste, a patru- cinci lamii pe ora.
Sabina spune:
Teodora, uite cum inteleg eu faza cu IQ-ul
O femeie cu creier il face pe barbatul din fata ei sa se simta ca si cum ar avea-o pe Sharon Stone in fata, inteligenta seduce pur si simplu..poate nu de la prima vedere, dar conversatia sclipitoare infrumuseteaza zambetul, face dintii strambi simpatici, ironizeaza fundul mare, privirea mioapa e plina de mister etc etc.
(cel putin asa imi inchipui ca s-a indragostit al meu de mine;-)))
Sabina si
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia GalagiaCea mai lungć cale este calea care duce de la urechi la inimć.
Teodora D. spune:
quote:
un barbat care tine la linistea lui cred n-ar sta cu "torpila" in casa.
nu v-am putut lasa...
imi pare rau ca o femeie frumoasa e considerata torpila in casa. nimeni nu o obliga sa-si insele barbatul pt. ca e frumoasa, ca se mai uita cate unul pe strada la ea nu afecteaza casnicia. de asemenea, poti sa nu fi prea frumoasa si sa nu-ti stea okii in cap.
de fapt, frumusetea fizica nici nu prea are legatura cu sex-appealul.
Peste 100 de ani nu va conta ce cont in banca am avut, in ce casa am locuit sau ce masina am condus.
Dar lumea ar putea fi diferita pentru ca am fost importanta in viata unui copil.
Teodora D. spune:
quote:
Originally posted by iren
Teo, acu sa nu-mi spui ca un tip care are fantezii c-o tipa tzītzoasa se gindeshte numa la cit de bine va alapta ea plozii lui
cica in subconstientul lui la asta se gandeste.

Sabina, eu nu cred ca exista femei urate.fiecare e frumoasa in felul ei si pt. fiecare se gaseste cel putin un barbat care sa o adore, daca stie sa-l caute sau are pur si simplu noroc sa dea de el. exista insa femei f.f. frumoase care in mod paradoxal nu au succes la barbati, asa cum exista femei care nu au un fizic la superlativ, dar care atrag barbatii ca un magnet; despre asta incercam sa scriu in prima mea postare la subiect, nu stiu daca ma fac inteleasa- despre acele femei, nu f. multe la numar, care sunt extrem de atragatoare pt. majoritatea barbatilor, chiar daca femeile nu prea inteleg de ce...
Teodora D. spune:
revin cu o explicatie stiintifica-marimea sanilor nu are nici o legatura cu capacitatea femeii de a alapta sau de a ramane insarcinata, e doar un mit. sa le spuna cineva asta si barbatilor.![]()
Sabina spune:
Teo, sunt perfect de acord cu tine.
si explicatia n-o sa gaseasca nimeni niciodata;-00)
Sabina si
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia GalagiaCea mai lungć cale este calea care duce de la urechi la inimć.
Elise spune:
quote:
Originally posted by Teodora D.quote:
un barbat care tine la linistea lui cred n-ar sta cu "torpila" in casa.
nu v-am putut lasa...
imi pare rau ca o femeie frumoasa e considerata torpila in casa. nimeni nu o obliga sa-si insele barbatul pt. ca e frumoasa, ca se mai uita cate unul pe strada la ea nu afecteaza casnicia. de asemenea, poti sa nu fi prea frumoasa si sa nu-ti stea okii in cap.
de fapt, frumusetea fizica nici nu prea are legatura cu sex-appealul.
Nu ma refeream la femei dragute dar comune, ci la cele frumoase intr-adevar, rapitor de frumoase: care provoaca pasiuni, obsesii... etc
Frumusetea asta absoluta cred ca intr-adevar e foarte rara, si cred ca nu e prea simplu sa supravietuiesti cu asa ceva.
Nu neaparat ca tipa ar fi infidela.
Ci pentru ca provoaca reactii anormale la tot pasul.
Cu sau fara voia ei.
Elise
Teodora D. spune:
quote:
Originally posted by Elise
Nu ma refeream la femei dragute dar comune, ci la cele frumoase intr-adevar, rapitor de frumoase: care provoaca pasiuni, obsesii... etc
Frumusetea asta absoluta cred ca intr-adevar e foarte rara, si cred ca nu e prea simplu sa supravietuiesti cu asa ceva.
Nu neaparat ca tipa ar fi infidela.
Ci pentru ca provoaca reactii anormale la tot pasul.
Cu sau fara voia ei.
Elise
asa o fi, nu cunosc cazuri, desi tot nu pricep cu ce influenteaza "reactiile anormale" ale altora o relatie care merge bine.
eventual ma duce gandul la reactiile din "atractie fatala" si atunci ce bine ca "frumusetea absoluta" e f. rara!
despre supravietuire-mie imi pare ca au o problema cu asta fetele dragute carora parintii le-au cantat in struna toata copilaria ca sunt cele mai frumoase si mai deosebite din lume; aici chiar cunosc vreo doua cazuri si mi se pare ca respectivele au o problema serioasa de adaptare la viata reala.
Elise spune:
quote:
despre supravietuire-mie imi pare ca au o problema cu asta fetele dragute carora parintii le-au cantat in struna toata copilaria ca sunt cele mai frumoase si mai deosebite din lume; aici chiar cunosc vreo doua cazuri si mi se pare ca respectivele au o problema serioasa de adaptare la viata reala.
da. adica n-au simtul realitatii.
sint de acord cu tine, si din pacate sint muuulteeee exemple!
insa, dupa 2-3 esecuri "nejustificate", probabil majoritatea incep sa isi mai ajusteze imaginea despre sine.
Elise