De ce unele sunt mai altfel? Ce au in plus?

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Teodora D. spune:

quote:
Originally posted by casandra

Teodora, ea nu se plange ca este aranjata de el, ci de dorinta acestuia de a o aranja dupa modelul unei femei care a trecut prin viata lui. Nu aranjarea o supara, ci faptul ca o mai simte inca urma aceleia in viata sotului.

pai daca nu-i convine cum o aranjeaza, de ce nu se gateste dupa capul ei? abia atunci, daca sotul nu o mai iubeste cu alta culoare la par, apare adevarata problema.
inteleg ca a descoperit ulterior, in poze, ca anumite perechi de pantofi sau haine seamana cu ale "precedentei"; poate acele tipuri de pantofi/haine ii plac respectivului. cat despre studiul pozelor cu fosta-hmm, cine isi pierde vremea cu asa ceva, cand au trecut atatia ani de la relatia respectiva, iar sotul e afectuos cu tine!

Peste 100 de ani nu va conta ce cont in banca am avut, in ce casa am locuit sau ce masina am condus.
Dar lumea ar putea fi diferita pentru ca am fost importanta in viata unui copil.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arinna spune:

La Pata imi place si vocea

........................

Knowledge is power!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns addinel spune:

am citit, am recitit, am evitat sa raspund, m-am razgandit... nu ma pot abtine totusi.

daniela_b, dragut si elegant raspuns. sunt de aceeasi parere, probabil ca exista ceva dincolo de aspectul fizic al fiecaruia dintre noi, probabil ca intr-adevar sunt oameni ale caror dorinte/ nevoi/personalitati se muleaza una pe a celuilalt.

sunt o femeie normala, nu m-am considerat niciodata frumoasa. nu am o statura impunatoare (craci lungi care plac barbatilor), nici 90-60-90, nici chip de printesa. nu m-a stresat niciodata cum sunt vazuta de altii/altele, dar ma gandesc acum ca unii ma pot vedea urata. mi se par jignitoare afirmatiile unora dintre voi cum ca femeile urate (desi asta e un termen atat de relativ...) fie emana hormoni fie inghit si de-aia ar fi iubite de barbati. treziti-va fetelor!!!

nunta mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Teodora D. spune:

quote:
Originally posted by arinna

La Pata imi place si vocea

........................

Knowledge is power!

Arinna, . Zau daca asta nu-i cel mai simpatic subiect, mai rar asa o impletire de idei!

Peste 100 de ani nu va conta ce cont in banca am avut, in ce casa am locuit sau ce masina am condus.
Dar lumea ar putea fi diferita pentru ca am fost importanta in viata unui copil.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Elise spune:

Fiquelle,

cre' ca acum, dupa nspe pagini de raspunsuri, te-ai lamurit care e problema prietenei tale, nu?

In virtutea legilor deterministice precise care guverneaza acea bucatica unica de creier metafizic revelata aici, cele 3 optiuni posibile sint: Cioroianu, Basescu sau Patapievici?!

Ei?
Ce era asa de greu?
Lamureste femeia....cum e cu particulele fermecatoare, sa nu-si mai faca probleme.

Elise

PS: conchita draga, nu m-a suparat nimeni...am fost sa rezolv problema cu bucatica dpdv metafizic.... Ce iaste ei barbatii si "Pata pe ei vici... ". Sau vicii?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns conchita spune:

quote:
Originally posted by Teodora D.

quote:
Originally posted by conchita

Sabina, asta-i bre subektu cu Patapievici? daca ziceai din prima ca o gasesc pe Deoki aici, nimeream si mai repede sa o linistesc ca "bucatica aia unica" la care viseaza barbatii, recte Calin Alin, e creierul. :-))

Patapievici mi se pare un urat cu spume si cred ca atractia femeilor catre urati-urati-grotesc-de-urati se bifeaza la perversiuni, fara suparare, asa zic uaminii de stiinta.

mi-am intrebat sotul daca Patapievici e urat. a zis ca nu, ca de ex. Basescu e urat; nu sunt atrasa de Basescu la modul la care se face referire aici, dar un grad de perversitate tot am.

eu nu pot sa inteleg, pe bune, ce rau v-a facut imaginea unui brad pitt in thelma and louise - il mai tineti minte in camera de motel inainte sa fure banii? sau a lui patrick swayze aliniind planetele in dirty dancing? :-)) ce le lipseste barbatilor frumosi, de nu ajunge pentru toata lumea gusturilor estetice? ca de-aia am zis de creier - daca femeile sunt atrase de IQ-ul din privire, e clar ca si barbatii trebuie ca sunt macar la fel de destepti ca femeile si tot asta ii atrage si pe ei la ele, logic, nu? :-)) altfel cum s-ar explica cuplurile de tipul "frumoasa si bestia", dar si dilema prietenei lui Fiquelle?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns descintec spune:

hai sa o lasam pe prietena Fiquellei, care daca e fata desteapta se scutura de 'extrema afectiune' a sotului, ii cumpara un bax de plastilina sa aiba ce sa modeleze omu', isi alege singura vopseaua de par si se bucura de primavara.

tot surluind prin casa si analizind problema uritelor si a frumoaselor (apropo, addinel, eu glumeam, obscen, vulgar, recunosc, acolo cu inghititul) - asa deci, si eu, ca Aghata Christie gindesc cind fac curatenie. stiti ce e enervant la femeile frumoase? ca isi iau mult prea in serios frmusetea. care in fond, nu prea intereseaza pe nimeni. dar ele au un aer de regine neincoronate in felul in care se misca, in felul in care capteaza privirile. constienta asta a frumusetii ca un fapt definitoriu si definitiv e de-a dreptul ridicola. si nici macar nu e nevoie sa fie cu adevarat frumoase, fiindca se stie ca in general, per ansamblu, cei mai multi dintre noi ne vedem ca mai frumosi decit sintem. psihologii au demonstrat ca :)

apropo, la ce credeti ca e buna frumusetea? fizica, se intelege. cind ajuta? cind pica bine?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sabina spune:

pai iniante ar trebui sa definim frumusetea..hm...cam greu:-0)

e buna la ce e buna si arta:-))))

Sabina si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia

Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chatonel spune:

quote:
Originally posted by descintec

apropo, la ce credeti ca e buna frumusetea? fizica, se intelege. cind ajuta? cind pica bine?

_
Sapte dintr-o lovitura!

cum cind ajuta??? la agatat, bineinteles, sa cada 7 dintr-o lovitura :P

Toulouse, la ville rose

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Elise spune:

quote:
Originally posted by descintec
_
Sapte dintr-o lovitura!

ajuta...sa te simti bine in pielea ta.

mai ajuta... sa cunosti lume.
adica lume draguta de sex opus si lume ostila de acelasi sex, cum tocmai s-a demonstrat pe alt subiect.
in rest, nu cred ca ajuta la ceva.
ba din contra, complica.

un barbat care tine la linistea lui cred n-ar sta cu "torpila" in casa.

Elise

Mergi la inceput