De ce unele sunt mai altfel? Ce au in plus?
Raspunsuri - Pagina 7

descintec spune:
nu e urit, Teodora, stai linistita. nu e frumos, dar are particele fermecatoare, ca ochii (privirea), zimbetul, reflexul de concentarea cind vorbeste (asta imi place mie cel mai mult la el). si mie nici lipsit de virilitate, cum spune Sabina, nu imi pare. Ba mai degraba pe Cioroianu l-as pune acolo. aaaaa, despre ce era subiectul asta? :)

casandra spune:
Daca, intr-adevar, i-a ramas gandul la ea, nu e nici frumusetea, nici uratenia de vina, ci ceea ce au trait impreuna, poate dorul dupa anumite stari sufletesti in care nu mai reuseste sa se transpuna. Cred ca e o chestiune care tine de chimia dintre 2 oameni, si atat. Aceeasi femeie poate fi absolut banala pentru orice alt barbat.

oanademunck spune:
Sunt mai multe laturi. De ex se poate acesta sa fie gustul in materie de imbracaminte etc al sotului prietei tale si sa nu aibe nimik de-a face cu ex-prietena.

Sabina spune:
ahahah, mi-am intrebat si eu sotul ce parare are de patapievici, raspuns, imi face greata, fara a fi urat:))))
(creka trebe un split aicia)
Sabina si

Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.

Sabina spune:
dioki, despre creier era vorba
Sabina si

descintec spune:
quote:deci eu si sotul tau nu am putea iubi acelasi barbat
Originally posted by Sabina
ahahah, mi-am intrebat si eu sotul ce parare are de patapievici, raspuns, imi face greata, fara a fi urat:))))
(creka trebe un split aicia)
Sabina siwww.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia

descintec spune:
quote:he-loooo, era vorba despre drama existentiala a prietenei Fiquellei
Originally posted by Sabina
dioki, despre creier era vorba
Sabina siwww.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia

Teodora D. spune:
mie mi-e greu sa ma concentrez pe drama existentiala a prietenei, pt. ca o inteleg prea putin; adica nu cred ca s-a nascut barbatul care sa-mi impuna culoarea la par sau hainele pe care sa le port. accept ca sunt femei al caror sot poate avea gusturi mai bune ca ele, dar totusi-ele nu au nici un cuvant de spus la "aranjarea" propriei persoane, in afara de reprosuri ca el vrea sa o identifice cu una sau alta?
datele problemei cred ca sunt prea putine in acest caz ca sa putem da un verdict. dar Fiquelle a spus ca "tipul este extrem de afectuos", de aceea se poate ca problema sa fie artificiala, iar prin reprosuri sa ii aduca aminte barbatului ca cealalta nu era atat de cartitoare.
Peste 100 de ani nu va conta ce cont in banca am avut, in ce casa am locuit sau ce masina am condus.
Dar lumea ar putea fi diferita pentru ca am fost importanta in viata unui copil.

casandra spune:
Teodora, ea nu se plange ca este aranjata de el, ci de dorinta acestuia de a o aranja dupa modelul unei femei care a trecut prin viata lui. Nu aranjarea o supara, ci faptul ca o mai simte inca urma aceleia in viata sotului.