Super poznasi de iulie-august 2004 (167)
Raspunsuri - Pagina 6
kim222 spune:
Saluti!
Multumesc pentru gindurile voastre...catre noi...Luca este bine...deja de ieri are scaun normal, nu a mai vomat...Deci a trecut si asta!
Ieri MP mi-a facut criza hipertensiza (19 cu 11 de am crezut ca face accident vascular (avea greturi, frisoane...Etc)..a.sa ca am tras o spaima!
Ma intrebati cind vine socrela....pe 10 aprilie...Niciodata nu m-am bucurat mai mult c-o vad!
Revin sa mai comentez ce s-a mai scris..ca tare in urma sint!
kim222 spune:
In primul rind pentru Adela....si aici nu se vad gravidutele pina in saptamina 8-9..tu in a cita esti? Pentru tusea lui Tudor incerca Stodal (Laura mi l-a recomandat si am vazut ca si alte mamici l-au folosit cu succes). Si insist...ti-am mai scris dar poate nu ai vazut..cu un exudat!!!!
Cristalinule....iar we cu vomitaturi...Acum stiu si eu ce-nseama...si nu te invidiez!
Carmen...vaccinurile nu ofera protectie decit de 80-90%...asa se explica de ce Ilinca a facut rujeola...Ionut este vaccinat? Ziceai ceva de urlete...s-au calmat? Dar tu?
Lumi.....stii tu pentru ce!
Ioana ma bucur ca sinteti bine!!
Monica bine ai mai aparut!
Laura ...greu va mai ies dintisorii!!
Vazut poze...pe Ilina si al ei cojocel...Ce mi-a palcut caciula lui Ionut!!!! Bestiala!
Vazut si fetele studioase....superbe! La fel si caciula..am eu bola pe caciulile astea!
Corina...petrecere frumosa..ma bucur ca a putut veni in vizita mama ta...sper ca am inteles bine!
Nicole...ce ati mai facut cu viermisorii...Sper sa treaca repede!
Carolina...tu ai terminat cu studiul??
kim222 spune:
Adela..Luca inca papa mincarica facuta separat...dar papa si pizza, spaghete de la noi (adica toate genurile de spaghete)...O data pe saptamina pilaf sau mamaliga cu diverse...Si cind nu merge cu nimic...mincarica de la borcanas!
Laura _Oprescu spune:
Olivia, ma bucur ca sunteti ok.
Andreea,sper ca s-a rezolvat sau ca se rezolva azi.Sa ma tii la curent.
Stodalul asta e homeopat si e bun,zau asa.
Si la noi vine bunica vineri abia asteptam...Stie cineva cand e ziua bunicilor aici? As vrea sa ii fac o mica petrecere cu alte bunici de pe aici:) ;din ce mi-amintesc eu e prin mai?hmm..Imi fac temele de distrat bunica de pe acum ,deoarece eu cu fetele deja am planuit intalneala saptamanala:).Asa, voiam sa va mai intreb.Ca tot e sezon de mucisori...ati folosit batista bebelusului? e ok ? sa cer sa imi aduca si mie?
philip spune:
laura, saru mana, am vorbit cu soacra pana la urma, mi-am luat inima in dinti si...gata.editez scurtut, cu soacra oanei...
philip&andreea
copilasi dragalasi
kim222 spune:
Roxa...vazut iepurele suedez! Superbe poze....mi-ai facut pofta ....de mare...Ce mi-a placut rucsacul!
As dormi mai putin, dar as visa mai mult, intelegand ca pentru fiecare minut in care inchidem ochii, pierdem saizeci de secunde de lumina.
vrabiuta spune:
tunsulica:
http://community.webshots.com/photo/548403103/2691420660034520309ZtDigQ
o noapte buna tuturor!
ps o sa citesc maine, ca tare ati mai scris...
cele mai frumoase
kim222 spune:
Laura..deja vine buni? Super! Eu nu stiu cind este ziua bunicilor...dar ce conteaza...inventeza pentru ea una!
Editez..uite aici daca vrei sa afli cind este : http://www.geocities.com/Heartland/2328/grparday.htm
philip spune:
marcela, cu asa o fata frumoasa si expresiva ii sta bine oricum, ce sa zic e tare dragalasa, ca si giulia si alte fetite pe care le-am mai zarit pe-aici...
philip&andreea
copilasi dragalasi