Super poznasi de iulie-august 2004 (167)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ina32 spune:

quote:
Originally posted by roxanaz
[Ina saptamana viitoare is in Poiana vreo 4 zile...nu-i asa ca ma tii la curent cu prognoza?

Of course, sa-mi zici doar la ce ore sa livrez rapoartele meteo. Prinzi weekendu? Poate executi si-o coborare in oras sa bem o cafea.

Ina32 & Raducu (14.07.2004)
poze

Completare pt Mitzura: astazi a avut ciorba de pui si paste. Nu stiu daca a mancat din amandoua, ca de obicei mananca doar un fel.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mimilinca spune:

Ziua buna!
Am intrat repede, repede doar sa va salut si o vorba sa va spun... ca doar este luni, si s-a mai schimbat si ora asta de o tin tot cu cafele de dimineata si nimic.... mor de somn!

In primul rand, Roxana ...La multi ani, sa fii fericita, iubita, sanatoasa alaturi de cei dragi ai tai! scuze pentru intarziere, dar mai bine mai tarziu... nu-i asa

Cristalina, mersic de poza... si la motociclista. Vreau si eu sa cumpar, dar tot nu avem timp...da'parca i-as lua din aia si cu maner de impins, sa nu umblam cu ea in brate!
nu am apucat sa vad poze, mai tarzior, asa de relaxare.....
Pupam pe toata lumea, ne bucuram ca parca, parca se vindeca copilasii Sanatate multa in continuare la toti!
Asteptam vesti bune si de la Olivia, sa ne spuna ca Luca mic este mai bine. Si special, pentru tine Olivia , eu l-am pierdut pe tata acum 8 ani, exact in noaptea de Inviere, si nu mi-a trecut.......

In rest, suntem bine sanatoase, doar bunica este cam mucoasa si sunt cu ochii pe ea ca pe butelie
Alergam pe afara!

O dupa amiaza frumoasa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Mitzura - io`s categoria "mama denaturata" cupilu`papa ce este ca altceva nu este si parca ar intelege. Azi a papat supa de pui cu muuulta fidea, pireu cartofi cu snitel de piept de pui si salata de castraveti cu rosii, ca am facut ieri ... maine papa conopida la cuptor, dup`aia baga miercuri o omleta cu cascaval, apoi tortellini, apoi tocanita de piept cu cus-cus si dintr`astea, mai bagam o mamaliga ca ne place tare mult; micul dejun a devenit in locul iaurtului orez cu lapte. Cand fac sarmalute papa si ea, nici nu ma gandesc sa-i fac separat. Succes maine la doc !!!

Fetele, io mor, atata ma suflu de simt ca-mi ies creierii, ce draqu` sa fac sa nu mai produc ca simt ca tampesc

Daria & Giulia (2004 08 16)
Haideti la bazar sa-l ajutam pe ALEX !
Supercopiii iulie/august 2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mitzura spune:

Mersi Daria pt raspuns! La mine functioneaza bine paracetamol sinus cand sunt mucoasa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mitzura spune:

A, Daria, inca ceva! Ce fel de tortelini iei tu, ca eu am luat o data unii care aveau gust de carton si de atunci m-am lecuit. As mai lua ca-mi plac dar nu stiu de care.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Mitzura - io cumpar tortellini si ravioli, prefer cu branza si fac un sos light de smantana si parmezan, oleac de ulei de masline. Sar`na de ideea cu paracetamolul, am si uitat ca am si dintr`ala sinus. Circul cu Scotex de bucatarie la mine

Daria & Giulia (2004 08 16)
Haideti la bazar sa-l ajutam pe ALEX !
Supercopiii iulie/august 2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura _Oprescu spune:

salutare mandrelor mamici:)
Raportam Lucas dormicios cu trezirea de rigoare /urlat doua minute/culcat la loc:).Ii dau chestia aia homeopata si vad ca e ok.ori a fost epuizat si dupa we asta plin:)>Asa ca ieri la noua dormea si el si noi.Dupa doua nopti nedormite si bere Ursus de la Romanica (via Detroit), ar fi trebuit ca azi sa fie orice numai nu luni:).Abia astept sa vina primavara sa stam afara .
Ah si inca ceva,Lucas e innebunit dupa filmul Madagascar,s-ar uita intruna .

Andreea,daca mai ai nevoie de adresa ,scrie-mi.
Olivia, sper ca Luca e bine.
pup gasca si revin la somnicul de pranz al lui Lucas ..daca nu dorm si eu.
:)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Doamna Bibi spune:

Buna.
Nu dati prea tare,dar am fost extraordinar de ocupata la munca,zici ca a innebunit lupu'.
Saptamana trecuta l-am avut si pe Bogdan bolnav,cu febra mare 2 zile,apoi muci si tuse cat cuprinde. Inca nu a trecut tusea,saracu tuseste pana se ineaca,nu stiu ce sa-i mai fac.Maine o sa vina pediatra....
In rest a crescut foarte mult,vorbeste foarte mult,comenteaza,vrea numai afara.
Din pacate cat era el de mancacios acum face mutre la mancare,mananca putin. O fi in crestere...Oricum ii dau Pikovit,calciu si fier,ca e si slabit de la raceala,nu mai vrea nici fructe.

Va pup pe toate.

Monica si minunea mea Bogdan zis si Bobo
http://community.webshots.com/user/monicaotelea
http://community.webshots.com/user/bogdanel2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristalina spune:

Mimilica, aia cu maner de impins e mai buna, numa ca Maria mea nu incape in aia...hehehe
Nu am cum sa-i pun picioarele in tavita...decat sa o iau si sa o demontez de noua mai bine d'asta de plastic, la asta deja ajunge la pedale.
I-am legat o sfoara de maner...hehehe...si o plimba "tante" a noastra asa...:)))

Urla...pupam!

Monica si Maria Alexandra (02.07.2004)
poze , pozici si poze noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns philip spune:

neata gagici
laura, da, imi poti da adresa, eu am incercat si cu msn si cu hotmail, dqr n-am primit nici un raspuns. am si sunat vineri, la fel. incerc sa sun acum, poate imi raspunde cineva...
vezi ca merge homeopatu?
noi sambata am dormit cu pupi pen' ca n-am avut curent deci nici caldura. nu stiu daca e din cauza ca nu i-am dat pastilutele seara, sau pentru ca nu e obisnuit sa doarma cu noi, dar s-a foit la greu iar duminica la 6 era in picioare. evident, la 11 adormea la mine in brate si-a dormit 2 ore juma, l-am trezit noi ca pe la 5 mai sa adoarma in masina. copil chinuit, mai bine il duceam in patutul lui cand a revenit curentul.
noi am avut un we fain cu plimbari si explorari
am vazut toate pozele si mi-au placut toti dragalasii in egala masura
cred ca o sa o mai tinem pe soacra, dar tre sa ma grabesc cu hartiile. sa vad ce si cum aflu.

si niste poze de la noi:
http://pg.photos.yahoo.com/ph/antandreea/album?.dir=4908&.src=ph&store=&prodid=&.done=http%3a//photos.yahoo.com/ph//my_photos

philip&andreea
copilasi dragalasi

Mergi la inceput