Super poznasi de iulie-august 2004 (167)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Mimilinca spune:

Mama face niste cornuri cu cascaval ras pe deasupra, pune si iaurt in compozitie (sper sa nu gresesc ca eu nu am facut niciodata), bune, bune... si Ilinca mananca in loc de paine, cornul cu ce ti-am scris...

si noi am vrea la 4 camere, numai ca stam vis-a-vis de parc, si e tare bine...in 5 minute suntem la topogane si nu prea sunt apartamente cu 4 camere asa aproape ...
om vedea, sanatosi sa fim...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mitzura spune:

Salut fetele!

N-am mai sunat-o pe doctorita, ca maine o vad in persoana, si altfel discut cu ea decat la telefon.

Tudor mananca dimineata, cam asa:
-cel mai des cereale de-ale noastre, fitness, cu lapte. Pe astea nu le refuza niciodata
-mai rar gris cu lapte, sau branza de vaci Fagaras pe care ii place sa o pape singur cu lingurita
-si mai rar, soldatei cu branza sau cascaval, iaurt, sau omleta.

La prans mananca ciorbita inainte de somn si felul doi cand se trezeste, ca nici el nu ar putea sa le manance pe amandoua odata

Cu concediul de anul asta, noi ne-am rezolvat intr-un mod foarte simplu si ieftin, din cauze de graviditate : nu mai mergem nicaieri, sau poate undeva foarte aproape cateva zile, la munte. Ca in luna 6, cu burtoi, n-o sa-mi permit sa plec la drum lung...

Faina camera are Giulia!

Carmen, si Tudor a facut anul trecut, chiar de ziua lui, adica in iulie, rubeola, si a stat saracul in casa vreo doua saptamani, nici pe balcon nu l-am scos. Imi aduc aminte ce rau a fost. sa va treaca cat mai repede bubitele!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roberta04 spune:

Pot sa spun 'Neatza la ora asta, ca ma chinui de dimineata sa va scriu?! Am avut o zi ca la nebuni . Mai intai, m-am trezit cu niste ameteli de am intrat in panica, am mers la propriu cu mainile de pereti, pana am reusit sa ajung la farmacie (cu bebeloiul in brate) si mi-am luat medicamente (acum 3 ani am avut sindrom de vertij de la aerul conditionat si stiu ce imi trebuie).Apoi, copilul meu a plonjat in cap de pe pat si si-a facut un cucui de toata frumusetea + o zgarietura ca a cazut cu capul pe gramada de cuburi.
L-am potolit, a inceput show-ul de cateva zile- cand e obosit, urla de somn dar nu vrea la culcare. Si da-i variante de pacalit/adormit copilul. Am mai iesit un pic afara, da-i scandal la adus acasa. Acum, iar plansete o ora. Ii era somn si eu nu realizam, el nu mai doarme de doua ori pe zi de 6 luni.

Despre micul dejun: ora 8- ou fiert moale cu paine/ branza cu banana/ crenwursti/ paine cu unt si cascaval, pate, Almette, branza topita. La ora 10-10.30, mai papam ceva din aceeasi lista dar nu acelasi aliment ca la ora 8.

http://pg.photos.yahoo.com/ph/gabrielab_ro/my_photos
Mami+ MATEI-GEORGE (23.08.2004)
Povestea nasterii: http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=36243

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alice2004 spune:

Buna, buna ... si noi tot la categoria "missing" sintem, dar am un pic de timp, asa ca am intrat sa va spun ca sintem ok, a trecut raceala si tusea odata cu ea, si ne bucuram de timpul frumos ! Acum am inceput sa mai iesim si seara afara, ne-am cumparat tricicleta din aceea impingatoare si gizmoul e suuuperincintat ! Asa ca nu prea mi-a mai ramas timp de DC, am reusit totusi sa citesc din urma si ma bucur ca puii sint bine !
Olivia, pentru Luca !
Mitzura, si vesti bune sa primesti la doc !
Daria, am vazut pozele cu camera Giuliei, mamaaaa, cite jucarii si ce ordine !
Adema, si eu sint invidioasa pentru curte, mereu mi-am dorit o casa ...
Lia, bafta cu firma si nu-ti face griji cu vorbitul copilului ! Nici Andrei nu prea le nimereste inca, vad ca tot pe chineza lui o tine !
Carmen, pupici pentru tzucureii tai ! Hai ca a trecut ce era mai greu ...
Liliana, sa ai o supervacanta in Romanica si stiu ca asa va fi cu Adela si familia alaturi !
Nu mai stiu daca am uitat pe cineva ... apropo, Roxi, nu ai dat trezirea in dimineata aceasta, probabil ai avut treaba !
Va doresc o dupaamiaza minunata si va pe toti !

Alice si Andrei
Gizmo pina la un an
Gizmo dupa aniversarea de un an
Gizmo in 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristalina spune:

Daria, Maria dimineata mananca... tine-te bine sa nu cazi.....lapte-lapte de vaca pasteurizata!....
Pupam, ma duc sa pregatesc iaurtul de la ora 6, aflat in meniu de cand a inceput sa manance iaurt...:))))

Monica si Maria Alexandra (02.07.2004)
poze , pozici si poze noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns philip spune:

daria, il tund acusi-acusi, sa dea bobocu' de ghiocel...(hehehe, n-am vazut ghiocei pe-aici, da' mi-am plantat un amestec de narcise si alte nabadai, n-am apucat sa le vad, zice andrei ca au boboci). noi dimineata papam lapte cu gris in ultima vreme (ca si giulia cu orezu'), inainte de asta am fost in faza de lapte cu cereale, acum i-am zis soacra-mii sa-i mai dea paine (numai integrala) ca e taaare slabut, cand e dezbracat parca mi se pare ca se rupe...of, of, dar tu stii despre ce vorbesc...si cana cu lapte, obligatoriu.
ca vb de mancare, lui pupi daca i-as da pizza de trei ori pe zi n-ar zice nu, ii placee enorm, si cea facuta acasa si aia cumparata. apropos, ca asta am avut aseara (iubi meu) si asta mi-e si meniul pe azi (resturi, ca-i mai uscata si nu-ngrasa )
andrea, pai ma duc la sport ca nu se mai putea, si daca ai sti ce bine ma simt si ma relaxez...las' ca merit si eu.
a, eu i-am dat parjoale lui pupi de mai multe ori, doar ca le fac cu carne de curcan (gasesc aici tocata), dar a papat si de porc, si gratar de porc, parca nu-l pot lasa sa se uite la noi cum mancam.
meniul de azi ficatei de pui cu rosii tocate (conserva), ceapa pestisori, usturoi, oregano si busuioc. a iesit super bun si am facut-o in 20-30 de minute.
of, carmen, ce-o fi in sufletul ei mititica, de 2 saptamani in casa. pupici pe bubite. mai are?

philip&andreea
copilasi dragalasi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kim222 spune:

..ce credeati ca nu viu si azi cu vreo problema! Eu m-am autodeclarat ...superghinionista!...si p[entru asta editez sa va spun si voua...din 300 de apartamente..pt ca nimeni nu a vrut sa se mute de buna voie...au tras la sorti 15 apartamente
Ieri cind am ajuns acasa...notice..in 60 de zile trebuie sa ne mutam......unde? Pe cimp...cu cercul! Si tocmai acum cind vine si socrela...super!
Si ....cica de 100 de ani nu a mai plouat asa...
Iat cupilul meu este dependent de TV....un lucur bun tot a facut si MP!

Vazut camrea Giuliei..ce frumos arata!
Andrea ce bine ca vine tati! Cind va mutati? O sa ma uit si eu dupa ceva camere de copii ..si daca gasesc ceva iti trimit....
Carmen..de 2 saptamini ..saracuta! Luca nu ar fi rezistat..ar fi darimat usa!
Adela nu ne-ai spus cum este Tudor..
Alice am primit pupiceii...Roxi este la Bucuresti vine joi...
Roberat acum cum esti? Dar Matei?
Liliana..cu cardul era cu 50$ mai mult /persoana!
Lumi...
Sint prin zona....caut case...

As dormi mai putin, dar as visa mai mult, intelegand ca pentru fiecare minut in care inchidem ochii, pierdem saizeci de secunde de lumina.

Mergi la inceput

Fetelor din Bucuresti...daca stiti pe cineva care vinde un scaun de masa...dati-mi si mie de veste. Multumesc!

As dormi mai putin, dar as visa mai mult, intelegand ca pentru fiecare minut in care inchidem ochii, pierdem saizeci de secunde de lumina.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AncaMaria spune:

Salut!

Io m-am lenevit de tot si nu mai imi arde de lucru de cand cu programul asta de boier.. adevaru ca nici nu prea e in perioada asta..

Si la noi s-a mai incalzit, dar vorba Oliviei, nici o zi fara ploaie... apropos, Olivia, auzisem ca in San Francisco nu ploua asa mult ca in Vancouver..
Olivia, nu am inteles de ce trebuie sa va mutati..
Eu as vrea sa ma mut dar nu vrea sotul... poate cand ne vom lua casa ..intr-o viata viitoare...

Noi am luat aseara Madagascar dar ne-am uitat numai noi, Bianca nu prea a fost interesata, o dadea in continuare cu Barney al ei... deja avem 2 casete cu Barney, plus ca asculta si muzica pe computer... io visez numai Barney...

A invatat cum ma cheama pe mine... "Aca".. numele lu taica-su (Razvan) nu poate sa il pronunte de nici un fel...

Dimineata bea o sticla de suc de fructe (mar, portocala, banana, morcov) de cand avea cateva luni... altceva nimic pana la 12..

La pranz niciodata 2 feluri de mancare.. acum are ciorbita de vacuta care o mananca binisor... in rest, mai mananca carne (nu stiu cum e asa carnivora ca io nu sunt), si oua (daca vede ca scot oua din frigider si nu-i fac incepe sa planga).. legume nu... cartofi sub nici o forma... asa ca meniul nostru e destul de limitat..

La gradinita nu le dau de mancare, trebuie sa le dea parintii de acasa... io nu stiu cum o sa manance fiecare mancarea lui fara sa se uite in farfuria celuilalt... cel putin a mea stiu ca-i pofticioasa...

Hai ca m-am intins cat o pomana tiganeasca... Sunt prin zona.

Mergi la inceput

Anca...felicitari pentru noul cuvint! Ai gasit gradi pina la urma? Ciudat..aici nu te lasa sa aduci tu nimic..pentru a minca toti acelasi lucru...
Trebuie sa ne mutam pentru ca proprietarul complexului in care stam...a decis sa nu le mai inchirieze ci sa le vinda....asa ca ...pt ca nimeni nu vroia sa plece...(cum naiba sa pleci dintr-o zona ca asta!)....a tras cica la sorti....cam asta este!
Este a nu stiu cita mutare din viata mea...de sot de sa mai zic..el de la 18 ani tot se muta

Mergi la inceput