Bebelusi de septembrie-octombrie 2005 (80)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns aluna.cata spune:

[quote]Originally posted by godzila

Bine ai venit aluna! Am gasit pe net un programel ce emite niste sunete care ii deranjeaza pe tantari si pleaca. Nu pot fi sesizate de om dar nu stiu daca are efecte adverse pentru psihicul uman.

Multumesc pt raspuns godzila si trebuie sa-ti spun ca am si eu programul de care vorbeai, insa nu are efect. Nu stiu ce sa fac pt ca piscaturile de pe fata lui Catalin s-au transforat in niste pete rosii, urate si stiu ca data trecuta (acum vreo luna) i s-au transformat in ceva ce seamana a cosuri. Si au stat acolo vreo 5 zile. E tare naspa...! peste tot in casa, parca e invazie de tantari Cum ridic cate ceva, cum mai apare cate unul! parca imi fac in ciuda!
Ce bine ar fi daca ar sti cineva o solutie se scap de ei!

Maddy, daca nu gasesti in farmacii crema pe baza de ulei de catina, o sa-ti trimit eu una, prin posta! Am uitat sa-ti spun ca dupa ce l-am tratat pe bebe cu ea, nu i-a mai aparut niciodata iritatii la fundulet. Chestia asta e verificata de o gramada de prietene. scrie-mi pe "@yahoo.com"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cge spune:

Sa dea in clocot !!(cel putin la cea facuta cu Ca).

Si fii optimista, va trimitem ceva soare si pe la voi, ca acum ne permitem

Cristina,
mama lui Victor 07.01.2000 si a Ancai 16.09.2005
Sefii Casei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nanadana spune:

Ina,Marlen,Vera,Ioana,Carmi ,Irina multumim pt felicitari

Inaeu iti trimit o raza de soare poate te face sa te simti mai bine si sa mearga lucrurile asa cum trebuie
Cristell sanatate multa lui Stefania
Carmi stiu cum este sa fie singura si al meu a fost plecat de o saptamina ,dar vine azi
Irina mi_ai luat vorba din gura asta vroiam si eu sa_o intreb pe Ioana
Ioana sa iti fie de bine bunatatile ce le_ai papat la mama

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns godzila spune:

Cristina sanatate lui Matei.

Vera & Iulia Maria (17 octombrie 2005)

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nanadana spune:

ma duc sa imi imbrac copilul si sa-l duc afara ca este un pic de soare
Carmi pui laptele la fiert si cind vezi ca se umfla storci lamiie deasupra

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Carmi spune:

Irina, Cristina !
Ma duc sa-mi probez ´maiestria´...voi branzica i-o dati asa, simpla, sau puneti fructe in ea?
Nanadana, tu iti mai masori glicemia de cand ai nascut? Cum stai? La mine a scazut mult, dar...uneori tot mai depinde ce si cat mananc:((
Pupici,

Carmi

Foto bebe Fabiano cel zambaretz (20.10.05)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mysweetest spune:

Eu am facut supita iar kupilul inca doarme ..de la ora 11.

Codruta de 4 ori pe noapte se trezeste Petra ? Baiatul meu se trezeste de 2 ori si tot sunt.

Foarte frumos tort Alinam!

Irina cam tarziu cu maseaua de minte dar mai bine mai tarziu decat niciodata....mie 2 masele de minte nu mi-au iesit si nu cred ca imi mai ies la 30 ani .

Alexandru gangureste tare mult in ultimul timp: mam-ma, ba-ba, brrr, zice si un "da" in felul lui si multe alte bucati de cuvinte in special cu litera B.

Maine dimineata facem si noi vaccinul pentru 6 luni.

In legatura cu calgel..mie mi se pare "apa de ploaie" ...baiatul meu se stramba cand il simte in gura si nu am observat mare lucru (oricum copilul nu a urlat cand i-a iesit dintii ci doar a bagat de toate in gura..poate de asta mi s-a parut ca nu are efect).

Marlena & mysweetest Alexandru *3 septembrie 2005*
uite atat de mari suntem

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns b_irina_c spune:

Marlena , si eu am zis ca mai bine mai tarziu decat niciodata... dar cred ca ma bine ma lipseam ca nu ma simt mai desteapta . Nici Vladut nu a plans la iesirea dintilor, dar cand maraia mai tare si ii dadeam cu calgel se potolea... acum nu stiu sa zic daca era concidenta sau nu (diseara il testez pe mine).

Carmi branzica eu o combin cu fructe, la inceput o puneam in pireul de legume.

Irina si Vladut (26.08.2005)
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana75 spune:

irina, da, mi-a venit CM, ceas ca si inainte, la 29 de zile; m-a indus in eraoare februarie care are doar 28 de zile, de aia ma apucase disperarea. Dar tie?
Marlena, ce frumos vorbeste Alexandru. Miruna zice doar "b" sau "ab", iar cind e suparata zice "mam-mam-mam".

Azi nu a venit bona. E la doctor (sper sa nu fie la un alt interviu). Asa ca trebuie sa scot eu cupilu' la aer.

Ioana, mama Mirunei (25.08.05)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns b_irina_c spune:

Ioana inca nu... (au trecut 36 de zile de la UM , eu aveam ceas tot la 29). Azi ma duc la control ca au trecut 2 saptamani de tratament pt inflamatia aia bizara.

Irina si Vladut (26.08.2005)
Poze

Mergi la inceput