Sfaturi practice pt fete frumoase

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ingerash spune:

Oana, multumesc mult , o sa caut, sper sa ma ajute lotiunea asta.

Nu înceta niciodata sa zâmbesti, nici chiar atunci când esti trist, pentru că nu se stie cine se poate îndragosti de zâmbetul tău!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ange spune:

Crinia,mergi la "Jean coutu" sau la oricare alta farmacie mare si vorbeste cu fetele de acolo(garantat sunt esteticiene) de gomaj.Mie mi-au recomandat gelul cu granule de la "vichy"
Punctele negre poti sa le scoti si cu malai.Asa cum faceau mamele noastre cand erau tinere.
Stai la aburi 10 min. apoi in zona "T" freci(nu sa-ti iei pielea) cu malai.E simplu.Mie chiar la cosmetica aici mi-au spus treaba asta cu malaiul

un ten sanatos!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Crinia spune:

Ange multumesc mult de sfat.
Chiar o sa ma duc la Pharma Plus , caci aicea din pacate nu e Jean Coutu.
Pupici

Karina mamica lui LUCIAN (23 februarie 2005)

Oare cit avem?

Mindria n-are loc in doi ca ea e prima care naste un razboi

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Crinia

Ange multumesc mult de sfat.
Chiar o sa ma duc la Pharma Plus , caci aicea din pacate nu e Jean Coutu.
Pupici

Karina mamica lui LUCIAN (23 februarie 2005)

Oare cit avem?

Mindria n-are loc in doi ca ea e prima care naste un razboi

asa sa faci
succes.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanabandol spune:

salut fetelor,
scuze pt absenta mea, dar timpul nu mi-a permis decat sa intru, sa arunc un ochi si sa ies
asa ca hai sa readuc subiectul nostru pe prima pagina....si va astept!
sa fiti frumoase!!!
pupici,
oana

i would rather die of thirst than drink from the cup of mediocrity

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mara76 spune:

Draga Oana, am si eu o intrebare: ce crema de zi imi recomanzi? Am ten gras, de fapt e mai mult mixt, cu zone uscate pe obraji si zona T lucioasa. Am auzit ca Gerovital (produsa de Gerovital Cosmetics) ar fi buna, dar n-am apucat sa o iau. Stii ceva de ea?

Multumesc mult!!!

Mergi la inceput

Oana,pai fetele pe tine te asteapta sa le raspunzi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns geo_ionita spune:

PTR. OANA: pot folosi la 25 de ani gama ASLAVITAL: Lotiunea tonica remineralizanta, fara alcool, demachiantul si crema hidratanta??? Astea toate avand un ten aproape normal si cu puncte negre in zona nasului?? Sa stiu daca sunt bune la varsta mea, pentru ca am auzit ca s-ar folosi dupa 30-35 de ani!
MULTUMESC!!

Georgiana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns geo_ionita spune:

Cred ca m-am grabit spunand ca am un ten aproape normal... ca mai degraba este mixt, pentru ca inainte de CM si dupa imi mai apar cosuri pe fata, care ma deranjeaza f. tareee. Precizez ca am renuntat la anticonceptionale in urma cu 2 luni, iar inainte cand luam pastilele nu aveam aceste probleme! Stiu ca la un moment dat era pe piata o masca, un fel de leocoplast, care se punea pe zona T si era f. eficient, punctele negre erau scoase , mai exista?????
Oana sper sa-mi poti da solutii!!!!

Georgiana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nadyana spune:

Oana, nu stiu daca s-a discutat(si daca da, imi cer scuze),dar te rog sa ne spui care sunt tehnicile corecte de demachiere.ce produs de demachere recomanzi?la 27 ani poti folosi produse anti rid?dupa ce varsta sunt indicate?sau,de fapt, am inteles ca la aceasta varsta importanta este hidratarea.ce produse eficiente recomanzi pt. hidratare?
merci mult

Mergi la inceput