Sfaturi practice pt fete frumoase
Raspunsuri - Pagina 8
morenaA spune:
quote:
Originally posted by morenaA
Am si eu o intrebare care poate parea banala, dar daca nu prea ma pricep... Este vreo metoda de dat crema pe fata? Adica niste miscari care sa fie ca de masaj (sau ceva de genul asta)? Am citit parca pe undeva ca in zona ochilor se da dinspre tample spre nas ca sa nu accentuezi ridurile... dar as vrea mai multe informatii de la cine se pricepe...
Probabil ca am pus o intrebare toanta tare ca nu m-a bagat nimeni in seama...
ange spune:
morenaA,nu e mai toanta intrebarea ta.dar eu nu stiu sa-ti raspund.
sa o asteptam pe oana sa vada intrebarea ta.
Eu fac asa:imi pun crema pe fata in 5 puncte nas,obraji,barbie,frunte.Apoi cu 2 degete prin miscari circulare intind crema pe toata suparfata fetei.La coada ochiului masez usor circular si pe loc.Din barba intind spre obraji,de la obraji intind spre tample.Toate astea le fac numai prin miscari circulare si putin apasat(dar fara sa frec).
cam asta-i.
nu stiu daca am explicat ca sa intelegeti dar nu is de meserie si nu stiu zau cum sa ma fac inteleasa...
oanabandol spune:
neata fetelor,
imi fac mea culpa ca v-am parasit ieri, dar am avut o zi infernala
.asa ca incerc sa o iau pe rand si sper de data asta sa raspund la toate
:
morenaA,crema de fata se aplica exact cu aceleasi miscari ca si laptele demachiant.adica:punctezi fata cu crema si apoi o intinzi :motul barbiei-ureche,comisura (coltul)gurii-ureche,
aripile nasului-tample,frunte(cu miscari de du-te vino).
teresa, intr-adevar ridurile pot aparea si pe fond de slabire-ingrasare brusca,plus un ten deshidratat.deci crema dimineata si seara(dar numai dupa o demachiere si o lotiune tonica)si multa apa
marinar, daca nu aveti timp de o cosmeticiana, macar intrati in farmaciile sensi blu ca fetele de acolo chiar stiu ce vorbesc.este singurul lant de farmacii unde am intalnit la fete cunostinte in domeniu si mult profesionalism.
lacri, cu cea mai mare placere te astept la mine pt un diagnostic de ten.
roxi23, poarta ochelari.tie iti trebuie o crema hidratanta pt ochi, protectie cu ochelari.
sper ca nu am uitat pe nimeni
.daca da, trageti-ma de maneca.eu mai intru azi pe aici, asa ca....
sa fiti frumoase!!!
pupici,
oana
i would rather die of thirst than drink from the cup of mediocrity
oanabandol spune:
revin,
ange, multumesc pt ajutor.daca vezi ca io trag chilul mai malt.....ma bazez pe tine![]()
sa fiti frumoase!!!
pupici,
oana
ingerash spune:
Oana, ti-am lasat si eu un mesaj la pag. 4, cred ca ti-a scapat, ii dau paste aici, poate reusesti sa ma ajuti si pe mine:
Oana, ziceai ca te pricepi la epilat, am si eu o priblema mare . Orice asa face nu mi sa ia parul de pe picioare nici cu aparatul, nici cu ceara, nici cu toate minunile de benzi, cu nimic . Numai si numai cu lama! Nu am ce sa fac ccc ca sa il conving sa se lase smuls cu aparatul? Plz, daca ai o solutie iti sunt datoare pe viata!
Mersi anticipat!
Nu înceta niciodata sa zâmbesti, nici chiar atunci când esti trist, pentru că nu se stie
cine se poate îndragosti de zâmbetul tău!
oanabandol spune:
ingerash, scuzele mele....
stiu ca in timisoara este reprezentanta top line.te duci la ei si ceri uleiul pt subtierea firului de par din gama "depileve".aplici seara si masezi, timp 1-2 saptamani.iti subtiaza si radacina.faci dus inainte de a aplica ca sa-ti fie porii deschisi.
sa fiti frumoase!!!
pupici,
oana
lacri spune:
Oana multumesc pt raspus.
tinem legetura,dupa ce am sa pot iesi din casa (acum baiatul meu are oreion si stam amandoi numai in casa) chiar as vrea tare mult sa ne intalnim .
va urmaresc
va pup
Fabian si mami Lacramioara
ange spune:
aoleu Oana,nu face asta! nu te baza pe mine 
eu sunt aeriana in ale cosmeticii.Tot ce scriu la fete aici nu sunt stiintele mele.
Sunt raspunsurile unei profesioniste.Eu nu fac decat sa traduc ceea ce-mi spune si raspund la fete imediat sa nu uit ceva
Tu faci o treaba mareatza pt. noi.Multumim si: chapeau!
O masca hidratanta naturala: miere,fructe(pulpa) si cateva picaturi de vitamina A si E.
Nu am incercat-o dar o voi face imediat ce primesc din tzara vit.A si E.
sa fiti stralucitoare!
ange,mamica de 2 ori
foto
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=12366" target="_blank">povestea Maiei
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=16811" target="_blank">povestea lui Robert
ange spune:
mai dar nu se poate!!! am gasit subectul nostru pe lag. 4
Oanaaaaa,ai disparut?
fetelor nu vreti sa fiti frumoase?![]()
Crinia spune:
Ange si Oana multumesc de sfat. Dar nu cred ca crema ar fi prea grasa pentru tenul meu ca va spuneam ca am o piele uscata (mai ales in regiunea fruntii). Dar in acelasi timp am puncte negre in T zone.
Insa mai am o intrebare ce-i aia gomaj si cum o faceti?
Karina mamica lui
LUCIAN (23 februarie 2005)
Oare cit avem?
Mindria n-are loc in doi ca ea e prima care naste un razboi