Sfaturi practice pt fete frumoase
Raspunsuri - Pagina 6
clyo spune:
Oana, am si eu 2 intrebari.
1. am tent normal - mixt (zona T), ma demachez in fiecare dimineata si seara (lapte demachiant si lotiune tonica Clarins / Nivea), folosesc crema hidratanta Avene, fac gomaj cu tarate o data pe saptamana (dupa ce ma spal la par ca-s porii deschisi), la cosmetica nu prea mai ajung.
anul asta fac 30 ani; cum se schimba programul de ingrijire?
ar trebui sa folosesc o crema pt ochi?
ce-mi recomanzi?
2. ce parere ai de produsele ROC si Clinique?
sunt mai mult de 2 intrebari, scuze...
mersi pentru raspuns
petaluda spune:
buna!
este foarte buna ideea de a creea subiectul asta!
a si eu o intrebare: am tenul foarte tern, pamantiu, si mi-au aparut cateva mici imperfectiuni. cum pot sa regasesc un ten luminos?
Papadia spune:
Oana te rog sa-mi recomanzi si mie o crema buna ptr epilat la subbrat.Am atita par si de obicei mi-l luam cu masina de tuns da creste tot mai mult si sa ma sfatuiesti ce sa fac .Si pentru picioare ce-mi recomanzi?Mersi
ingerash spune:
Oana, ziceai ca te pricepi la epilat, am si eu o priblema mare
. Orice asa face nu mi sa ia parul de pe picioare nici cu aparatul, nici cu ceara, nici cu toate minunile de benzi, cu nimic
. Numai si numai cu lama! Nu am ce sa fac ccc ca sa il conving
sa se lase smuls cu aparatul? Plz, daca ai o solutie iti sunt datoare pe viata!
Mersi anticipat!
Nu înceta niciodata sa zâmbesti, nici chiar atunci când esti trist, pentru că nu se stie
cine se poate îndragosti de zâmbetul tău!
roxi23 spune:
Oana esti o dulce! Am primit cateva lamuriri esentiale pentru ingrijirea tenului meu din ceea ce s-a postat aici!
Dar vin si eu cu o intrebare. Datorita faptului ca am probleme cu ochii (ma deranjeaza lumina) si nu port ochelarii, mi-au aparut in jurul ochilor riduri! Am 24 ani. Tenul meu este uscat. CE ar trebui sa fac? Eu mi-am cumparat deja crema antirid pt ochi...
Ce produse de gomaj recomanzi? Sau sunt suficiente taratele de grau?
"PENTRU CA DUMNEZEU NU POATE FI TOT TIMPUL ALATURI DE NOI, A CREAT ...MAMA"
http://community.Webshots.com/user/roxi_vasi
Crinia spune:
Buna
Am si eu o intrebare:
dupa ce ma dau cu crema de fata dupa vreo 3-5 secunde daca pun mina pe fata, se ia crema, de parca as fi aplicat o masca. Pe mina ramin mici cocoloase de crema.
Astfel patesc si atuncea cind ma dau cu fond de ten deasupra la crema data. Deci nu pot pune nimica pe fata daca aplic crema inainte. Eu folosesc crema de la L'Oreal (Visible Results si la fel am patit si cu Hydrafresh).
Care ar fi cauza?
Oana ce mi-ai recomanda, fiindca am piele mixta, insa in regiunea fruntii si mai spre par e o piele foarte foarte uscata (uneri se ia pielea de uscata ce-i).
Multumesc
Karina mamica lui
LUCIAN (23 februarie 2005)
Oare cit avem?
Mindria n-are loc in doi ca ea e prima care naste un razboi
ange spune:
quote:
Originally posted by roxi23
Oana esti o dulce! Am primit cateva lamuriri esentiale pentru ingrijirea tenului meu din ceea ce s-a postat aici!
Dar vin si eu cu o intrebare. Datorita faptului ca am probleme cu ochii (ma deranjeaza lumina) si nu port ochelarii, mi-au aparut in jurul ochilor riduri! Am 24 ani. Tenul meu este uscat. CE ar trebui sa fac? Eu mi-am cumparat deja crema antirid pt ochi...
Ce produse de gomaj recomanzi? Sau sunt suficiente taratele de grau?
"PENTRU CA DUMNEZEU NU POATE FI TOT TIMPUL ALATURI DE NOI, A CREAT ...MAMA"
http://community.Webshots.com/user/roxi_vasi
foarte rau faci ca nu porti ochelari.Ar trebui sa te obisnuiesti.Ochelarii de soare nu sunt un moft sau o moda,te protejeaza si vara-iarna de uv-uri
Ridurile pe care spui ca le ai nu pot fi decat de expresie.Mergi sa ti se recomande o crema hidratanta pt. ochi si lasa cremele antirid.Alea dupa 40. La tine sunt altfel de riduri.
Acum asteapta sa-ti raspunda Oana si vezi tu ce decizi.Euti-am dat niste sfaturi pe care le stiu si eu de la cosmeticiana mea.
ange spune:
Crinia,stai sa-ti raspund si tie![]()
Treaba cu cocoloasele,crema,masca nu stiu.asteptam sa apara seriful ca el stie de toate![]()
Dar pot sa-ti spun ca daca as fi in locul tau as merge la orice mare farmacie(jean coutu,pharmaprix,etc) la raionul de cosmetica si le-as pune toate intrebarile pe care le-ai pus tu aici.Fetele care vand cosmetice in astfel de farmacii nu sunt simple vanzatoare.Sunt esteticiene si stiu extrem de multe.Da o fuga sa te convingi.
Mie mi-au recomandat gama "biotherm"(piopur) si vreau sa-ti spun ca sunt extrem de incantata.Este putin mai scumpa decat loreal si vichy dar mie una imi merge super.
Bafta si o piele sanatoasa!
oanabandol spune:
neata fetelor,
nu am timp deloc asa ca intru pe fuga:
crinia,crema ti se ia de pa fata din urmatoarele motive posibile:ori nu masezi tu crema suficient(crema cand o aplici, o masezi usor), ori crema este prea grasa pt tenul tau.intaresc recomandarea facuta de ange, poarta ochelari si mergi la o cosmeticiana pt a-ti recomanda o creama hidratandata(din ceea ce ai spus tu tenul iti pare a fi cu deshidratare profunda)
o rugaminte la voi....nu va pot recomanda creme si game de produse pt anumite probleme fara o examinare prealabila a tenului.numai un profesionist poate pune un diagnostic corect de ten.este diferenta mare intre un ten deshidratat, unul deshidratat profund si unul uscat.fiecare tip de ten are caracteristicile si particularitatile sale.
revin mai spre dupa amiaza.
sa fiti frumoase!!!
pupici,
oana
i would rather die of thirst than drink from the cup of mediocrity