Sfaturi practice pt fete frumoase
Raspunsuri - Pagina 2
Fiquelle spune:
Yasmin, eu am fost la dermatolog, mi le-a scos cu laser, nu doare deloc, simti doar o piscatura, nu arati ca un monstruletz o luna, ai doar niste puncte mici maronii care fac cojita, si mie nu mai mi-au aparut (de acum 4 ani). Nu mai merge de pomana la cosmeticiana, ca te chinuie degeaba!
Madalina si nastrusnica Sofia Maria,12.08.2004
http://community.webshots.com/user/fiquelle
oanabandol spune:
seara buna fetelor,
tatiana,pt tenul tau uscat si sensibil iti trebuie o crema grasa, hranitoare, bogata in substante biologice, in vitamine si bine hidratata.
mira_m, din cate imi spui tenul tau este puternic deshidratat, deci pt tine ar trebui un tratament in etape la cosmeticiana.pt acasa, seara - te demachiezi cu un lapte demachiant pe care il indepartezi de pe fata cu un tampon de vata umezit in infuzie calmanta(musetel).crema de noapte trebuie sa fie hranitoare si f bine hidratata cu un de vit A si D sau crema cu sucuri de fructe sau extracte de plante.
yasmin,ori apelezi la metoda laser, ori vizita la cosmeticiana.dar ma surprinde ceea ce zici tu(ca o luna arati ca un monstrulet)ai putea sa-mi descrii exact cum iti scoate cosmeticiana ta punctele de milium?multumesc.
oricum nu incercati sa le scoateti acasa ca va puteti alege cu o infectie de toata frumusetea.in cabinet se lucreaza numai cu instrumente si fasa sterila.
sa fiti frumoase!!!!
pupici,
oana
i would rather die of thirst than drink from the cup of mediocrity
morenaA spune:
Am si eu o intrebare care poate parea banala, dar daca nu prea ma pricep... Este vreo metoda de dat crema pe fata? Adica niste miscari care sa fie ca de masaj (sau ceva de genul asta)? Am citit parca pe undeva ca in zona ochilor se da dinspre tample spre nas ca sa nu accentuezi ridurile... dar as vrea mai multe informatii de la cine se pricepe... 
cmgda spune:
fetelor,
voi mergeti la cosmetica? stiti o cosmeticiana buna? eu m-as duce, sunt peste tot saloane, dar dai peste niste copilitze care se dau drept cosmeticiene...
m-ar interesa prin sect 6, militari sau dr taberei in special, dar astept recomndari si prin alte sectoare. Daca e buna, merita deplasarea...
sa fiti frumoase...
liliana27 spune:
Oana, eu n-am citit toate raspunsurile date si sper sa nu intreb ceva la care tu deja ai raspuns. Problema mea e epilatul. Ma epilez cu epilator dar cateva fire imi cresc sub piele si locul se inroseste (presupun o mica infectie). Cu un ac reusesc operatia de a scoate firul la suprafata dar pe picioare mi-au ramas niste semne, ca niste bubite. Mi-e si groza ca vine vara si vreau si eu sa port fusta. Daca ai avea un sfat si pentru mine (poate nu folosesc eu bine epilatorul) m-ar bucura mult. Iti multumesc.
mamaluidavid spune:
Oana super ideea! 
Am si eu cateva intrebari.
Eu am un ten mixt,putin uscat fara probleme mari si folosesc o crema hidratanta.
Marca pe care o folosesc imi ofera urmatoarele optiuni: ser hidratant(hydrating vitamin serum),gel-crema si crema normala.
Cu timpul le-am folosit pe toate,am fost in egala masura multumita de toate,ce as vrea sa stiu eu este:teoretic ce varianta ar fi cea mai hidratanta?
Este de ajuns daca pentru ochi folosesc lotiune anti cearcane,anti umflare (anti puffness,dark-circle eye lotion)?
De la ce varsta recomanzi folosirea cremelor anti imbatranire?
Multumesc mult mult de tot! 
Stefania 21 +
si
David(24 dec 2004)
www.babiesonline.com/babies/b/bebenr2/" target="_blank">bebe din burtica
mira_m spune:
Multumesc Oana. Zi-mi putin sucul de lamaie e bun pentru ce am eu sau e prea astringent?
Don't talk unless you can improve the silence!
Mami
& minunea mea
( mai 2004) 
mitumac spune:
Si eu sunt interesata de acest subiect...pr ten uscat am inceput sa folosesc de 2 sapt crema pt ten uscat de la Gerovital "Ana Aslan"(nu cele de la farmec)....sunt tare multumita...cu toate ca am o cosmeticiana buna...as prefera ceva mai aproape de casa...mai pe la Unirea...cand voi merge sa ma tund, voi intreba la salonul Alystyle Company-in spate pe la Cocor.
http://pg.photos.yahoo.com/ph/mitumac/album?.dir=/8872
ange spune:
oana,merci 
stiam eu ca esti fata buna si ai sa deschizi un subect pt. noi fetele frumoase![]()
eu inca dorm dupa un chef dar "nu te iert".Am sa te bombordaz cu intrebari![]()
A! una ar fi:ce sa fac cu cearcanele dupa o noapte de petrecere?![]()
ange