Sfaturi practice pt fete frumoase
Raspunsuri - Pagina 12
oanabandol spune:
salutare,
geo_ionita, eu imi vopsesc genele cu vopsea profesionala, cam la 3 saptamani- o luna.fac chestia asta de jum de an si nu am patit nimic.si nicaieri nu am citit sau nu am auzit ca ar strica cu ceva(conditia esentiala sa le vopsesti la salon sau acasa cu vopsea profi)
sa fiti frumoase!!!
pupici,
oana
i would rather die of thirst than drink from the cup of mediocrity
lbelciug spune:
Si eu imi vopsesc lunar sprincenele cu vopsea prof. de care folosesc si pt par, dar numai in cadrul saloanelor specializate, deci nu eu acasa...
Imi spune si mie cineva ce pot face pt parul care se ingrasa f repede? Nu folosesc balsma/spuma/fixativ, nu mananc gras si desi am incercat o groaza de sampoane pt par gras, n-am schimbat de problema. Any idea? Merci.
Liviana - mamica fericita a lui Matei (21.02.2005)
Motzul si Prima aniversare
Ana-Maria21 spune:
Uniprix e un magazin aici cu produse farmaceutice,costemice....
http://community.webshots.com/user/AnaMaria360
"Moare incet cel care nu schimba foaia atunci cand este nefericit,cel care nu risca certitudinea in favoarea incertitudinii pentru a urma un vis,moare cate un pic cel care nu-si permite macar o data in viata sa fuga de sfaturi intelepte"-Pablo Neruda
Crinia spune:
Draga Ange, imi place ca aicea pot gasi raspunsuri si de la persoane din Canada care pot sa sugereze idei de produse din Canada. As putea zice ca avem un consultant personal.
Mersi mult si pupici
Ana-Maria ce ti-au recomandat fetele de la Uniprix?
Karina mamica lui
LUCIAN (23 februarie 2005)
Oare cit avem?
Ana-Maria21 spune:
Crinia nu am fost la uniprix din pacate pentru ca imi este rusine doar sa intreb si sa nu si cumpar imediat.am vazut in brosura ca fac si teste ca sa afli ce tip de ten ai dar nu am fost tot din acelasi motiv.Nu vreau sa ma duc doar sa intreb si sa nu si cumpar.(nu am bani acum)
http://community.webshots.com/user/AnaMaria360
"Moare incet cel care nu schimba foaia atunci cand este nefericit,cel care nu risca certitudinea in favoarea incertitudinii pentru a urma un vis,moare cate un pic cel care nu-si permite macar o data in viata sa fuga de sfaturi intelepte"-Pablo Neruda
belnicol spune:
Oana, vad ca nu te-a mai abordat nimeni in ultima vreme. Hai sa te necajesc eu si sa-ti cer o parere. In ultima vreme mi s-a ingrasat zona T si mi-au aparut cosuri pe frunte care se inmultesc la menstruatie. Este exasperant, parca as avea 15 ani. Folosesc demachiant si tonic de la L'Oreal Hydra-confort pentru ten uscat si sensibil (cu astea cred ca am dat-o in bara) si crema tot de la L'Oreal Decontract Rides. Altceva nimic. Cind am inceput sa le folosesc aveam intr-adevar tenul mai uscat dar acum ... Ce sa fac, sa-mi iau ceva pentru acnee sau e suficient sa-mi schimb demachiantul si lotiunea tonica?
Multumesc anticipat.
nicoleta si matei
oanabandol spune:
buna fetelor,
belnicol, schimba-ti lotiunea tonica si demachiantul, ia-ti o crema antiacneica. demachiantul sa fie pe baza de stearina.
SA FITI FRUMOASE!!!
pupici,
oana
i would rather die of thirst than drink from the cup of mediocrity