Simptome (de sarcina)!!! - 10

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns danotino spune:

bubuleana! multumesc din suflet! deja ma simt mai bine si mai optimista! si chiar ma simt altfel!!! sper sa fie de bine! cred ca e ultima luna, cand mai pot fi mamica de 2006, nu?
sper din tot sufletul sa fie asa!
va pup

danotino

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Helenutza23 spune:

bubuleana esti paranormala, pe bune! de unde stii ca eu chiar imi doresc 2 (adica gemeni)? ...la faza asta ma bazez si pe factorul ereditar

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adhnana spune:

adix27:bine ai venit printre noi! Iti doresc succes si sa treci cat mai repede la gravidute.

Adhnana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubuleana spune:

Helenutzooo: cred ca intuitia feminina e de vina!
dac-ai sti cat de mult imi doresc si eu sa am gemeni dar eu nu prea am pe ce sa ma bazez - macar unul sa am - sanatos sa fie!!!
nu-ti mai zic ca inca de cand ne-am cunoscut eu si sotul meu vorbeam despre copii si spuneam ca amandoi ne dorim 3 copii si uite si tu cand ne-am apucat de treaba si ne-am pus pe facut cei 3 copii - ia-i de unde nu-s!!! asa ca macar unul sa fie dar sanatos!!!

bubuleana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Helenutza23 spune:

bubuleana normal ca te bazezi...pe Cineva acolo Sus care ne iubeste pe toate.
uite, noi in familie nici din partea lui tata nici a lu' mama, cat stim noi generatii pana la 100 de ani inapoi nu stim sa fi avut gemeni. si iete-te ca noi iesiram!
adevarat e ca daca ai in familie gemeni sansele cresc mult dar asta nu inseamna ca daca nu ai gemeni in familie nu poti avea gemeni, doar ca sansele sunt mai mici. deci....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns megbeng spune:

quote:
Originally posted by danotino

bubuleana! multumesc din suflet! deja ma simt mai bine si mai optimista! si chiar ma simt altfel!!! sper sa fie de bine! cred ca e ultima luna, cand mai pot fi mamica de 2006, nu?
sper din tot sufletul sa fie asa!
va pup

danotino

danotino, si eu mi-am zis asa...ar insemna extrem de mult pt mine sa fiu mamica de 2006...pana una-alta, vin si eu cu galeria:

DA-NO-TI-NOOOO!!!!!!!

"Cand timpul masoara cu anii pacatul/in el e sentinta, nu-n judecatori!" (Vali Sterian)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Liana30 spune:

hai danotinooo

"Nimic nu-i imposibil!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danotino spune:

buna!
fetelor, tare mi-as dori sa aveti dreptate!
v-am zis nici un simptom! lucrul asta imi place, pentru ca de obicei nu e asa.
liana, sorry pentru ca te-au napadit rusii aia. poate reusesti acu' si o sa fii cea mai tare mamica de 2006!
meg, multam frumos pentru galerie!
fetelor care mai sunteti in asteptari luna asta , hai sa lungim lista de mamici 2006.

danotino

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Madana spune:

Se face galerie? Si eu, si eu

hai Danotino.

"Cei mai frumosi ghiocei prin maracini se gasesc"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Liana30 spune:

danotinoooo mi'as dori multttttttttsi mai multttttttt mi'as dori sa mi'o iei tu inainte...

"Nimic nu-i imposibil!"

Mergi la inceput