la toate fetele!of dragele mele trebuie sa-mi fac o programare la medic si nu am curaj.mi-e frica sa nu ma expedieze iar sub acelasi pretext.ce ma sfatuiti?oare sa mai astept si luna asta?
quote:
Originally posted by bubuleana
chiquitita, aliona, bubulina, carmencyta:
bubuleana
Fetelor!!! unde sunteti??? nu mai are nimeni simptome???? eu cui fac galerie??????
bubuleana
Va urmaresc de mult dar nu am intrat niciodata in discutie.Ma straduiesc de 5 ani si am obtinut trei sarcini oprite in evolutie.Astazi sunt in z 28 pot sa-mi fac un test avand in vedere ca CM 31-35 ? Am ceva simtome dar sunt la fel ca cele din zilele in care i-mi vin uratii.
buna dimineata fetelor!
sa aveti o zi frumoasa!
bubuleana, mi-ai putea face mie galerie. sunt in ziua 26, simptome nu am deloc, dar ar fi altfel ca alte dati, pentru ca in fiecare luna am simptome,inainte cu 5 zile, dar se dovedesc a fi de CM. de data asta nu simt nimic. sanii, nu si-au schimbat dimensiunile, nu ma dor, am cateva intepaturi in burtica, dar pot sa zic ca am cam mereu...
avand in vedere ca e altfel, sper sa fie semne bune.
va pup pe toate!!!!
danotino
adix27: bine ai venit printre noi!!! imi pare rau ca ai avut asa necazuri in astia 5 ani... eu iti tin pumnii sa fie bine la tine de aceasta data!!! insa cred ca e prea devreme sa faci test acum, mai bine mai astepti o saptamana
bubuleana
Helenutza: draga mea, pai de la atata odihna sper sa te trezesti cu in aprilie nu doar unul
danotino: fac galerie sa fie de bine; vreau sa-mi dai vestea cea mare luna asta si eu cred ca ai toate sansele avand in vedere ca te simti "altfel"
HAI DANOTINIOOOOO!!!
bubuleana