Simptome (de sarcina)!!! - 10

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns carmencyta spune:

la toate fetele!of dragele mele trebuie sa-mi fac o programare la medic si nu am curaj.mi-e frica sa nu ma expedieze iar sub acelasi pretext.ce ma sfatuiti?oare sa mai astept si luna asta?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chiquitita spune:

quote:
Originally posted by bubuleana

chiquitita, aliona, bubulina, carmencyta:

bubuleana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kateryna spune:

Carla felicitari!!!

Nunta noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubuleana spune:

Fetelor!!! unde sunteti??? nu mai are nimeni simptome???? eu cui fac galerie??????

bubuleana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Helenutza23 spune:

bubuleana stai sa vina perioada aia buna din nou... acum ne odihnim un pic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adix27 spune:

Va urmaresc de mult dar nu am intrat niciodata in discutie.Ma straduiesc de 5 ani si am obtinut trei sarcini oprite in evolutie.Astazi sunt in z 28 pot sa-mi fac un test avand in vedere ca CM 31-35 ? Am ceva simtome dar sunt la fel ca cele din zilele in care i-mi vin uratii.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danotino spune:

buna dimineata fetelor!
sa aveti o zi frumoasa!
bubuleana, mi-ai putea face mie galerie. sunt in ziua 26, simptome nu am deloc, dar ar fi altfel ca alte dati, pentru ca in fiecare luna am simptome,inainte cu 5 zile, dar se dovedesc a fi de CM. de data asta nu simt nimic. sanii, nu si-au schimbat dimensiunile, nu ma dor, am cateva intepaturi in burtica, dar pot sa zic ca am cam mereu...
avand in vedere ca e altfel, sper sa fie semne bune.
va pup pe toate!!!!

danotino

Mergi la inceput

adix27: bine ai venit printre noi!!! imi pare rau ca ai avut asa necazuri in astia 5 ani... eu iti tin pumnii sa fie bine la tine de aceasta data!!! insa cred ca e prea devreme sa faci test acum, mai bine mai astepti o saptamana

bubuleana

Mergi la inceput

Helenutza: draga mea, pai de la atata odihna sper sa te trezesti cu in aprilie nu doar unul

danotino: fac galerie sa fie de bine; vreau sa-mi dai vestea cea mare luna asta si eu cred ca ai toate sansele avand in vedere ca te simti "altfel"

HAI DANOTINIOOOOO!!!

bubuleana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carla2005 spune:

Am venit sa va fac galerie si sa va dau cate un pupic

Mergi la inceput