Simptome (de sarcina)!!! - 10

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns chiquitita spune:

Felicitari Carla!!!!!
Nu ama mai intrat de mmult si uite ce vesti bune apar. Cum vreau sa mi se intample si mie acelasi lucru dati-mi un sfat. Am mai postat undeva intrebarea dar nu sunt lamurita.
Am anexita si fac un tratament cu Zanocin si Flamexin din prima zi a ciclului timp de 7 zile. E sigur sa incerc sa raman insarcinata luna asta sau sa astept sa treaca un ciclu? Ma refer daca am antibiotic in organism si ar fi probleme pentru sarcina. Am inteles ca antibioticul dispare din sange la 10 zile de la ultima pastila luata. Tratamentul il fac doar in timpul ciclului.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alionushca spune:

Bubuleana

Merg azi la medic pentru prescrierea tratamentului
despre rezultate va comunic la aspirante optimiste ca am sa fiu off topic rau

O zi buna la fete mari

Aliona

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmencyta spune:

chiquitita nu am prea multa experienta,dar eu stiu ca daca faci tratament cu antibiotic e bine sa te protejezi.s-ar putea sa afecteze bebe-ul.parerea mea.poate fetele stiu mai bine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubulina1 spune:

chiquitita, si eu am anexita si fac tratament cu Zanocin si Diclofenac doar primele 4-5 zile ale ciclului. Pe prospectul de la Zanocin scrie ca nu se ia in sarcina, dar daca ramai in perioada asta, scrie ca nu e nici un pericol pentru fat, doar ca trebuie sa nu mai iei apoi medicamentul.

Speranta moare ultima!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmencyta spune:

fetelor,eu nu am avut niciodata anexita,cel putin asa cred.sa nu radeti de mine,dar anexita asta se vede la eco?

Mergi la inceput

Bubulina 1, cat timp ti-a zis dr sa faci tratamentul? Mie 2 luni dar nu prea mai vreau sa il fac si in a 2-a luna.

Mergi la inceput

Il iau doar la ciclu 7 zile . Perioada fertila e la vreo saptamana dupa si ma gandeam ca dispare efectul (sau nu). Nici eu nu stiu ce sa fac.

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by carmencyta

fetelor,eu nu am avut niciodata anexita,cel putin asa cred.sa nu radeti de mine,dar anexita asta se vede la eco?

Daca ai ovarele inflamate, marite se vede. Mie mi-a vazut un ovar mai mare ca celalalt(ala care ma durea groaznic era mai mare cu 7 mm decat celalalt).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubulina1 spune:

chiquitita, eu am luat deja 2 ture, asta ar fi cam a treia. Dar in functie de ce a vazut la ecograf mi-a mai dat o tura. Mi-a zis ca am evoluat bine, asa ca eu sper sa scap. Bafta multa si tie!

Speranta moare ultima!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubuleana spune:

chiquitita, aliona, bubulina, carmencyta:

bubuleana

Mergi la inceput