Stimulare cu menogon, informatii va rog

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns saftoiu_gina spune:

Si inca ceva ce nu stiu , daca eu nu am medic acolo care sa imi recomande sa cumpar de la ei ,imi dau ? Adica daca vin din afara?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lauravoinicu spune:

La farmacie costa 360.000 lei .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Carmen.cita spune:

Fetelor, va multumesc foarte mult pentru raspunsuri, au fost de un real folos... Eu nu am mai ajuns la giulesti, mi-a fost mai aproape farmacia 2na din spatele magazinului unirea, unde am gasit fara probleme, azi, duminica menogon la pretul de 344.800 lei.
KLA, cred ca erau suficiente 6 injectii de gonal f, acesta este fsh pur, spre deosebire de menogon care este fsh recombinat. Mersi pt raspuns
Danita, as vrea sa te felicit pt sarcina, sa fie intr-un ceas bun! Sper sa fie aceeasi finalitate si la mine... Tu ai facut stimularea si inseminarea cu dr.Protopopescu, banuiesc. Ce probleme ati avut inainte de a ajunge la stimulare si inseminare?
Laura, 'cazul' tau mi-a atras atentia prin particularitatea lui, tu nu aveai ovulatie deloc, nu? Este super daca ai ajuns la asemenea rezultate, ai fost ghidata perfect de un profesionist. Bafta multa! As vrea sa te intreb: la sabyc, unde ai facut inseminarea ti s-a facut o eco inainte? ti s-au dat niste informatii privind nr. de , scor cervical? a fost dureroasa inseminarea? Am inteles ca o inseminare costa acolo 160 euro, e adevarat? Si in afara de pretul inseminarii ai mai platit si altceva (consultatie, eco, etc)?

Fetelor, si acum in legatura cu efectele menogonului, eu am facut prima injectie azi si nu ma simt prea bine... sunt ametita, mi-e greata si am o stare... ciudata... 2 ore dupa injectie nu prea am fost buna de nimic, parca eram drogata... Voi ati avut astfel de stari? Mie mi se pare un medicament foarte puternic...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns saftoiu_gina spune:

Eu am facut cate 4 Menogon odata dar nu am avut nimic.Dipherelinul mi-a dat dureri de cap.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mirga spune:

Buna.
Eu fac 5 menogon deodata si pina acum ( a 4 zi ) nu am nimic. E drept ca fac si decapeptyl (=dipherelin, pt inhibarea hormonilor proprii).

Pupici si multa bafta.

Mirga

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Carmen.cita spune:

Of, fetelor, nici nu mai auzit pana acum de asa efecte ale menogonului... cred ca sunt eu defecta... mi-e si frica sa fac a 2-a injectie...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monica-Elena spune:

Dupa 75 de fiole de menogon la stimularea ptr fiv pot sa iti spun ca au fost putine efecte adverse, ameteli doar frecvente. Nu m-am ingrasat dar a si prins din prima minunea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns micam spune:

Buna fetelor ! Am si eu o problema si cred ca voi sunteti in masura sa-mi raspundeti. Am facut stimulare cu ova-mit din septembrie - doza destul de mica , cate o jumatate de tableta din a 2-a zi in a 9-a. In ianuarie am avut o dereglare de CM (de fapt niste sangerari mai dese) asa ca am luat o luna de anticonceptionale ptr a ma regla. Am luat iar ova-mit dar IAR nu s-a intamplat nimic ( ma refer ca nu am ramas gravida). Vreau sa va spun ca ovulatie am, dar ajung cu foliculii la max. 17 mm. Luna asta tratamentul suna asa: 1 pastila de ova-mit din a 2 -a pana in a 6-a zi si din a 6-a zi pana in a 9-a o fiola menogon. Intrebare: chiar nu e problema daca in ziua 6 iau si ova-mit si fac si menogonul???? Nu se poate ajunge la hiperstimulare? V-ati mai confruntat cu un tratament de genul asta? Menogonul il fac la aceeasi ora? Conteaza daca e facut dimineata sau seara?
Iar cu menogonul asta... mi-e cam frica si mie de efecte adverse. M-am mai incurajat citind mesajele celor care nu au avut.
Va multumesc si sa va dea D-zeu bb-ii mult doriti!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madaluta spune:

micam:si eu am primit o schema asemanatoare cu a ta , numai k in loc de ovamit eu tb sa iau cate 2 clostylbegit, apoi menogon.si mie mi s-a parut prea mult dar medicul mi-a spus k e una dintre cele mai usoare forme de stimulare si k nu tb sa imi fac probleme.asa ca daca faci si monitorizare in acelasi timp , nu ai de ce sa iti faci griji

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns micam spune:

multumesc mult madaluta!!!! Am fost sa iau fiolele de menogon si asistenta mi-a spus la fel, ca nu se pune problema de hiperstimulare, ca ar fi un tratament bland.Eu la monitorizare ma duc din ziua 9, cand fac si ultima fiola de menogon. Tu din ce zi te duci?
Pupici !

Mergi la inceput