Stimulare cu menogon, informatii va rog

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Kariris spune:

Carmencito, mama, nu-ti mai fie frica de menogon, ca la cate faci tu nu vei avea nici un efect advers. eu am facut 70 de fiole in 15 zile, am inceput cu 4 odata, apoi 5, apoi 6 odata. Doar la 6 odata, ma simteam putin ciudat dupa injectie, in sensul ca parca pluteam, parca eram drogata, putin ametita, dar imi reveneam cam in 10 minute. eu am si facut tratamentul cand afara erau 38 de grade, poate ca si asta mi-a facut rau. Dar in general, eu de la menogon m-am simtit bine, imi dadea o stare de calm, de liniste, de somnolenta. Spre deosebire de diphereline de 3,75 de la care mi-a fost foarte rau, nu mai vedeam bine, abia ma puteam tine pe picioare, de-abia puteam scoate cainele in parc, aveam impresia ca ma topesc pe picioare.
Da-i bice cu tratamentul si sa fie cu folos!!! Pupici!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Carmen.cita spune:

Lachi, nici nu-ti inchipui ce bine imi fac cuvintele tale... eram putin cam speriata pt ca de la prima injectie am avut exact cum spui tu, stari de ameteala, parca eram drogata... asa a fost la fiecare doza, eu fac una pe zi timp de 5 zile si apoi merg la eco sa vedem ce se intampla... de cateva zile umblu ametita, ma concentrez greu si asta toata ziulica ... De fapt eu stiu cum e organismul meu, raspune prea bine la stimuli, in timp ce la alte fete o pastila de closty era apa de ploaie, eu de la jumatate de pastila faceam 3-4 foliculi babani... asa ca intr-un fel ma asteptam ca la menogon sa reactionez, dar parca nu chiar asa, am facut abia 3 injectii si deja ma simt umflata si simt intepaturi in ambele parti... vad eu vineri ce isprava am facut!
Sa dea Domnul sa fie cu folos si iti multumesc mult!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lauravoinicu spune:

Carmen , nu-ti fie frica , si eu m-am simtit un pic ametita la prima injectie , dupa care nu am mai avut nimic , cred ca este si autosugestia , lasa ca trece ..........
Inseminarea la Sabyc m-a costat 160 euro si atat , eco mi-a facut dupa inseminare si mi-a aratat gigei care erau in fundul uterului si cum s-au dus pe trompa ( cu toate ca eu stiu ca trompele nu se vad la ecograf) , iar gigei mi-a aratat si la microscop inainte ,care mi-a zis dr. ca sunt ok , in rest nimic. Si inca ceva inseminarea nu doare si dureaza aproximativ 1 minut , mai mult dureaza inainte si dupa , adica prepararea spermei si statul dupa inseminare cu o perna sub fund .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Carmen.cita spune:

Laura, multumesc mult pt raspuns si iti doresc sa fie cu noroc inseminarea, sa se lase cu bebe!

Mergi la inceput