Vile Impact - impresii(8)
Raspunsuri - Pagina 3
panda2005 spune:
Amicii mei care au si ei contract cu cei de la Domus pt un apartament de trei camere s-au trezit ca in fata terasei lor vor avea o casa care initial nu aparea pe planul ansamblului.
De fapt orientarea apartamentului si-au ales-o special ca sa nu aiba nimic in fata terasei. Acum se vor delecta privind in dormitoarele casei vecine.
Au discutat cu cei de la Domus dar se pare ca au discutat cu peretii.
Vlad, mersi pt informatii.
vlad_13 spune:
tocmai am vazut in la protv un reportaj despre ceea ce te poate astepta intr-un ansamblu rezidential, si din pacate erau numai chestii din cele mai nasoale. Era filmat in diverse cartiere impact, era si un nene de la impact care incerca sa dea niste explicatii pe acolo. Ideea e ca au aratat tavane si pereti scorojiti de ploaie, tencuieli dezlipite, parchet sarit, bude infundate si urat mirositoare, ferestre care nu se mai inchideau, numai bucurii. Si la sfarsit au filmat si celebra strada popasului, pe portiunea dintre impact si domus ....
si erau si locatari care se plangeau ca una li s-a promis la inceput, adica spatii verzi comune, terenuri de joaca, etc, si in loc de asta s-au trezit cu alte case geam in geam, ridicate peste noapte pe locul promiselor terenuri de joaca si parcuri
panda2005 spune:
Fratilor, astia nu lucreaza nimic la drumul de acces.
Cine ii plateste sa nu faca nimic?
Sunt citiva muncitori care de obicei stau la umbra si mai fac din cind in cind cite un gratar.
Vara trece si nu prea vad cum au sa termine podul.
Stilul de munca se vede si la pasarela de pe DN1.Daca de ala nu le pasa de al nostru ce sa mai zicem!
a_trufasu spune:
De al Politia COmunitara a Jud Ilfov:
drumul de acces dintre Bucuresti Nord (prelungirea Petricani Romstal) si pana la liziera padurii (nu ajunge la sos Stefanesti) trebuie sa se termine in mai. ei prevad ca nu se termina, pentru ca nu au demarat nimic pana acum si inca nu au terminat de impamnatat conducta de gaze. dar prevad ca luna iunie va fi luna cu drum intre cele doua puncte. de asemenea su ordin sa interzica transportul pamantului catre mUntele "Becali" incepnad cu data de 19 ora 16.
la conducta de gaze s-a angajat sa participe si Impactul pentru realizarea celor 120 m liniari pe care ii mai au de parcurs cu conducta. Primaria a inceput ramificatia de canalizare catre Bucuresti pe la limita cartierului Domus. si in sfarsit PASTE FERICIT TUTUROR SA VA FIE SUFLETUL BOGAT SI GENEROS, TOLERANT, BELSUG IN VIATA!
paulmare spune:
Sarbatori Fericite sa aveti
si macar Pastele urmator sa il facem in casa noua :) daca asta nu a fost sa fie
panda2005 spune:
In doua luni vom afla pe unde trece autostrada spre Brasov.
Pe linga padurea care se vede dupa Domus?
Sarbatori Pascale cit mai senine!
panda2005 spune:
De dinainte de Florii nu se misca mai nimic pe santier.
Am parchetul in casa si cu putin efort in mai putin de o saptamina ar fi putut sa o finalizeze. Nu s-a miscat absolut nimic.
panda2005 spune:
Nu cred ca o sa avem parte prea curind de un drum de acces bun pina in ansamblu.
Ieri am fost pe sos Andronache si am vazut cum arata str Popasului la capatul la care speram noi ca se lucreaza.Un drum la care s-a excavat un sens si s-a turnat niste pietris pe sensul excavat.O lucrare parasita si prafuita.
La intrarea pe strada un mare panou in care se preciza termenul de finalizare : dec 2006.