Gradinita Scooby Doo
Raspunsuri - Pagina 4
Susman Mihaela spune:
Trec si eu peste 2 sapt. pe acolo. Mi-am stabilit o intalnire cu d-na Savu.
Daca-mi place o sa-l dau de la anul in grupa mica din luna martie. Va avea atunci 3 ani si 2 luni.
Vreau si eu cat mai multe informatii de la mamici care au copiii acolo mai ales la program prelungit. Am inteles ca la acest program e de la ora 8 la ora 19. Oare nu e prea mult dintr-o data pt. un copil asa de mic. L-ati lasat treptat timp de o luna tot mai multe ore? Voi cum ati procedat?
As dori cat mai multe amanunte legate de acest loc.Vrea sa am lectiile pregatite cand o sa am intalnirea.
Ce sa mai intreb cand ajung acolo? Mie imi asigura transport fiindca stau in sect.3 Apropo, transportul intra in cei 8 milioane lei sau e separat. Cat costa daca e asa?Daca nu merge copilul la gradinita de ex. 10 zile sau o luna din diverse motive platesti taxa integrala pe aceea luna?
Daca o sa-mi dau aici copilul o sa fie datorita voua. Mi-au sarit in ochi remarcile pozitive facute de voi. Va multumesc ca existati!M-ati ajutat de multe ori.
Astept urgent pareri de la mame cu experienta aici.
ana-oana spune:
buna mihaela,
scuze ca nu ti-am raspuns la pm, dar am fost in conced.
vad ca ai facut rost de adresa si de nr de tel al dnei savu
pe ana am dus-o initial la program scurt (vreo luna-doua) si dupa aceea la program lung. s-a acomodat destul de repede, dar am avut si zile in care plangea ca nu vrea la gradi
anul trecut (scolar) taxa pt progtam lung era de 6,5 mil. transportul se platea in functie de km.
daca lipseste copilul de la gradi mai mult de trei zile parca (nu mai stiu sigur, o sa-ti dea un fel de contract in care sunt stipulate toate conditiile) se plateste o taxa de rezervare a locului doar (parca 50% din taxa pe zi).
am vazut ca cineva zicea ca se uita copiii la desene si ca asta e principala ocupatie. se uita doar dupa masa de pranz, pana cand ingrijitoarele pregatesc paturile (pt ca se doarme in aceeasi incaprere in care se fac si "lectiile").
mai intreaba si o sa-ti raspund, dar nu stiu daca informatiile sunt "updatate" pt ca fata mea n-a fost la gradi pe timpul verii.
succes
oana
O. 
Om intr-adevar bun e numai acela care ar fi putut fi rau si n-a fost.
Nicolae IORGA
medin spune:
Si eu am vizitat gradinita asta si nu mi-a placut, spatii prea mici si copiii se uitau la televizor si inainte de masa (se mananca in serii si am inteles ca si cat mananca prima serie, a doua se uita la tv). Sunt sigura ca se pot gasi si activitati mai interesante decat tv.
Oricum, mi s-a parut cam imbacsit. Iar directoarea mi s-a parut lipsita de profesionalism, chiar daca are bune intentii.
Lia_liana spune:
Buna tuturor,
Eu mi-am ajutat surioara, sa gaseasca o gradinita pentru nepotica mea - Luana Sanziana si am ajuns si la gradinita Scooby-Doo.
Gradinita ca amplasare si curatenie mi s-a parut ok,dar nu excelenta sau extraordinar de buna. Sunt de acord cu multe observatii care s-au facut aici, si pro si contra.
Pot doar sa zic ca nu mi s-au parut cadrele extraordinar de pregatite.
Un mic exemplu...a intrebat sora mea ce se intampla in cazul in care Luana este precoce si invata f rapid, fata de ceilati copilasi de aceeasi varsta cronologica cu ea, daca va ramane la grupa mica sau va fi mutata la grupa mijlocie, pentru a i se stimula potentialul intelectual. Raspunsul a fost...ramane la grupa de varsta cronologica...fapt care ne-a si determinat sa nu o inscriem acolo.
Mult succes kinderilor, care anul acesta vor merge la gradinita!
mandi spune:
In primul rand nu cadrele didactice fac regulamentul de ordine interioara ca sa ne permitem noi sa afirmam cat de bine pregatite sunt sau nu.Da,cand am spus "toata cinstea si respectul pentru cele doua educatoare,ma refeream la educatoarea grupei mijlocii unde era inscris copilul meu si la educatoarea grupei mari care are un nume mare in inv. presc. din Bucuresti.Au trecut 6 luni de cand mi-am retras copilul din gradinita dar si la ora actuala intreaba de d-na......, o iubeste si vrea in grupa dansei.Despre asistenta medicala pot sa spun ca am vazut mai multe asistente intr-o perioada scurta de timp, iar despre medic pediatru.....Personal am cerut sa se faca analizele periodice dar....?.lucru care m-a nemultumit total plus altele.In ceea ce priveste curatenia este ok .
Susman Mihaela spune:
Va multumesc pentru raspunsuri si mai astept pareri. In curand o sa trec pe acolo si o sa am si eu o imagine mai clara.
In ceea ce priveste pediatrul nici nu as fi de acord sa i se faca analize. Noi avem o pediatra buna si numai in ea am incredere deplina.Asa un control de rutina mai treaca , mearga dar fara tratamente sau altceva date de pediatru de gradinita.
Eu nu i-am dat niciodata antibiotice sau nu stiu ce alte medicamente si asta datorita pediatrei noastre care este de exceptie.
In fine, o sa revin cu amanunte dupa intalnire!
Am lucrat in invatamant si stiu ca nu exista un loc perfect. Depinde si de copil cum se acomodeaza! Daca el e fericit atunci isi face toti banii. La cate am auzit si de gradinitele particulare, mi se ridica parul in cap.O sa revin!
delia-simona spune:
Sunt mamica primului copil inscris la gradinita Scooby Doo si mergem in continuare acolo cu placere.Cand am inscris-o pe fetita mea avea 2ani si 2luni si mai mersesem pret de 2luni la o alta gradinita de unde am plecat cu un gust amar.Am avut mari emotii dar uite ca am trecut si de iarna grea si ce este important Alexandrei ii place foarte mult acolo.
Susman Mihaela spune:
Azi am fost la gradinita Scooby Doo!
Si , dezamagire totala!!!!1
In primul rand nu mi-a facut o parere buna. De ce?
1.Am avut impresia ca o sa cada cladirea pe mine din cauza spatiului mic si intunecat.
2.Am stabilit intalnire cu d-na Savu de ceva timp cu un tel. in prealabil ieri.Cand am ajuns , surpriza, nu era. O sun si imi spune iritata ca ea nu stie ce face de pe o zi pe alta(asta dupa ce am stabilit o intalnire) si ca sa vorbesc cu directoarea. De la educatoare aflu ca directoarea pleaca la pranz de obicei.Ca atare ne-a aratat gradinita educatoarea de la gr. mica.
3.Cand am intrat ne-au invitat ca vedem spatiul dar incaltati. Noi am insistat sa ne descaltam(afara ploua).
4.La intrarea in gradinita am simtit un aer imbacsit, nu puteai sa respiri.Probabil se aeriseste mai greu.
5.La intrebarea mea daca ii scot afara mi s-a spus ca 2 ore pe zi vara daca e frumos. Azi nu i scosese afara deoarece "era innorat".
Intr-un cuvant nu m-am simtit bine de cand am intrat!Probabil am avut eu ghinion dar si sotul meu a avut aceeasi impresie.
6.Am primit si eu un meniu de mancare pt. sapt. asta si mi s-a parut saracacios. Putine fructe si legume in schimb mult compot.Totusi e toamna si daca acum nu sunt fructe atunci cand...
Eu imi doresc pentru copilul meu la aceasta varsta sa stea cu ei afara cat mai mult(cand se poate) si sa se joace mult. Pe urma toata viata o sa invete dar macar la grupa mica sa se bucure de joaca mai mult.
Am mai trecut azi la o gradi in sect. 3 si mi-a placut mai mult. Oricum mai caut inca!
Oi fi eu mai pretentioasa dar la taxa care o percep ei lunar am mai multe pretentii.
Briantis spune:
Mihaela ,in sfarsit ,cineva care a avut aceeasi impresie ca si mine .Incepusem sa ma gandesc ca sunt mult prea pretentioasa.Nici mie nu mi-a placut gradinita asta.
Spor la cautat.
Mama lui Andreiutzu