Gradinita Scooby Doo
Raspunsuri - Pagina 3
costelusa spune:
Fetita mea e la grupa mijlocie. S-a acomodat nesperat de repede, mai ales ca trecuse printr-o gradi de stat anul trecut si ajunsese sa fuga de copii si sa planga atunci cand treceam pe langa gradinita. Secretul este sa o stergi repede dimineata.
Nu mi-a convenit nici mie ca incaperile sunt cam mici, dar mi-am amintit de saloaia alba de la gradinita de stat si m-am linistit...nu dimensiunile conteaza
-atata timp cat nu e aglomeratie. Deocamdata nu e si nici nu cred sa se faca vreun compromis vreodata. Mai ales ca totul poate fi verificat. Pot sa-ti spun insa ca la capitolul curatenie nu am avut motiv sa ma incrunt. O sa vezi, dna Savu e cam...militaroasa cu personalul auxiliar, care-culmea-e amabil, fara a fi fals, curat, si foarte rapid, pe faza.
Singurul lucru care ma jeneaza oarecum e ca nu au solutii pentru transport pentru zona mea, trebuie sa astept pana la toamna...
Anady_Diana spune:
Hai ma Costelusa, ma faci de rasul lumii, eram la birou cand am scris...poate imi era foame
...Am vrut sa spun "dulce", dar...![]()
Te pup, multam de sugestii si explicatii, Mai vorbim...parca mai prind si eu curaj...
lore2006 spune:
La Scooby-Doo una din activitati este vizionarea de desene animate.Mi-e greu sa spun cat timp dar vezi restul beneficiilor.La noi progresul este vizibil si suntem multumiti din toate punctele de vedere.
emasto06 spune:
Salut,
Si eu am un baietel care face 3 ani la sfarsitul lui August. Puteti sa-mi spuneti va rog daca la Scooby Doo au si program scurt? Cat este taxa pentru programul scurt? Au si transport optional??
In rest vad numai pareri foarte bune.
Cu drag,
Ema
leeloo2004 spune:
Fetelor, vad ca vorbiti foarte frumos de aceasta gradinita. Cele care aveti deja copiii acolo, nu ne puteti oferi si noua adresa exacta (strada, numar) si un numar de telefon de acolo?
Sunt in cautare de gradinita pentru baietelul meu sa-l dau din toamna si asta ar fi destul de aproape de casa si vad ca nu e nici extrem de scumpa.
Multumesc anticipat pentru informatii!!
Gabriela si Stefan David
Pozutze cu Stefanutz mai vechi si mai noi
Poze nou-noutze
Albumul comun!!!
Giving is the secret of a healthy life. Not necessarily money, but whatever a person has of encouragement and sympathy and understanding
John D. Rockefeller, Jr.
lore2006 spune:
Salut,
Adresa :Str.Drumea Radulescu ,Nr 28,Telefon 0723.37.17.24-D-na Savu Dana.(treci de Dispensarul Drumea Radulescu si prima straduta la dreapta, este o casa cu etaj).
Briantis spune:
Am vizitat si noi azi ,aceasta gradinita .Chiar nu inteleg de ce o laudati atata .Impresie proasta de dinainte de a intra ,am vazut cladirea destul de mica ,nu mi-a placut .Am intrat totusi si impresia nefavorabila s-a accentuat .Camere mici de tot ,abia puteai sa te strecori ,ne-a dat papuci sa intram ,dar pe jos nu era curat absolut deloc ,am prins grupa mica la masa de pranz si mancau paste cu sos si cu paine ,nici un pic de carnita .Deci gradi asta cu 8 milioane pe luna nu merita ,cel putin din punctul nostru de vedere.Nici Ursuletul de plus nu mi s-a parut atat de naspa si aia era una din cele mai nasoale pe care le-am vazut.
Mama lui Andreiutzu
mandi spune:
am avut si eu copil la gradinita Scooby-Doo (februarie-martie).Toata cinstea si respectul pentru cele doua educatoare .
DADI spune:
Buna fetelor!
Am si eu un baietel de 4 anisori si nu a mai fost la gradinita. Am vizitat mai multe gradinite in sectorul 4 inclusiv si gradinita Scooby-Doo.Vad ca sunteti foarte multumite de educatoarea grupei mijlocii ,grupa in care ar trebui sa fie inscris si baietelul meu dar ma mira faptul ca Mandi fiind atat de incantata de educatoare totusi nu mai are copilul in aceasta gradinita. De ce? Daca puteti sa-mi dati mai multe informatii (medic pediatru , asistenta medicala permanenta,personal sanatos etc)V-AS FI RECUNOSCATOARE.