Gradinita Scooby Doo
Raspunsuri - Pagina 2
Anady_Diana spune:
Multam, Costelasa! Oricum asa o sa fac, dar trebuia sa aflu o parere, ceva...Ne mai auzim. Diana
lore2006 spune:
Salut,
de doua saptamani mi-am mutat baiatul la Scooby-Doo unde suntem tare multumiti.Atat personalul cat si conditiile sunt ok.Inainte am fost inscrisi la Aschiuta 2003 unde am stat 7 luni.Pacat de conditiile care sunt in gradinita dar educatoarele ,ma refer la cele de la grupa mica ,sunt pericol.Copiii erau lasati total nesupravegheati,in permanenta era lovit ;totul a culminat cand m-am dus intr-o seara sa-l iau si nu stiau de el unde este(era intr-o alta clasa).Despre educatie nici nu se pune problema.
La Scooby-Doo copilul s-a atasat de educatoare ,o persoana cu experienta,se lucreaza cu ei intensiv.Lucrul acesta l-am constatat cand am primit mapa cu lucrari la sfarsitul saptamanii si pe care copilul le cunostea.Managerul gradinitei este o persoana tanara care se implica foarte mult.
anemona spune:
Lore, poti sa ne spui care este varsta minima la care primesc copilasi la Scooby-Doo? Ai vazut si copilasi de pana in doi ani pe acolo? Ce alte detalii ne mai poti spune dupa aceste doua saptamani? Mancarea cum e? Ii ajuta sa manance pe cei mici? Cati sunt in grupa mica?
Astept mai multe detalii pentru ca si eu sunt in febra cautarilor si as vrea s-o vizitez.
Multumesc !
Anemona
lore2006 spune:
Salut,
Cei mai mici au in jur de 2 ani.Copilul este primit intr-o sala filtru de una din angajatele gradinitei (il dezbraca,il intreaba ce a facut ieri?,etc) si tot de acolo il iei.Mancarea este preparata de o bucatareasa profi si este destul de variata.
Prin comparatie la Aschiuta desi erau circuite absolut ok pentru o gradinita personalul strica tot-indiferent si fara impact educational, concret n-a invatat nici macar o poezie, iar de primit nici nu se pune problema, practic il aruncai in sala unde "educatoarea" statea pe scaun in cel putin 80%din cazuri...in timp ce la Sooby-Doo primirea se face ca la carte personalul e implicat, iar bebe stie deja doua poezii si o poveste. Toate astea fara a mai pune starea de spirit a copilului care este net mai relaxat si mai activ de cand am facut schimbarea(care intre noi fie vorba se cerea de mult timp, insa din lipsa de timp am tot amanat-o).
LYADA spune:
Buna,
Imi trimite si mie va rog cineva care este taxa pt programul lung?
Am cautat pe net dar nu am gasit nimic. Au site?
Multumesc frumos!
danat spune:
Am inteles ca din toamna se va majora, ca peste tot...insa nu stiu exact ce si cum.
Pupicei!
"Prietenii sunt aceia care te iubesc chiar si atunci cand te cunosc"
Dana
mama lu'
Radu Stefan (Fecioras de 2003)
Radu mamii (intre 0-2 ani) si Raduc de la 2 anisori :-)
costelusa spune:
Taxa e de 650ron, dar clar se va mari din toamna.
Referitor la mancare, e totul foarte bine. Fara probleme sau ciudatenii. Si au reusit sa o faca si pe fetita mea sa manance
in mai putin de o ora...
Cat despre ce invata la gradi, deocamdata nu pot comenta, copilul meu e de putin timp si probabil are nevoie de mai mult exercitiu in unele privinte
...Dar se lucreaza cu ei, foarte mult si bine organizat.
Si daca o vedeti pe doamna educatoare cat de dulce e...
Anady_Diana spune:

Buna. Am fost ieri la Scooby-Doo si am o parere buna despre locatie. La ce grupa e fata ta, Costelusa? Puiul meu va fi la grupa de pitici (2 ani). Noi ieri am discutat cu D-na Savu, care e intr-adevar dule, dar dansa e managerul, asa trebuie sa fie, nu? Nu ti s-au parut cam mici spatiile? Mie mi-a placut mult curtea, care e mare si numai buna de alergat prin ea, insa mi s-au parut cam mici salile si nu imi place ca se doarme in aceleasi sali de activitati...Dar, nimic nu poate fi perfect, nu? S-a acomodat repede fata cand ai lasat-o acolo? Plangea dimineata - mie imi e groaza de acest capitol, ba imi e mila....cu toate ca nu sunt deloc o closca...Poate imi scrii cate ceva amanunte pe PM, daca ai timp...Mai vorbim, cred ca o sa fim "colege de gradi"...