Endometru, ovulatie, monitorizari - 116

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bubuleana spune:

Melutzica: scumpica mea, imi pare asa de rau: si eu am patit acelasi lucru vinerea trecuta; si sotu vroia sa cheme salvarea dar pana la urma am rezolvat durerea cu 5 nurofen plus!
si poate ca nu e vorba ca nu poti sustine sarcina ci ca pur si simplu nu s-au potrivit 2 cromozomi...atata tot... nu trebuie sa gandesti negativ... tu cand ai avut ultima menstruatie??
suntem alaturi de tine!!!

bubuleana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amely spune:

Mishulina... io fata scumpa. Mi-au si zis ca asta ar putea fi o cauza pantru care nu reuseam sa raman gravida. Dar deocamdata vreau sa fiu sigura ca voi fi bine, ca sa am cu ce tine o sarcina, in primul rand.

Fetelor, nu uitati sa faceti testul PAP la interval de 1 an, ca va poate salva viata, o spun din proprie experienta. Am citit f mult zilele astea, practic ma dor ochii si capul de atatea informatii... Stiu, nu e bine sa intri in panica si nu vreau sa va sperii, dar daca ati afla cate femei au aceste probleme si nu stiu, bineinteles ca nu e obligatoriu ceva grav, daca e tratat din timp. Dar daca lasi timpul sa treaca...SIGUR devine grav. Eu am avut noroc ca sangeram, pentru ca altfel, in inconstienta mea (si a dr-ilr la care mergeam la control lunar) cine stie cat mai stateam asa, eventual pana...era prea tarziu. Pentru ca de obicei chestiile grave de genul asta NU DAU SIMPTOME!

si aveti grija de voi!

"...mai bine sa fii optimist si sa te inseli, decat sa fii pesimist si sa ai dreptate..."

Pozici cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns piccaflor spune:

Amely iubita ...imi dau perfect seama de cosmarul pe care l-ai trait...ma rog din tot sufletul la Dumnezeu si Maica Domnului sa te ajute si pe tine asa cum m-au ajutat pe mine si sa n-ai nimic.....
Melutica imi pare tare rau...incearca sa stai linistita si sa nu-ti mai faci tot felul de ginduri...fa HSG-ul neaparat!...nu-i mare lucru,vei vedea...

Va multumesc din suflet pt cuvintele frumoase(nu va scriu numele pt ca sigur as uita pe cineva)...va imbratisez cu drag pe absolut toate.....
Fetelor sa nu va pierdeti credinta!!!...v-o spune una care era pe punctul de-a o face...dar Dumnezeu m-a iertat si pt a "n" oara m-a ajutat...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adela achim spune:

Buna fetele!Imi pare rau de aceste vesti,dar asta este:in viata trebuie sa trecem prin multe incercari,important e sa trecem cu bine peste ele si sa mai si invatam cate ceva...eu ma rog sa ne ajute Dumnezeu la toate sa reusim ce ne-am propus si sa avem sanatate...

Amely multumim mult pentru sfaturi,si sa stii ca in tot raul e si un bine:faptul ca ai depistat din timp problema pe care o aveai si o posibila cauza pentru care nu ramaneai ,ma bucur ca esti optimista...

Melu si eu am trecut prin asta,hai capul sus si inaite,da?

Kla multa sanatate...

VA
ADELA

Mergi la inceput

Am aflat si eu de la BubulinadeKla...imi pare nespus de rau scumpa...iti doresc multa sanatate si tot binele din lume...si sint sigura ca Dumnezeu te va ajuta!

Pt fetele care ma intrebau de ce trebuie sa astept 2 ani pt a face FIV aici si de ce nu-l fac in Romania:din pacate si aici e o rata de infertilitate foarte mare si listele de asteptare sint interminabile...sotul meu nici nu vrea sa auda de spitale si clinici din RO... mai ales de cind i-am povestit pataniile fetelor de aici de pe forum...si sincera sa fiu dupa tot ce i s-a intimplat Iliutei si nu la orice spital ci la Medsana,nu ma incinta nici pe mine ideea...de fapt nu ma incinta deloc ideea de a face FIV...acum culegem informatii despre adoptii...

Fetelor care ati facut HSG,v-a intirziat CM luna aia?...eu sint ziua 28 si n-am nici-un semn...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns melutzica spune:

Scumpicele mele ,va multumesc la toate din suflet,of ce m-as face fara voi?Cate un pupic dulce pt:Madana,bubulina,Adhana,Amely,bubu meu,Piccaflor,adelutza.
Si uite ca si cum nu ar fi fost de ajuns,azi si-o ridicat sotul analizele de la spermograma si are: Astenoteratozoospermie
Doctorul spune ca momentan doar prin IA pot ramane gravi asa cum trebuie,caci gigeii ar fi lenesi si nu au forta destul sa ajunga la ovul sau chiar daca ajung nu-l pot fecunda corect!!!,si probabil de asta aum pierdut eu bebei.I-au dat tratament cu Paduttin(kalikreina).
Eu nu stiu chiar exact ce e cu astenoteratozoospermia asta;si nu am gasit nici in cartile mele medicale.Stii voi ceva mau multe?sau un link ceva?
Va multumesc inca o data la toate,asa necajita cum sunt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns melutzica spune:

Amely,asa necajita cum sunt,tot te pup dulce,si sa stii ca m-am gandit azi dimineata la tine;problemele mele in comparatie cu ale tale sunt o nimica toata si imi pare nespus de rau ca, a trebuit sa treci prin tot ce ai trecut.Dar uite ,Doamne Doamne te iubeste si va face sa fie totul bine.Eu sunt alaturi de tine si te pup inca o data
Tabitule pe unde umbli??

Mergi la inceput

Melutica si sotul meu are astenoteratozoospermie...inseamna ca gigeii sint extrem de lenti(la al meu sot nu se misca deloc) si ca sint si defecti...mie mi s-a spus ca sanse de a ramine gravi natural nu sint...si ca nu sint sanse nici cu ISA..ne-au dat direct recomandare pt ICSI...
Dar daca tu ai ramas,probabil ca sint sanse...nu stiu ce sa mai zic...imi pare sincer rau pt voi...capul sus si curaj

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns megbeng spune:

melutica..oooooof! scumpa, ai investigat si un posibil sdr antifosfolipidic? da toxoplasma? un cariotip?..inteleg ca nu e primul avort menstrual al tau
mishulino...bai, ziceam ca am dat lovitura, deschisesem calculatorul cu un zambet victorios...zic "stai ca ne-o face mishu"...trebe vazut care e treaba cu estradiolul ala, mama lui de hormon!

MELU, acu am vazut spermograma sotului...Astenoteratozoospermie= spermatozoizi care se misca incet+forme anormale....sunt ceva capitole pe tema asta, nu am citit in detaliu, dar se pare ca la barbati tratamentele naturiste dau cele mai bune rezultate, mai bune ca la femei, adica

"Cand timpul masoara cu anii pacatul/in el e sentinta, nu-n judecatori!" (Vali Sterian)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amely spune:

Picca, Adela , Mel si toate fetele, va iube mult si va multumesc ca ma sustineti, adevarul e ca am mare nevoie in perioada asta. Asa e Adela, e intr-un fel un noroc ca m-am dus din timp, stiu ca se putea si mai rau, de asta si sunt speriata, fiindca urmeaza sa fac biopsia, care de multe ori poate schimba total diagnosticul (si in bine, dar si in rau).
Stiu ca D-zeu e mare si nu ma va lasa tocmai acum, doar se apropie Sfanta Inviere care face atatea minuni, in plus sunt fete care s-au vindecat de chestii mult mai grave. Trebuie sa se rezolve, nici nu vreau sa accept altceva. O sa va mai spun dupa ce merg la Badea, spatamana viitoare, care e verdictul.

Mel, nu te mai necaji, da-i sotului tratament si ai sa vezi ca dupa cel mult 3 luni se va imbunatati mult spermograma. Referitor la diagnostic - astenoteratospermie - din cate am inteles eu, asteno - inseamna ca mobilitatea este redusa, adica A+B<50%, iar terato - ca are peste 70% cu morfologie diferita de cea normala. Important este ca sunt prezenti, doar ca trebuie un picut "revigorati"!Eu zic sa ii mai dai si alte vitamine, Vit. C, E si ZN, ca nu strica...nu vezi ca suntem din ce in ce mai stresati? Nu m-ar mira sa gasesc si la al meu peste nu stiu cat timp probleme, la ce job stresant are. A, si multa bafta la HSG, tin pumnii sa-ti iasa perfect!

"...mai bine sa fii optimist si sa te inseli, decat sa fii pesimist si sa ai dreptate..."

Pozici cu noi

Mergi la inceput